Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 08-30-08, 01:30 PM   #1
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
[急]想買支電腦用的咪

我係出面見多數都係usb用既電腦咪
但我想搵係好似卡拉ok個隻既咪, 但係for電腦用~
唔想買完支卡拉ok咪又買轉插
如果有版友知道邊到有得買既幫幫手啊, thanks~

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 01:34 PM   #2

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
可以買完咪後再買多個大頭轉細頭既插頭

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 01:36 PM   #3
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者:  查看文章
可以買完咪後再買多個大頭轉細頭既插頭
人地就係唔想買轉插
引用:
作者: bonedog 查看文章
我係出面見多數都係usb用既電腦咪
但我想搵係好似卡拉ok個隻既咪, 但係for電腦用~
唔想買完支卡拉ok咪又買轉插
如果有版友知道邊到有得買既幫幫手啊, thanks~
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 03:14 PM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我都覺得買轉插好d....我唔認為for電腦用o既咪好得過d卡拉ok咪....而且最大問題係真係冇見過標榜電腦用的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 04:35 PM   #5
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
我都覺得買轉插好d....我唔認為for電腦用o既咪好得過d卡拉ok咪....而且最大問題係真係冇見過標榜電腦用的
岩岩搵到, 我想要個隻應該係叫電容咪
而唔係動容圈
因為唱k個隻動容圈同電容咪收既聲效故唔同啊
所以先唔可以買動容圈加轉插
p.s 我係要收單人聲 (不是錄歌用)

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:39 AM

手機版 | APP版