Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
qwe 01:07 PM 08-01-18
大魔識玩真係好難打中
但唔識玩根本係靶,琴日2場宇宙日任俾人sm完落返地球1場5隻,砲渣追住大魔黎打
aquarius 01:22 PM 08-01-18
渣古之後都比較高階
開始習慣ゲルググ用beam或遠程炮
Hunter 01:30 PM 08-01-18
昨晚特別10抽
有一部補底 先勇+ 渣古坦克 + 渣古1 LV4
其餘都係武器

玩左咁多日RANK都係D+至D-浮沈
最近長期係D-, 睇黎C係唔洗諗架啦

吉姆輕同以前一樣咁脆皮
機體LV2+腳裝甲LV1都係幾下就斷腳
DanielDaniel 02:00 PM 08-01-18
昨日用大魔入場,即時有兩個隊友轉埋一齊用大魔。
我們三隻自動ㄧ齊行,極快圍死對家。超恐怖。
DanielDaniel 02:08 PM 08-01-18
總之隊友格鬥combo,一有人想埋㴝救機,我就一砲打停佢。
aquarius 02:10 PM 08-01-18
作者: DanielDaniel:
昨日用大魔入場,即時有兩個隊友轉埋一齊用大魔。
我們三隻自動ㄧ齊行,極快圍死對家。超恐怖。

黑色三連星有攻擊加乘?

Sent from my iPhone using Gaforum
qwe 02:14 PM 08-01-18
作者: Hunter:
昨晚特別10抽
有一部補底 先勇+ 渣古坦克 + 渣古1 LV4
其餘都係武器

玩左咁多日RANK都係D+至D-浮沈
最近長期係D-, 睇黎C係唔洗諗架啦

吉姆輕同以前一樣咁脆皮
機體LV2+腳裝甲LV1都係幾下就斷腳
舊渣lv2 15”cost,脆得黎唔心痛
但真係要盡量避泛用機,支援打埋黎叫做頂到埋身
pet3 02:15 PM 08-01-18
大魔的左右迴避的無敵時間太長

另外 剋系傷害
是1.2還是1.5倍?
Kain 02:55 PM 08-01-18
作者: pet3:
大魔的左右迴避的無敵時間太長

另外 剋系傷害
是1.2還是1.5倍?
對有利1.3 對不利0.8

3隻大魔一齊行只會變氣墊球
DanielDaniel 03:36 PM 08-01-18
作者: Kain:
對有利1.3 對不利0.8

3隻大魔一齊行只會變氣墊球
ㄧ齊行動姐,都必定要take cover的
Kain 08:20 PM 08-01-18
睇WIKI先喚回記憶
屁噴最好改做L1/L2
屁噴中可以用右菇改方向
所以用X就只能飛直線(對正常右手5隻手指既人來說)
DanielDaniel 10:25 PM 08-01-18
吉姆改有盾,有緊急回,二連beam好用,買大破又同高達通用。唔錯
鳳熾魂 01:17 PM 08-02-18
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=466
新活動即係努力課金抽
安安 01:25 PM 08-02-18
https://bo2.ggame.jp/jp/items/

舊件一路加新(高級)件上去?
傑少 01:47 PM 08-02-18
頭一抽15石,出一個3星,結果係馬沙頭盔
KENSNAKE 07:11 PM 08-02-18
頂!尋日諗住趕10抽1今日就攪第一回10抽金錢減半15個就夠。

還我15個金幣。
Kain 07:35 PM 08-02-18
10抽中G3 LV1 勇士 LV1
請叫我法老
鳳熾魂 08:05 PM 08-02-18
作者: KENSNAKE:
頂!尋日諗住趕10抽1今日就攪第一回10抽金錢減半15個就夠。

還我15個金幣。
琴日如果係有補底唔同講法
Gundam MK-2 09:41 PM 08-02-18
特價15幣中G3 lv2

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
kog 02:18 AM 08-03-18
我想問點樣捉對方部ms撻落地?
忍者 02:31 AM 08-03-18
作者: kog:
我想問點樣捉對方部ms撻落地?
對方開格的時候按三角撞埋去
SUNLOK 04:48 AM 08-03-18
唔會再課呢隻game,保底抽中相同機好伏
holsety 08:38 AM 08-03-18
作者: SUNLOK:
唔會再課呢隻game,保底抽中相同機好伏
回收卷算係甘w
KENSNAKE 09:29 AM 08-03-18
其實低LV機體用高LV武器有冇效果?

抽左個LV3火箭炮俾 LV1渣古改,支炮感覺冇勁左。
nomezero 10:07 AM 08-03-18
作者: KENSNAKE:
其實低LV機體用高LV武器有冇效果?
抽左個LV3火箭炮俾 LV1渣古改,支炮感覺冇勁左。
無限場先有用
限cost場會強制修正為同機體lv
就算你300場開渣2 lv1攞lv5機槍,都會修正返做lv1
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面