Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-12, 09:41 AM   #1276
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
咁多人帶手套打psv
仲要玩果d一定要用到touch
合成影像一向超現實架啦

PSV 要加Grip Attachment 揸落無咁攰倒係真...
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 11:40 PM   #1277
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
想問下依家PSV dl緊野中途如果手動熄mon
係咪都係會自己斷左dl緊既野?
仲係要自動熄先可以keep住dl緊?
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 10:24 AM   #1278
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
firmware 1.69出左
應該淨係fix左VHBL
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 10:38 AM   #1279
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
其實宜家psv 係末仲未用到ad hoc party ? 我用隻gundam seed battle 去試都唔得

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 04:52 PM   #1280
Orphan
Game Master

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
其實宜家psv 係末仲未用到ad hoc party ? 我用隻gundam seed battle 去試都唔得
ad-hoc party PSV依家淨係support PSP既game
PSV未得
舊 06-12-12, 04:53 PM   #1281
Orphan
Game Master

引用:
作者: Orphan 查看文章
firmware 1.69出左
應該淨係fix左VHBL
修正: 應該唔止
用落覺得順左
尤其是main menu拖上拖落果陣
舊 06-12-12, 05:10 PM   #1282

引用:
ad-hoc party PSV依家淨係support PSP既game
PSV未得
明解, 謝解答
希望遲的有更新可以支援番啦

係wo, youtube 個app 有無人知幾時出, 之前好似講話6月

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 06-12-12 05:13 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 08:46 PM   #1283
mgsyfw
Insane Gamer

註冊日期: May 2010
PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
想問下港版PSV係咪會對應唔到遲下出隻初音部份功能?
仲有港版機比起日版仲有乜野不足?
依家同黎緊出既GAME又有冇3G版機既獨有功能?
呢幾日就要為P4G出機,想盡快問清楚,THX

此篇文章於 06-12-12 09:01 PM 被 mgsyfw 編輯。
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 09:06 PM   #1284
Orphan
Game Master

1.69可以玩CONCEPTION 俺の子供を産んでくれ!

spikechunsoftスパイク・チュンソフト
お待たせいたしました!PSP『CONCEPTION 俺の子供を産んでくれ!』が、6/12配信のPS Vitaシステムソフトウェア
アップデートにてPS Vitaでも遊べるようになりました。PS Vitaのシステムソフトウェアを最新版(バージョン1.69)にしてお楽しみください。
舊 06-12-12, 09:09 PM   #1285
Orphan
Game Master

引用:
作者: mgsyfw 查看文章
想問下港版PSV係咪會對應唔到遲下出隻初音部份功能?
仲有港版機比起日版仲有乜野不足?
依家同黎緊出既GAME又有冇3G版機既獨有功能?
呢幾日就要為P4G出機,想盡快問清楚,THX
初音: 未知, 斷估唔會掛
港版機: 當日本攪活動如送1000yen果陣, detect到你部機係港版就冇份
不過港版機好處係有免費保同sim free(3G only) lor
暫時仲未有game有功能係一定要3G先玩到
舊 06-12-12, 11:50 PM   #1286
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
hello kitty 撞磚出左, 有冇勇者衝了 ?

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 12:15 AM   #1287
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
http://www.dorasu.com/pc/game/psvita...V/victory.html

買完game仲要比多五百羊

當人傻架
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 12:56 AM   #1288
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: 森羅 查看文章
http://www.dorasu.com/pc/game/psvita...V/victory.html

買完game仲要比多五百羊

當人傻架
即刻唔想買.....

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 10:57 AM   #1289
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
我想問有無方法可以向psv玩惡魔城月下之夜想曲?
我要問買咩版先玩到,出過psp同ps版

舊 06-13-12, 11:25 AM   #1290
Orphan
Game Master

引用:
作者: ist 查看文章
我想問有無方法可以向psv玩惡魔城月下之夜想曲?
我要問買咩版先玩到,出過psp同ps版
PSP download版
http://www.jp.playstation.com/softwa...000000000.html
舊 06-13-12, 06:40 PM   #1291
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: shodanng2 查看文章
只要PS 藍燈未熄就係 DL 緊, 會Download 到尾

此篇文章於 06-13-12 07:25 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 06:47 PM   #1292
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: shodanng2 查看文章
唔會
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 12:46 PM   #1293
光熱斗
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
gravity rush入唔入得過....美版arm arm出
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 01:06 PM   #1294
Orphan
Game Master

引用:
作者: 光熱斗 查看文章
gravity rush入唔入得過....美版arm arm出
好值得
PSV現時為止評價前三既遊戲
舊 06-14-12, 01:15 PM   #1295
光熱斗
IE3.0 <3

引用:
好值得
PSV現時為止評價前三既遊戲
好...聽日買...
咁其餘2隻係...?
舊 06-14-12, 03:34 PM   #1296
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
我買左隻2手無雙,入左game打左幾關先發現佢拎唔到盃!

我要點reset 返先可以有盃攞?
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 03:55 PM   #1297
kamkw
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: YeeeSSS 查看文章
我買左隻2手無雙,入左game打左幾關先發現佢拎唔到盃!

我要點reset 返先可以有盃攞?
入卡後, DEL左無雙個icon, 再插一次張卡就得~
但save會冇哂
kamkw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 01:10 AM   #1298

DOKURO 又唔錯wo, 玩落都幾得意, 的音樂都幾好聽

escape plan 個demo 咩事, 一入去又話程式錯誤?

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 06-15-12 01:26 AM 被 martinyau1979 編輯。
舊 06-15-12, 04:30 AM   #1299
光熱斗
IE3.0 <3

再問一個問題..
GRAVITY RUSH DLC係 港/日 PSN幾錢?
係美PSN要成4蚊...只係4個MISSION同一個造型...感覺唔係好抵....
舊 06-15-12, 06:31 AM   #1300
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: 光熱斗 查看文章
再問一個問題..
GRAVITY RUSH DLC係 港/日 PSN幾錢?
係美PSN要成4蚊...只係4個MISSION同一個造型...感覺唔係好抵....
差唔多,日要400yen

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 05:14 AM

手機版 | APP版