Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
david 08:26 PM 11-08-15
作者: :
屯門湖翠路美樂花園7座,凌晨零時許,26樓一個單位的男住戶﹝22歲﹞返家,開門赫見一名陌生男子在屋內,雙方也大吃一驚。疑人慌忙跑入廚房,並攀出窗外逃走。其後男住戶聽到「嘭」一聲響,以為賊人墮樓,於是報警。

警方及消防員到場搜索,初時未有發現,約1小時後,本報記者察覺樓上有零星的沙石跌下,抬頭見到19樓簷篷有黑影,連忙告知在場調查人員。警員用大光燈照射,果然見有人匿藏單位外的簷篷。消防員隨即在地下張開救生氣墊,又走上單位游說。

疑人34歲持雙程證,操普通話,被發現蹤影後仍不肯落樓,與調查人員對峙約40分鐘,始被勸服,最終消防員從19樓單位游繩出簷篷,替他綁上安全帶救回屋內,他涉嫌爆竊被捕。

據稱,美樂花園7座有單位裝修,27樓一單位,昨晚9時亦發生爆竊案,沒有損失。警方不排除為同一人所為,現正展開調查。
支那種:反告被推倒...
亍 ◣ 08:49 PM 11-08-15
置樂個新場終於整好再開租......希望生生性性大爆死收場

另外利寶個場見到有3,4成吉左招租....好驚,,,,,,,,,
捲毛老爺 08:50 PM 11-08-15
作者: 亍 ◣:
置樂個新場終於整好再放租......希望生生性性大爆死收場
其實個度可做d乜
亍 ◣ 09:02 PM 11-08-15
作者: 捲毛老爺:
其實個度可做d乜
最有機會變萬寶第2.....不過用出面d劏場結果計可能變成貨倉機會唔細
Diana 12:29 AM 11-13-15

另外利寶個場見到有3,4成吉左招租....好驚,,,,,,,,,
見租金唔貴,3千有交易
pet3 10:04 AM 11-13-15

利寶問題是之前管理處d錢
無哂吧
J+1 04:42 PM 11-15-15
....

由手機版發出
david 03:41 AM 11-21-15
隔牆有耳:「屯門揸fit人」重出江湖
山雞為何君堯助選

作者: :

大新聞,連「洪興」屯門揸fit人山雞都介入區選,為嶺大校董何君堯助選!其實呢個「山雞」只係電影角色嚟箒,飾演山雞嘅廣東惠州市政協陳小春,真係去咗幫何君堯。如果陳小春係山雞,唔知大家覺得何君堯似邊個呢?

何君堯屯門樂翠選區對手之一嘅熱血公民鄭松泰,就喺fb po咗陳政協落區嘅相。鄭松泰同八方講,噚日朝早8點幾見到陳政協亮相,為何君堯站台,何即場搞gag,話將來開套戲叫《選戰風雲》,可以搵陳政協做「number one」,寓意陳政協同何君堯一樣係1號候選人。就連角色名,何君堯都諗埋,一於叫做「何小春」或者「陳君堯」。

讚何「正義可信」

鄭松泰憶述,陳政協大約企咗廿分鐘就走,站台期間大讚何君堯係正義律師、可信,相信社會鍾意正義嘅聲音。但鄭松泰話,唔覺有太多街坊搵陳政協合照。

《熱血時報》同時質疑何君堯搵嶺大內地生助選,涉「以權謀私」。何君堯就話事前唔知啲學生會嚟,據佢了解,學生都係從朋友口中得知陳政協會現身,所以到場「一睹明星風采並支持本人」,仲話會保留一切法律行動嘅權利喎。屯門樂翠候選人仲有阮偉忠、張永偉、沈錦添同埋民主黨何俊仁。
原來唔去拍戲走佐去做太...
sephirothmk3 12:39 AM 11-25-15
想問屯門市中心有無大D既CD鋪ga?
有堆two step from hell既碟想買
Squall-Lucifer 01:45 AM 11-25-15
作者: sephirothmk3:
想問屯門市中心有無大D既CD鋪ga?
有堆two step from hell既碟想買
我記憶所及就市廣場一期地下大家樂對面的"精美唱片",以及VCity的CDWareHouse
david 06:04 AM 11-25-15
作者: Squall-Lucifer:
我記憶所及就市廣場一期地下大家樂對面的"精美唱片",以及VCity的CDWareHouse
紅字:呢間開佐好多年,未執O既話屯門區佢應該係最大...
藍字:乜有間咁O既O野?不過我好少去VCITY就是了...
J+1 06:56 AM 11-25-15
作者: david:
藍字:乜有間咁O既O野?不過我好少去VCITY就是了...
其中一條駁去西鐵嘅橋頭嘅舖....
由手機版發出
jason_kasim 07:06 AM 11-25-15
CDWareHouse會好好多
賣野幾有禮貌
精美就成日
david 07:09 AM 11-25-15
作者: jason_kasim:
CDWareHouse會好好多
賣野幾有禮貌
精美就成日
精美O既服務態度...

問多兩句就

所以佢開佐咁多年我都無幫襯過佢
david 07:09 AM 11-25-15
作者: J+1:
其中一條駁去西鐵嘅橋頭嘅舖....
由手機版發出
年尾返到O黎會去八O下...
sephirothmk3 04:56 PM 11-26-15
作者: Squall-Lucifer:
去曬兩間 無貨
Squall-Lucifer 05:33 PM 11-26-15
作者: sephirothmk3:
去曬兩間 無貨
沒記錯的話碼頭+蝴蝶、良景都沒這size的CD店......看來你只能出九龍找了
david 06:41 PM 11-29-15
想問屯門邊到仲有得幫羽毛球拍穿線?想帶幾支返O黎穿,鬼頭呢邊貴得O黎手功好差...

原本新墟上樓O個間好似上年接佐...
亍 ◣ 07:02 PM 11-29-15
利寶之前有間,摺左未就真係唔知道....

雅都一樓都好似有間.....
柴崎幸 01:22 PM 11-30-15
置樂利寶一樓近角位係有間鋪頭幫球拍穿線,但開門時間就唔清楚。
Squall-Lucifer 12:08 PM 12-04-15
聽聞市廣場UG間城市電腦終於關門大吉了
J+1 12:20 PM 12-04-15
嗰個位咁正....守到而家先摺都叫好野....反而隔離間玉石舖真係唔知佢點生存
由手機版發出
Squall-Lucifer 12:32 PM 12-04-15
連那個位的銀行都轉手三、四次,間城市電腦才game over,這都是一個record了
pet3 12:39 PM 12-04-15
華都果間?

講緊邊間?
J+1 12:45 PM 12-04-15
作者: pet3:
華都果間?

講緊邊間?
吉吉島玩具部門口出去過埋扭旦舖(已摺)嗰個死胡同....
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面