Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-16, 07:15 PM   #12476
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
Avenger攻擊倍率1.1
對Berserker,Ruler兩倍傷害
被Berserker打1.5倍
被Ruler,Beast打0.5倍
七騎職唔兙佢~

真.Ruler(攻擊型).......天草表示:幹~~~~
而我又係到用緊兩隻caster試緊佢吸星率
完全搶唔到
有師兄覆我話好似係30~?
淨係高過狂戰士

舊 03-16-16, 07:16 PM   #12477
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 大破人間 查看文章
小心俾愚人節埋伏
到時才算

其實我自已想是不是太堅持單抽呢……如果是十抽是不是好些呢……雖然我今次大部份十抽都是很差(除了出了一次小莫)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 07:17 PM   #12478
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
好難認為同一人物

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 03-16-16 07:20 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 07:17 PM   #12479
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
中了……中了中了!!!!!!

總共8PACK多少少才中

今次比上次黑多了大部份金都是禮裝(雖然都中了一些未有的),五星2張(小莫和伯爵),5張4星左右(一張阿福是新的其他也有了)

真是……第五章千萬不要有什麼太吸引人的五 四星不然我死定了(其實不是限定我也不會急抽啦)
哇…
好少見鐵大咁搏…

中左總好過最尾都無中
恭喜師兄……(拍肩

舊 03-16-16, 07:23 PM   #12480
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
wwwww

家事E-的乳上什麼的最棒了

舊 03-16-16, 07:24 PM   #12481
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
哇…
好少見鐵大咁搏…

中左總好過最尾都無中
恭喜師兄……(拍肩
鐵大係咪試用完被伯爵的中二吸引左

舊 03-16-16, 07:31 PM   #12482
鐵之侍

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
哇…
好少見鐵大咁搏…

中左總好過最尾都無中
恭喜師兄……(拍肩
上次空境都很博的啦……

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
鐵大係咪試用完被伯爵的中二吸引左
不,我是抽完才玩的,我是給伯爵的畫風吸引才抽(加上我很喜歡巖窋王,雖然FATE的不是讓治配音)

但真如蛋撻兄說抽中好過沒中,伯爵真的很型又不錯用(打星不錯,配傑克應很有用)雖然寶具攻擊一般但肯定好天草太多(最重要一個字:型!)

引用:
作者: T.K. 查看文章
好難認為同一人物

我也不覺得是她……造型是不錯的,但畫風真是粉碎一切了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 03-16-16 07:36 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 03-16-16, 07:36 PM   #12483
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
就黎靈基3, 冇錢升技....

舊 03-16-16, 07:38 PM   #12484
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
半單搞掂

\超高級校の英霊/

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 07:46 PM   #12485
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
中左咪好,好過我10pack唔中兩儀最後棄game離場
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 07:49 PM   #12486
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
Cool

鐵大由你空境重課開始你已經回不了頭

是不是開始麻目了~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 08:01 PM   #12487
小嘉
The One

回頭是岸啦大大
我炒左幾次已經知係深坑唔再同佢玩

此篇文章於 03-16-16 08:03 PM 被 小嘉 編輯。
舊 03-16-16, 08:07 PM   #12488
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 小嘉 查看文章
回頭是岸啦大大
痛過一次太大陰影中~真係唔敢追到有~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 03-16-16, 08:08 PM   #12489
小嘉
The One

引用:
痛過一次太大陰影中~真係唔敢追到有~
我係痛左好幾次
黑過一次基本上都會黑落去
完全覺得佢有SET咩AC好中同唔好中
舊 03-16-16, 08:13 PM   #12490
鐵之侍

引用:
鐵大由你空境重課開始你已經回不了頭

是不是開始麻目了~

引用:
回頭是岸啦大大
今次只是特殊例子而已,之後除了愛爾奎特、小黑、法老金、歡樂王、李老師和恩奇都外我一定不會大課(應該)

始終是今年年頭才開始課金,當去年中了的大獎計在現在的吧

舊 03-16-16, 08:15 PM   #12491
小嘉
The One

引用:
今次只是特殊例子而已,之後除了愛爾奎特、小黑、法老金、歡樂王、李老師和恩奇都外我一定不會大課(應該)
比4個字你
無得救

此篇文章於 03-16-16 08:17 PM 被 小嘉 編輯。
舊 03-16-16, 08:18 PM   #12492
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

你ge目標好似多左今多ge...XD

火紋
舊 03-16-16, 08:27 PM   #12493
Dor
Game Master

其賓唔係限定我都唔會抽
所以x毛同嫁王就沉船

依家得番貓姬, 志貴, 青子, 李書文係心頭好
儲下呼符同石算

舊 03-16-16, 08:33 PM   #12494
鐵之侍

引用:
你ge目標好似多左今多ge...XD
忘了還有天草馬子和靜哈桑也想要,所以如小嘉說我無救了

不過我的目標除了愛爾奎特和小黑外其他應不會是限定角(頂多是法老金、歡樂王和恩奇都),所以不限定一定不會急去抽

舊 03-16-16, 08:38 PM   #12495
小嘉
The One

你既目標隨時間而增加

此篇文章於 03-16-16 08:57 PM 被 小嘉 編輯。
舊 03-16-16, 08:43 PM   #12496
蛋撻王子
功德完滿

愈數你地愈沈淪

舊 03-16-16, 08:48 PM   #12497
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
我係痛左好幾次
黑過一次基本上都會黑落去
完全覺得佢有SET咩AC好中同唔好中
就算歐洲幾次, 只要黑一次都夠蝕晒之前果D...
呢個海堅痛

引用:

始終是今年年頭才開始課金,當去年中了的大獎計在現在的吧
今次之後, 下次個課金上限, 就好易會用上次課金做標準....
之後就會好易不停刷身紀錄.

舊 03-16-16, 08:54 PM   #12498
鐵之侍

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
呢個海堅痛

今次之後, 下次個課金上限, 就好易會用上次課金做標準....
的而且確

舊 03-16-16, 09:04 PM   #12499
Dor
Game Master

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
呢個海堅痛

其實等下個月日本立法會好d
睇下個轉蛋機制會唔會變先再課

我上次1單2隻5星, 今次3.5單1隻5星又回歸1% 機率...

舊 03-16-16, 09:09 PM   #12500
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Dor 查看文章
其實等下個月日本立法會好d
睇下個轉蛋機制會唔會變先再課

我上次1單2隻5星, 今次3.5單1隻5星又回歸1% 機率...
邊有得等, 限定咪又係抽左先
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:29 AM

手機版 | APP版