Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
HON HON 09:23 PM 01-28-18
作者: mrk:
人地都寫明係美版,(其實係亞美版先真)
Only英字+英配有咩出奇(不過呢隻有收錄埋日配算有良心啦啩!)
唔出奇, 亦無話出奇...

我只係想講佢寫美版得英字幕同日/英語音啫...
mrk 11:22 PM 01-28-18
作者: Nicklaus:
有日配音, 無日字幕(日UI都無)
我估依家呢個PC Steam版都係跟美版內容,所以都係冇日字日UI!

利申:我冇PC Steam,所以以上都係猜測!
mrk 12:39 AM 01-29-18
作者: ryanktk:
PS4 有亞美版?PSN好似淨係得中韓版,唔知dlc work唔work...我都想買美版,睇唔慣d譯名

Sent from my iPhone using Gaforum
依家街舖買緊o既一定係亞美版呢,因為封面左下唔見水美版個美國評級Logo!

港服PS Store上面唔知,未得閒Check!
mrk 12:40 AM 01-29-18
3VS3時,
請問有冇人兄識係得中途轉人,
我試極都轉唔到其他隊友用??
hidetoshi981 08:39 AM 01-29-18
3VS3時,
請問有冇人兄識係得中途轉人,
我試極都轉唔到其他隊友用??
hold L1
wing 09:06 AM 01-29-18
作者: hidetoshi981:
hold L1
hold L1係換入第一個隊友, hold L2係換入第二個.
mrk 12:18 PM 01-29-18
作者: hidetoshi981:
hold L1
作者: wing:
hold L1係換入第一個隊友, hold L2係換入第二個.
Thanks各位!
YOSHIKI SNAKE 05:06 PM 01-30-18
隻game行版出左未?
AhTin 05:22 PM 01-30-18
其實有講季票包咩未?
martinyau1979 05:22 PM 01-30-18
作者: YOSHIKI SNAKE:
隻game行版出左未?
尋日淨係見電氣一間有, 699..................
mrk 05:29 PM 01-30-18
作者: martinyau1979:
尋日淨係見電氣一間有, 699..................
嘩!
我等多2日,要正日價算啦!
martinyau1979 05:51 PM 01-30-18
嘩!
我等多2日,要正日價算啦!

佢寫話包埋季票, 但入面有咩我都唔知, 699都係等到2月1先算
wing 06:21 PM 01-30-18
佢寫話包埋季票, 但入面有咩我都唔知, 699都係等到2月1先算
699包季票好似已經平過正價
wongdee 01:47 PM 01-31-18
有冇偷跑^^
川川 03:22 PM 01-31-18
作者: wongdee:
有冇偷跑^^
轉完旺角一圈,有日版,有亞版,就係冇行版~
martinyau1979 03:25 PM 01-31-18
作者: 川川:
轉完旺角一圈,有日版,有亞版,就係冇行版~
請問幾錢?
川川 03:49 PM 01-31-18
請問幾錢?
冇記錯信和價: 日普:489 ; 亞普:369: 亞連季:639。。。
入左亞普,日語英文字幕~
RPG之鬼 03:52 PM 01-31-18
冇記錯信和價: 日普:489 ; 亞普:369: 亞連季:639。。。
亞版同行版有乜唔同?
ryanktk 03:55 PM 01-31-18

亞普係幾多區?都係3?

Sent from my iPhone using Gaforum
川川 04:21 PM 01-31-18
作者: RPG之鬼:
亞版同行版有乜唔同?
亞版得英文字幕,行版就中文字幕(唔知有冇英文),而亞版有日語/英語發聲,相信行版也一樣吧;
川川 04:22 PM 01-31-18
亞普係幾多區?都係3?

剛睇封底,是3區~
ryanktk 04:27 PM 01-31-18
剛睇封底,是3區~

正,唔該!

wing 04:29 PM 01-31-18
亞普係幾多區?都係3?

香港行版個地區=亞版.
ryanktk 04:34 PM 01-31-18
作者: wing:
香港行版個地區=亞版.

我偏向英文日配,但DLC唔知work唔work, PS store又淨係得中韓版...

川川 04:35 PM 01-31-18
正,唔該!

我主要是見話明天先出行版,雖然有中文字幕,但話公價479, 所以見呢隻價錢平,唔介意只有英文字幕就買了~
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後

返回主題版面