Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 42 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 62 102 152  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
TCS_disable 09:41 AM 06-10-12
作者: 沒名字的?君:
咁多人帶手套打psv
仲要玩果d一定要用到touch
合成影像一向超現實架啦

PSV 要加Grip Attachment 揸落無咁攰倒係真...
shodanng2 11:40 PM 06-10-12
想問下依家PSV dl緊野中途如果手動熄mon
係咪都係會自己斷左dl緊既野?
仲係要自動熄先可以keep住dl緊?
Orphan 10:24 AM 06-12-12
firmware 1.69出左
應該淨係fix左VHBL
martinyau1979 10:38 AM 06-12-12
其實宜家psv 係末仲未用到ad hoc party ? 我用隻gundam seed battle 去試都唔得
Orphan 04:52 PM 06-12-12
作者: martinyau1979:
其實宜家psv 係末仲未用到ad hoc party ? 我用隻gundam seed battle 去試都唔得
ad-hoc party PSV依家淨係support PSP既game
PSV未得
Orphan 04:53 PM 06-12-12
作者: Orphan:
firmware 1.69出左
應該淨係fix左VHBL
修正: 應該唔止
用落覺得順左
尤其是main menu拖上拖落果陣
martinyau1979 05:10 PM 06-12-12
ad-hoc party PSV依家淨係support PSP既game
PSV未得
明解, 謝解答
希望遲的有更新可以支援番啦

係wo, youtube 個app 有無人知幾時出, 之前好似講話6月
mgsyfw 08:46 PM 06-12-12
想問下港版PSV係咪會對應唔到遲下出隻初音部份功能?
仲有港版機比起日版仲有乜野不足?
依家同黎緊出既GAME又有冇3G版機既獨有功能?
呢幾日就要為P4G出機,想盡快問清楚,THX
Orphan 09:06 PM 06-12-12
1.69可以玩CONCEPTION 俺の子供を産んでくれ!

spikechunsoftスパイク・チュンソフト
お待たせいたしました!PSP『CONCEPTION 俺の子供を産んでくれ!』が、6/12配信のPS Vitaシステムソフトウェア
アップデートにてPS Vitaでも遊べるようになりました。PS Vitaのシステムソフトウェアを最新版(バージョン1.69)にしてお楽しみください。
Orphan 09:09 PM 06-12-12
作者: mgsyfw:
想問下港版PSV係咪會對應唔到遲下出隻初音部份功能?
仲有港版機比起日版仲有乜野不足?
依家同黎緊出既GAME又有冇3G版機既獨有功能?
呢幾日就要為P4G出機,想盡快問清楚,THX
初音: 未知, 斷估唔會掛
港版機: 當日本攪活動如送1000yen果陣, detect到你部機係港版就冇份
不過港版機好處係有免費保同sim free(3G only) lor
暫時仲未有game有功能係一定要3G先玩到
一小英口 11:50 PM 06-12-12
hello kitty 撞磚出左, 有冇勇者衝了 ?
森羅 12:15 AM 06-13-12
http://www.dorasu.com/pc/game/psvita...V/victory.html

買完game仲要比多五百羊

當人傻架
一小英口 12:56 AM 06-13-12
作者: 森羅:
http://www.dorasu.com/pc/game/psvita...V/victory.html

買完game仲要比多五百羊

當人傻架
即刻唔想買.....
ist 10:57 AM 06-13-12
我想問有無方法可以向psv玩惡魔城月下之夜想曲?
我要問買咩版先玩到,出過psp同ps版
Orphan 11:25 AM 06-13-12
作者: ist:
我想問有無方法可以向psv玩惡魔城月下之夜想曲?
我要問買咩版先玩到,出過psp同ps版
PSP download版
http://www.jp.playstation.com/softwa...000000000.html
TCS_disable 06:40 PM 06-13-12
作者: shodanng2:
只要PS 藍燈未熄就係 DL 緊, 會Download 到尾
野良猫 06:47 PM 06-13-12
作者: shodanng2:
唔會
光熱斗 12:46 PM 06-14-12
gravity rush入唔入得過....美版arm arm出
Orphan 01:06 PM 06-14-12
作者: 光熱斗:
gravity rush入唔入得過....美版arm arm出
好值得
PSV現時為止評價前三既遊戲
光熱斗 01:15 PM 06-14-12
好值得
PSV現時為止評價前三既遊戲
好...聽日買...
咁其餘2隻係...?
YeeeSSS 03:34 PM 06-14-12
我買左隻2手無雙,入左game打左幾關先發現佢拎唔到盃!

我要點reset 返先可以有盃攞?
kamkw 03:55 PM 06-14-12
作者: YeeeSSS:
我買左隻2手無雙,入左game打左幾關先發現佢拎唔到盃!

我要點reset 返先可以有盃攞?
入卡後, DEL左無雙個icon, 再插一次張卡就得~
但save會冇哂
martinyau1979 01:10 AM 06-15-12
DOKURO 又唔錯wo, 玩落都幾得意, 的音樂都幾好聽

escape plan 個demo 咩事, 一入去又話程式錯誤?
光熱斗 04:30 AM 06-15-12
再問一個問題..
GRAVITY RUSH DLC係 港/日 PSN幾錢?
係美PSN要成4蚊...只係4個MISSION同一個造型...感覺唔係好抵....
assy 06:31 AM 06-15-12
作者: 光熱斗:
再問一個問題..
GRAVITY RUSH DLC係 港/日 PSN幾錢?
係美PSN要成4蚊...只係4個MISSION同一個造型...感覺唔係好抵....
差唔多,日要400yen
第一 ... 2 42 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 62 102 152  ... 最後

返回主題版面