Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
Shadow 神 05:38 PM 07-18-17
作者: rubyyu:
好欣賞哩隻game嘅製作人,人物上的確做咗好多功課來還原龍珠角色,期待下一個人物,淨係睇同動畫、漫畫對照已經係享受

要挑剔的話,我覺得佢地整超級撒亞人時個樣唔夠好戰、串串貢feel、囂張feel,唔知大家有冇同感
不過漫畫後期都無乜畫到超西個奸樣
我最有印象都係悟空係布歐入面話 "別小看我!" 諗住打個大洞個個樣

唔知呢隻仲會有乜人呢?! 希望有布洛尼啦!
強化人間ですの~★ 07:25 PM 07-18-17
クリリンとピッコロの参戦が決定
ボタン長押しで威力増大、ガード不能技(気円斬)という要素もあり
オンラインはアークシステムおなじみのちびきゃらを操作するモードがありそのちびきゃらで対戦もできます
rubyyu 08:16 PM 07-18-17
作者: Shadow 神:

我最有印象都係悟空係布歐入面話 "別小看我!" 諗住打個大洞個個樣

印象中比達個樣比Game更奸,而悟空自非利後差唔多升上另一個力量層次時都係奸"微笑"

Sent from my iPhone using Gaforum
neo2046 10:10 PM 07-18-17

信長 10:48 PM 07-18-17
作者: rubyyu:
好欣賞哩隻game嘅製作人,人物上的確做咗好多功課來還原龍珠角色,期待下一個人物,淨係睇同動畫、漫畫對照已經係享受

要挑剔的話,我覺得佢地整超級撒亞人時個樣唔夠好戰、串串貢feel、囂張feel,唔知大家有冇同感
悟空一變完打到菲利成隻狗咁...
菲利之強由撒亞人篇到娜美星篇咁鋪,中間仲有精英軍團,加菲利三個形態, 勁到無譜
係超級撒亞人面前,都係差幾十個lv...

個個第一次變完超級撒亞人都串串貢啦,比達出場打爆19號, 剛剛勁左的魔童都比佢叫垃圾
比達兇班龍珠戰士交出仙豆..
悟飯變超級撒亞人2 時,又係玩弄斯路
悟天格斯果D 又係更惡搞
HON HON 10:53 PM 07-18-17
作者: Shadow 神:

到時無限角色既DLC慢慢出...
強化人間ですの~★ 11:11 AM 07-19-17

nico
安安 11:14 PM 07-21-17
https://www.facebook.com/BandaiNamco...55493273680629
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1409125
First official pics of Krillin and Piccolo in Dragon Ball FighterZ
強化人間ですの~★ 03:06 PM 07-26-17

wing 03:56 PM 07-26-17
個beta唔係話延期到8月先至開始申請咩?
強化人間ですの~★ 05:54 PM 07-26-17
作者: wing:
個beta唔係話延期到8月先至開始申請咩?
歐美咋下話a
C.Ryo 03:28 PM 07-28-17
試玩咗铺,唔知點出招亂咁黎
動畫真係精美,好似比ARC自家野更過份
不過想到會係DLC課金地獄就……
okabe 07:34 PM 07-28-17
作者: C.Ryo:
試玩咗铺,唔知點出招亂咁黎
動畫真係精美,好似比ARC自家野更過份
不過想到會係DLC課金地獄就……
+1
XB1版唔駛點排有得試
畫面真係無得頂,但唔太識出招亂咁黎
12號四分衛 09:13 AM 07-29-17
或者因為昨日早去Xbox個邊試,排隊時工作人員有Show到操作比我睇

https://lh3.googleusercontent.com/x9...eKv9gY=s640-no
DevilElvis 12:19 PM 07-31-17
中文版,2018年初發售 (希望有港譯…)

wing 02:42 PM 07-31-17
作者: 強化人間ですの~★:
歐美咋下話a
香港都係8月尾先申請然後9月先有得玩, 不過有9個角色用.
wing 02:43 PM 07-31-17
作者: DevilElvis:
中文版,2018年初發售 (希望有港譯…)

都唔係冇希望, 之前一堆笨大gundam game全部有哂台譯港譯俾你....二擇
wing 02:45 PM 07-31-17
作者: okabe:

畫面真係無得頂
你叫龍珠超tv版情何以堪....
莎月美希 02:48 PM 07-31-17
都唔係冇希望, 之前一堆笨大gundam game全部有哂台譯港譯俾你....二擇
講左中文得一個版本
由手機版發出
wing 03:08 PM 07-31-17
作者: 莎月美希:
講左中文得一個版本
由手機版發出
...........................
DevilElvis 03:18 PM 07-31-17
作者: 莎月美希:
講左中文得一個版本
由手機版發出
下....WTF
mrk 02:58 AM 08-03-17
...........................
冇錯,只得台譯選擇,係記者訪問製作人時講架!

PS:另外問下依家NBGI D中文版DLC跟到日版DLC同步嗎??(最怕遲日版成個月先上架就冇癮啦!)
PS:或者到時買番日版算啦!(我會入PS4版)
PS2:我動漫節最後1日都去左試PS4版Demo,玩完後,真心希望可以用大掣玩,因為我用手掣咁得唔夠快!
mrk 08:41 AM 08-03-17
作者: 強化人間ですの~★:

求師兄教路,請問點申請Beta法??

PS:到時有成10位試,希望有 悟天格斯-超西3版 試啦!
PS:話說呢隻Game素質好高,希望佢後期D DLC角色做好D,變課金都照支持!
安安 11:57 PM 08-03-17
BANDAI NAMCO Entertainment Europe Gamescom 2017 line up
https://www.bandainamcoent.eu/news/2...7-line-up/6311

作者: :
DRAGON BALL FighterZ – the punchiest 2,5D fighting game by Arc System Works
will showcase its spectacular fights with a new enhanced playable version
and a first competitive tournament in the EMEA region, on stage at the ESL
Arena on Friday 25th August. More info will be shared in the upcoming weeks.

holsety 04:45 PM 08-06-17
睇人玩,好興奮,平面先似格game
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面