Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-06, 08:59 PM   #226
spikekit
God of Gamer
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
講起黎好似巨人殖裝第一次出場之後就已經冇射巨乳炮

除左EN消耗太大之外係咪因為深町昌唔想對城市做成太大破壞

依家未射巨乳炮俾人打左幾下就話要有新殖裝力量
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 12:59 AM   #227
人仔貓
Game Master

註冊日期: Dec 2001
單行本(日本)24卷剛出左~

故事新增的頁數不少~ 其中有卷島先將志律送入切斷空間的新補畫稿~

其餘亦新繪了一幅解放獸的彩色版頭、解放獸及巨獸神的卷末設定資料。

可恨我部scanner在此最需要的時刻卻剛剛壞左......

人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 01:21 AM   #228
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986

多謝人仔貓兄的分享
不過見你第3幅相,本書開始有d危危乎

舊 09-24-06, 12:19 PM   #229
人仔貓
Game Master

...其實如果要scan得效果好,拆書scan係難免...
好似每期少年Ace(枕頭書)我買左晌街已經將佢分屍[抽出]加爾巴連載先拎番屋企...

此篇文章於 09-24-06 12:21 PM 被 人仔貓 編輯。
舊 09-24-06, 02:52 PM   #230
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
謝謝人仔貓的分享

唉-中文版有排等,下一期也更要等很久了……
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 07:14 PM   #231
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 人仔貓
...其實如果要scan得效果好,拆書scan係難免...
好似每期少年Ace(枕頭書)我買左晌街已經將佢分屍[抽出]加爾巴連載先拎番屋企...

係咪又係講到真之力 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 07:28 PM   #232
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
見到圖三我都覺肉赤..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-06, 01:07 AM   #233
人仔貓
Game Master

引用:
作者: 鐵之侍
謝謝人仔貓的分享
唉-中文版有排等,下一期也更要等很久了……
參考番#23有關時間,#24台灣角川(香港)中文版估計大概07年3月(頭)出~
咦,咁咪同[布修達爾]BFCM同期出~

引用:
作者: nakakula
係咪又係講到真之力 ?
冇錯~ 並無[奇蹟]出現~

引用:
作者: Kojiro Fuuma
見到圖三我都覺肉赤..
...我都未將佢拆到一頁頁...
舊 09-25-06, 12:25 PM   #234
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
日文版24終於出左, 會唔會好快恢復連載?

最近網上好多傳聞......
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-06, 12:36 PM   #235
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: 斷空我
日文版24終於出左, 會唔會好快恢復連載?

最近網上好多傳聞......
佢一到左真之力果頁 , 下面又係寫住左体載

舊 09-25-06, 12:46 PM   #236
斷空我
Crazy Gamer

引用:
作者: nakakula
佢一到左真之力果頁 , 下面又係寫住左体載
24期嗎? too bad~
舊 09-25-06, 02:09 PM   #237
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
算啦, 我已經完全唔記得左劇情講咩.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 01:29 PM   #238
HK-X-Force
Insane Gamer

註冊日期: May 2003
引用:
作者: ahleung
算啦, 我已經完全唔記得左劇情講咩.......
所以出版商呢個時候就出緊再版

版權新聞及文章分享:知識產權關注小組
HK-X-Force 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 04:48 PM   #239
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
人仔貓你識日文?

e+至知.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-06, 05:16 PM   #240
人仔貓
Game Master

引用:
作者: 美版之王-天涯浪子
人仔貓你識日文?
e+至知.
...係啊~ 我識日文內的漢字,仲識用網上翻譯添...
舊 12-28-06, 02:09 AM   #241
人仔貓
Game Master

台灣角川(香港)中文版#24 己出~

參考番#23有關時間,#24 比預期早出左兩個月~
舊 12-29-06, 02:25 AM   #242
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
下一期又有排等

博士應該唔會就咁玩完, 佢唔會比卷島攞走金屬球, 會有博士獸神變?
卷島冇巨人殖裝+斷腳 同獸神冇得打, 會有志津 對 博士?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-06, 05:08 AM   #243
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 真!DC 查看文章
下一期又有排等

博士應該唔會就咁玩完, 佢唔會比卷島攞走金屬球, 會有博士獸神變?
卷島冇巨人殖裝+斷腳 同獸神冇得打, 會有志津 對 博士?
我要博士變(超越)超存在,秒殺卷島 (妄想中)

舊 12-29-06, 09:31 AM   #244
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: elmond 查看文章
我要博士變(超越)超存在,秒殺卷島 (妄想中)
又或者餘下的兩位獸神將趕來救人呢

不過真是要等到何時呢
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 12:40 AM   #245
人仔貓
Game Master

07年4月號[少年Ace](2月26日) - 連載再開~!

舊 02-10-07, 09:44 AM   #246
斷空我
Crazy Gamer

終於都再連載~~

快d講究竟巨人殖裝真之力係咩啦~~

等左半年啦~~
舊 02-10-07, 03:00 PM   #247
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
有睇咸濕超人既都估到會係咩
舊 02-10-07, 11:39 PM   #248
人仔貓
Game Master

引用:
作者: nakakula 查看文章
有睇咸濕超人既都估到會係咩
見佢D能量增幅器變大時我都有咁諗過...但如果真係就唔知佢點先解釋得合理...
舊 02-24-07, 04:04 AM   #249
人仔貓
Game Master

如無意外今晚(24/2)應該到手~
舊 02-24-07, 09:05 PM   #250
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: 人仔貓 查看文章
如無意外今晚(24/2)應該到手~
好心急想知 , 不過希望佢唔好話會識出分身或者變形就好了

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
加爾巴 samug 日本動漫畫討論版 17 05-02-04 03:31 PM

現在的時間是 05:22 PM

手機版 | APP版