Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 666 1166 1566 1616 1656 1660 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1676 1716 1766  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Sar8 05:23 PM 05-16-18
過多兩個月咪有
the fool 02:43 AM 05-17-18
作者: gingq7:
- 偵探和誰人夜話? 兇手?
雖然ローリー有提過小莫o係佢房出o黎,但我覺得會係醫生,為左搵佢幫手
- 如果兇手真係二姊(媽媽),佢想反對婚事的話一早已可以出聲反對,蘭斯係入贅的,二姊(媽媽)應該有一定話語權
蘭斯話過二姐強烈反對,但佢堅決要結婚

真.關係圖

幾時有提過蘭斯同王后有路
作者: 大破人間:
中間發表哈莉特果然大比數領先w
我比較注目係教授第5位www因為佢係教授所以可疑?
大破人間 11:14 AM 05-17-18
9節已經有答案.10石袋袋平安
大破人間 11:49 AM 05-17-18
其實都係無解釋引發GD子意識連接過去的起因
仲有邊個/點解要迷暈GD子
GN00508771 01:29 PM 05-17-18
ドロシー戈度 一句唔記得左就帶過左@@
digiharuka 01:47 PM 05-17-18
Easy mode 一句帶過就算啦

暈GD:
簡單版: 本體自吃安眠藥, 被GD奪體時間錯亂睡不好
可能版: 肯. 迷暈打算幹掉GD, 點知大姐拖回去. 然後發生翌日小刀襲擊
激情版: 大姐. 實行生米煮成熟飯
大破人間 01:59 PM 05-17-18
而且後日談也未免太短, 話完就完

作者: digiharuka:
激情版: 大姐. 實行生米煮成熟飯
咁樣應該已經得左手

作者: GN00508771:
ドロシー戈度 一句唔記得左就帶過左@@
重要是肯可以幫佢作證就得啦
Toriya 03:02 PM 05-17-18
唔怪得大姐話激烈到第二日會肌肉痛
gingq7 04:22 PM 05-17-18
神活動
係有少少瑕疵 (ドロシー瞓傻左記錯; 誰人下安眠藥?)
但總體算係無奇怪的超展開, 又有少少玩晒十戒但無真係破戒

久違了的睇得很歡樂的活動
鈴蘭 09:19 PM 05-17-18
下安眠藥既咪應該係ケイン囉,照劇情描寫
想捉佢獨處再逼攻
鈴蘭 09:20 PM 05-17-18
作者: 大破人間:
其實都係無解釋引發GD子意識連接過去的起因
仲有邊個/點解要迷暈GD子
已經推晒落月亮(Moon Cell?)度啦
鈴蘭 10:27 PM 05-17-18
今次寫手係新搵番黎 叫円居挽 寫開推理小說
digiharuka 11:10 PM 05-17-18
Easy mode 已出結果
明日的真犯人是Hard mode? 還是送GD過去的主謀?
到現在那封信是不是二姐寫都未交待 wwww
the fool 02:09 AM 05-18-18
結局幾好,估唔到蘭斯一開始就知雙子唔係親生,仲願意同老婆分擔罪責,可惜結果係咁...
作者: 鈴蘭:
下安眠藥既咪應該係ケイン囉,照劇情描寫
想捉佢獨處再逼攻
我仲以為阿媽想搵代罪羔羊tim
大破人間 07:49 AM 05-18-18
作者: digiharuka:
Easy mode 已出結果
明日的真犯人是Hard mode? 還是送GD過去的主謀?
到現在那封信是不是二姐寫都未交待 wwww
所謂真犯人就是哈莉特啦。
因為活動主線CLEAR報酬已經追加左十石。
證明左真犯人投票第一名沒猜錯。

只是照顧不在公告中捏他到玩家先遲一日公佈
GN00508771 05:02 PM 05-18-18
失驚無神明治維新
digiharuka 05:14 PM 05-18-18
有勾玉有鐵杭 還好
Sar8 05:43 PM 05-18-18
應該話而家既 fgo進步左嗎
唔洗main一大輪就入活動
pet3 08:42 PM 05-18-18
突然中日同步

維新
如果我無抽過卡
能自然回復拿到積分的2粒結晶嗎?
gingq7 08:46 PM 05-18-18
6月頭有希望開guda guda 3 ?
digiharuka 08:46 PM 05-18-18
作者: pet3:
突然中日同步

維新
如果我無抽過卡
最後怎都要吃少少
gingq7 08:47 PM 05-18-18
作者: pet3:
突然中日同步

維新
如果我無抽過卡
積分又唔係石抽禮裝,關咩事
pet3 08:55 PM 05-18-18
積分又唔係石抽禮裝,關咩事
無抽卡 掉出物好少
交換活動卡慢左
積分升少左....

成條AP用先得30銅錢 40金沙 47金牌
即係 3日後交換完

之後五張全掛 足夠100萬分?
gingq7 09:14 PM 05-18-18
唔明點解你咁執著要只靠自然回體,
總之在無石抽禮裝的情況下, 一定係積分滿晒先過打齊掉落物
Sar8 09:21 PM 05-18-18
冇加掉禮裝情況下爆石是常識
但一個十連內乜都夠
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 666 1166 1566 1616 1656 1660 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1676 1716 1766  ... 最後

返回主題版面