Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-20-18, 07:02 PM   #476
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: holsety 查看文章
又係呢隻脆皮高達,Pass
第一次十抽半價都pass?
由手機版發出
nomezero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 10:12 PM   #477
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
10抽得部高渣後期型,懷疑你果個唔係日本PSN o既話根本唔會有好野出
部野快就真係好快,但輸出好差
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 10:18 PM   #478
leolms
Junior Member

註冊日期: Sep 2018
引用:
作者: nomezero 查看文章
第一次十抽半價都pass?
由手機版發出
我就是看見15石有10抽,就抽到了,如果有人吸引火力,補刀一流...
leolms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 10:44 PM   #479
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 傑少 查看文章
10抽得部高渣後期型,懷疑你果個唔係日本PSN o既話根本唔會有好野出
部野快就真係好快,但輸出好差

我用緊日本PSN
暫時中嘅都滿意.. Ez8 lv3 lv2, G-3 lv2, 強人 lv1, ザメルlv1..

step 1 如果抽想中Ez8用到嘅火箭炮lv2 or lv3

此篇文章於 09-20-18 11:22 PM 被 aquarius 編輯。
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 11:09 PM   #480
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 阿魚 查看文章
對, 改版前無寫, 但會降級到你持有果個等級
笨大唔會咁好死既
引用:
作者: Kain 查看文章
其實好有良心,就算你得支lv5都會免費送支lv1俾你
而唔係唔俾你用
由手機版發出
用到我就算 無限制就唔洗諗推哂最高

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 11:51 PM   #481
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett

神抽王求挑機

舊 09-21-18, 12:17 AM   #482
nomezero
Game Master

引用:
作者: chow263 查看文章

神抽王求挑機
我冇cap圖
我同樣係6回收
只有兩個2星其中一個重複
新既係狙吉改1
由手機版發出
舊 09-21-18, 12:23 AM   #483
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
我冇cap圖
我同樣係6回收
只有兩個2星其中一個重複
新既係狙吉改1
由手機版發出
但我兩隻伊夫都無.....

舊 09-21-18, 09:14 AM   #484
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
我比較期待調查箱竟然唔實裝……好失望……

妖精高達個後格有冇咁神奇?明明唔到N咁遠但有判定。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 09:46 AM   #485
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章

好似未係今轉 佢開多個50房都未啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 01:00 PM   #486
nomezero
Game Master

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章

個判定根本就痴線既
https://mobile.twitter.com/hyperdimensionN/status/1042671379785515008?s=09
由手機版發出
舊 09-21-18, 01:09 PM   #487
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
Bug黎架?

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 09-21-18, 04:51 PM   #488
DanielDaniel
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
Bug黎架?

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
然而EZ8ㄧ插後boost再一刀一插即爆
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 06:14 PM   #489
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: chow263 查看文章

神抽王求挑機
我之前10抽全1星+回收卷

舊 09-21-18, 06:15 PM   #490
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
個判定根本就痴線既
https://mobile.twitter.com/hyperdime...785515008?s=09
由手機版發出
完全係軍佬“阿力cool”
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-18, 05:40 PM   #491

薩米路裝晒強化骨架推到19400血,再裝晒level防格,防強,防beam。直接推上前痴住D泛機隊友打。食對面泛機D砲扣丁屎,格機埋離我身邊全部泛機。 輸出唔算高,但係神煩。
舊 09-22-18, 10:02 PM   #492
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
其實狙吉改有咩魅力,無倫300場定400場只有一有機會就會有廢柴搶住黎用,下場唔係俾人打到番基地就係迫到隊友斷線
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-18, 10:45 PM   #493

引用:
其實狙吉改有咩魅力,無倫300場定400場只有一有機會就會有廢柴搶住黎用,下場唔係俾人打到番基地就係迫到隊友斷線
用火箭炮上前打,後格之後手槍射腳,再唔係二連槍射人腳抽水都對泛機好大力。真係玩佢支狙就死得,過熱快又要儲力先打停人,即係打少個。
舊 09-24-18, 02:26 AM   #494
阿魚

引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
用火箭炮上前打,後格之後手槍射腳,再唔係二連槍射人腳抽水都對泛機好大力。真係玩佢支狙就死得,過熱快又要儲力先打停人,即係打少個。
狙吉改支sniper 係中>近距離支援
同普通遠程狙用法有少少差別
係改版前 我都係靠狙吉改sniper 打上B+

舊 09-24-18, 03:23 AM   #495

引用:
作者: 阿魚 查看文章
狙吉改支sniper 係中>近距離支援
同普通遠程狙用法有少少差別
係改版前 我都係靠狙吉改sniper 打上B+
明白同識玩武器特性當然唔同啦
舊 09-24-18, 05:36 AM   #496
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy

6支援真係好好玩,仲要係全FA高達

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-18, 07:54 AM   #497
阿魚

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章

對面精靈同EXAM 都突破唔到

舊 09-24-18, 09:06 AM   #498
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
狙吉改打300場
支鎗其實好大力,一鎗唔叉打落D大魔度扣2千尾
連打兩鎗又唔會overheat,隻大魔已經得返一半血....
機體性能好,可以上埋去支援射擊,走位都走得快好多

不過宜家有馬炮之後就唔駛用狙吉改

舊 09-24-18, 10:05 AM   #499
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章

如果全部玩sniper闘伏仲正..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-18, 12:16 PM   #500

六部FAㄧ齊射一部,定到人死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 04:46 PM

手機版 | APP版