Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Penny仔 01:00 PM 06-23-17
作者: Greenhead:
如果 D.Rose 不太貴,或者 Timberwolves 會有興趣?
再去跟肥Tom的話, Rose職業生涯就完了
如果spurs真係有意簽的話,就去馬刺吧
起碼保養工作好D

其實Butler 去Wolves都慘, 話就話跟恩師....但以佢恩師舊年表現,個位未必坐得穩
同埋我一直覺得Butler 唔似大佬格,佢似埋頭苦幹型

作者: Sar8:
Lavine已經公告定成個17-18接近冇得打....?
出年合約年唔打咁大穫!?
Greenhead 01:10 PM 06-23-17
作者: Penny仔:
再去跟肥Tom的話, Rose職業生涯就完了
如果spurs真係有意簽的話,就去馬刺吧
起碼保養工作好D

其實Butler 去Wolves都慘, 話就話跟恩師....但以佢恩師舊年表現,個位未必坐得穩
同埋我一直覺得Butler 唔似大佬格,佢似埋頭苦幹型?
將大佬轉做 Karl Towns 就可以了 (應該係未來頂級中鋒?)
至於 Wiggins,我覺得佢的潛能已經完全開發。佢唔似係「超級新人」的級數。
Sar8 02:35 PM 06-23-17
乜LMA同馬刺已經搞到咁彊
Shadow 神 12:05 AM 06-24-17
作者: Greenhead:
將大佬轉做 Karl Towns 就可以了 (應該係未來頂級中鋒?)
至於 Wiggins,我覺得佢的潛能已經完全開發。佢唔似係「超級新人」的級數。
Wiggins 感覺上係心態問題多過能力問題 ...
佢硬係好似無個團火咁,如果佢好似 towns 咁的心態應該唔只依家咁
搖搖 12:18 PM 06-24-17
https://www.ptt.cc/bbs/NBA/M.1498274837.A.A3A.html

球爸
魚伕 09:52 PM 06-24-17

好似真係開得成....

(3打3 籃球賽已確定成為東京奧運其中一個項目)
Shadow 神 12:19 PM 06-26-17
琴日打左好幾場 la BIG3
連 kawame brown 都有份

Rules 都好似幾特別,最先到 60 分而又 lead 多過 2 分就 win
Sar8 12:31 PM 06-26-17
會唔會操死班友
白薔薇騎士 03:33 PM 06-26-17
會唔會操死班友
死左件啦,Jason Williams
Penny仔 07:48 PM 06-26-17
作者: 白薔薇騎士:
死左件啦,Jason Williams
玻璃開果班繼續玻璃.......
其實3打3本身就好玩但唔好睇,暫時都係綽頭居多
Sar8 10:09 AM 06-27-17
個頒獎禮好似分豬肉咁
Greenhead 11:56 AM 06-27-17
個頒獎禮實屬多餘,我睇到一半都熄電視。
搖搖 12:07 PM 06-27-17
總冠都打完邊個得閒理
Shadow 神 12:52 PM 06-27-17
咁搞個典禮真係好無聊 ...
另外 rookie of year 估唔到唔俾 embiid/saric
Sar8 12:54 PM 06-27-17
唔比tweeter正常
佢打太少
唔比saric

下年個ROY爭崩頭
POISON 07:10 PM 06-27-17
Twyman–Stokes Teammate of the Year
分豬肉分到我都唔知呢d點計 '''
Sar8 01:23 PM 06-28-17
https://twitter.com/wojverticalnba

禪師,melo,porzings
邊個走先呢
Sar8 03:27 PM 06-28-17
禪師已走
Penny仔 04:38 PM 06-28-17
禪師已走
一眾湖迷表示不安...
HEAD_HUNTER 05:34 PM 06-28-17
作者: Penny仔:
一眾湖迷表示不安...
湖迷:好在已經請左Magic Johnson
Penny仔 11:51 PM 06-28-17
Cp3 option in, 然後再換去火箭
由手機版發出
Sar8 12:41 AM 06-29-17
雖然本身有消息同火箭
但估唔到真係成到事
Shadow 神 08:53 AM 06-29-17
其實都唔知 cp3 諗乜 ... 想贏 ring 就唔會去 rockets 拍 harden 啦?
仲要 opt-in trade 過去 ...
依家係睇 celtics 會唔會 trade 到 paul george 定死拎住 d pick 到世界末日
Sar8 08:55 AM 06-29-17
rumor
melo被買斷佢會簡火箭

woj:nyk尋求trade melo
Shadow 神 09:27 AM 06-29-17
rumor
melo被買斷佢會簡火箭

woj:nyk尋求trade melo
成事的話又益左 lbj ... rockets 同 gsw 打到死
然後 cavs 就輕鬆尾刀?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面