Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
JMi 09:34 PM 09-14-15
覺左ANYA
印度阿哩講中文咁超搞笑
anyone 10:03 PM 09-14-15
除左唱果個陣已經唔識日文ge俄妹
DigIKo 10:05 PM 09-14-15
用緊L豬既表示唔知放係台度玩既感覺係點 只得雙大拇指玩法

等部6s到左就可以試下放台
空調 10:07 PM 09-14-15
用手指公打,點應付最右邊兩個同時按
anyone 10:11 PM 09-14-15
左右hold中間無野打架嘛無野丫
Cowlex 10:11 PM 09-14-15
將你隻左手手指公伸過去
anyone 10:12 PM 09-14-15
仲要用其它手指夾住部機
空調 10:23 PM 09-14-15
作者: anyone:
左右hold中間無野打架嘛無野丫
http://www.nicovideo.jp/watch/sm27144745

1:19 最右邊要同時打
手指公飛唔到過去
亍 ◣ 10:33 PM 09-14-15
睇完d手元片....睇來真係要大moon先打得好.....

anyone 10:35 PM 09-14-15
作者: 空調:
http://www.nicovideo.jp/watch/sm27144745

1:19 最右邊要同時打
手指公飛唔到過去
我6+都飛到渦

26 27 lv master初見果然會炒
得NG首野同夕映無事
~蛙蛙~ 10:56 PM 09-14-15
溫提 請用晒d氣
https://twitter.com/imascg_stage/sta...37353466396672
由手機版發出
空調 10:58 PM 09-14-15
以前打LL都冇問題 尼隻咁難打
有排操
尼路 08:14 AM 09-15-15
睇完只覺得……同事講換機啦可能無錯……
試下片中咁打……效果係好左但差d手抽筋……
J+1 10:24 AM 09-15-15
有冇試過d拍子越出越慢....先頭打goin pro譜兩次都係越出越慢攪到閉店,第一次2d標準,第二次改2d輕量都係咁...
由手機版發出
ko121314 11:10 AM 09-15-15
作者: J+1:
有冇試過d拍子越出越慢....先頭打goin pro譜兩次都係越出越慢攪到閉店,第一次2d標準,第二次改2d輕量都係咁...
由手機版發出
會試過有lag, 不過節奏唔算好大影響
ip5s + 3D標準

終於夠石抽第1次10連, 3SR, 仲要複左1張
JMi 11:51 AM 09-15-15
作者: J+1:
由手機版發出
出通知果時畫面窒一窒係有的 但唔係難位都仲頂到
越出越慢個感覺只係玩完9速再玩返8速先有...
ko121314 12:09 PM 09-15-15
作者: JMi:
出通知果時畫面窒一窒係有的 但唔係難位都仲頂到
越出越慢個感覺只係玩完9速再玩返8速先有...
由玩LL開始我已經disable左whatsapp/line message popup
JMi 12:11 PM 09-15-15
作者: ko121314:
由玩LL開始我已經disable左whatsapp/line message popup
有D唔彈出來係BACKGROUND度做野都會窒....

整個OPTION 可以LIVE緊時就DISABLE晒其他野得唔得 XD
J+1 01:43 PM 09-15-15
唔關背景事...再試其他歌都冇咁情況...係呢首越出越慢...最後可以慢半拍...
由手機版發出
izumo 02:40 PM 09-15-15
用IPAD 玩就解決晒所有問題
JMi 02:41 PM 09-15-15
嗯 用IPAD初見FULL左GOING PRO了 但得A...
用返CUTE隊打斷到九彩S左 XDDD
nestlch 03:27 PM 09-15-15
因為呢隻game 而想買ipad添
我用iphone 6 plus, 用2D simple 玩都有lag 情況。
kimtch 03:40 PM 09-15-15
5s竟然會順過6PLUS:O?

3d輕量/標準都順

3d標準係會睇唔到譜面;o)
nestlch 04:02 PM 09-15-15
作者: kimtch:
5s竟然會順過6PLUS:O?

3d輕量/標準都順

3d標準係會睇唔到譜面;o)
係lag 到可以突然chok咗一野,然後miss 4-5 個,
已經關晒其他嘅apps, 用緊iOS 8.4.1。

3d 唔計lag, 都係因為睇唔到譜面所以唔開 lol
kimtch 04:41 PM 09-15-15
作者: nestlch:
係lag 到可以突然chok咗一野,然後miss 4-5 個,
已經關晒其他嘅apps, 用緊iOS 8.4.1。

3d 唔計lag, 都係因為睇唔到譜面所以唔開 lol
原來係咁
5S表示都有呢個情況 但我覺得同背景有野行緊有關
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後

返回主題版面