Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-13, 12:08 AM   #3751
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
電擊PS今期開始有電子版

以後唔使買成皮野飛機書
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 12:34 AM   #3752
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Orphan 查看文章

以後唔使買成皮野飛機書
唔知會唔會好似飯米通咁,過期減價呢?
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 02:06 AM   #3753
LEDIV
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
想問下大家p4g 中文版邊度有同幾錢? 見好多人都話正. Thx

舊 07-25-13, 02:50 AM   #3754
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: Orphan 查看文章

以後唔使買成皮野飛機書
跟唔跟DLC呢?
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 10:59 AM   #3755
Orphan
Game Master

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
跟唔跟DLC呢?

同Fami通一樣
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 11:37 AM   #3756
LemonCoke

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code3823 8824 1251
PSN  IDLemoncoke
XBox Live GamertagLemoncoke
引用:
作者: LEDIV 查看文章
想問下大家p4g 中文版邊度有同幾錢? 見好多人都話正. Thx
真係正, 初頭唔知點玩, 你可能會覺得怪同放棄.
只要過佐頭段之後, 包你話正.....

上星期係深水埗黃金仲見到.......
LemonCoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 12:11 PM   #3757
Kyle
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
員工價9xx買左部剩機,想問下日/港psn有咩類型dlc? 有無psp d gundam game? 同埋買16gb夠dlc? thanks

BATTLETAG: Charman#3302
NICOVIDEO: 6586624

FIFA 12
DIABLO 3
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
Kyle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 12:19 PM   #3758
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: Kyle 查看文章
員工價9xx買左部剩機,想問下日/港psn有咩類型dlc? 有無psp d gundam game? 同埋買16gb夠dlc? thanks
https://store.sonyentertainmentnetwo...isableGeoBlock
GUNDAM 係得呢D GVG果D就冇出DL版
其他有咩GAME可以係呢個SEN網頁自己看
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 01:44 PM   #3759
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
我想問下家下psv行貨幾錢左右?3g&wifi版,thx
由手機版發出

此篇文章於 07-25-13 01:49 PM 被 莎月美希 編輯。
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 01:48 PM   #3760
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
我想問下家下psv行貨幾錢左右。
由手機版發出
啱啱見要388
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 03:51 PM   #3761
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
同樣剛以sorry員工價買左PSV
想問如果想用開日A/C想轉去HK A/C DL堆免費game再轉返日A/C,係咪要先backup晒所有野,Format部機一次,轉去HK A/C DL完之後,再backup d game後又Format部機,再再轉返日A/C & 傳返d資料入去?

舊 07-25-13, 04:42 PM   #3762
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
同樣剛以sorry員工價買左PSV
想問如果想用開日A/C想轉去HK A/C DL堆免費game再轉返日A/C,係咪要先backup晒所有野,Format部機一次,轉去HK A/C DL完之後,再backup d game後又Format部機,再再轉返日A/C & 傳返d資料入去?
基本轉服方法
management > back up > setting > 格機格卡後 > management > restore, 轉服再重做
如想單獨backup game save, management > psvita>pc > app

game跟acc, 而psv只能用一帳
港服dl game, 日服玩唔到

此篇文章於 07-25-13 04:46 PM 被 assy 編輯。
assy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-13, 01:02 PM   #3763
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
部PSV 成日上store會自已斷wifi
上網打機又冇事
係機問題定store問題
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 10:45 AM   #3764
LemonCoke

引用:
作者: rorimoe 查看文章
部PSV 成日上store會自已斷wifi
上網打機又冇事
係機問題定store問題
應該係 store 問題.
舊 07-30-13, 09:46 AM   #3765
LEDIV

想問下大家有無見到邊度仲有p4g中文版?thx

舊 07-30-13, 11:20 AM   #3766
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
又問?早兩頁有版友答左SSP有...
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 01:12 PM   #3767
LEDIV

引用:
作者: 628 查看文章
又問?早兩頁有版友答左SSP有...
深水埗昨天去已唔見有中文版

舊 07-30-13, 01:18 PM   #3768
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
KTGH still has (the day before) ~
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 12:26 AM   #3769
安安

註冊日期: Jan 2002
http://www.youtube.com/watch?v=fdzH30BdbE0

http://www.youtube.com/watch?v=BEE-Px3Kavw

此篇文章於 07-31-13 12:55 AM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 09:09 AM   #3770
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
玩dragon crwon wifi 連線得 NAT3 , 有d 人join 到有d 人join 唔到 , 請教點改 router?

(pccw 20mb)
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 09:43 AM   #3771
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
路過講下,唔知點解P4G中文版甘鬼難搵
我早一兩個禮拜想買,點知搵左幾日先有
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 11:00 AM   #3772
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
GOD EATER 2 體驗版 預定於8月21日在香港PS Store推出,
等不及的請到日本PS Store率先下載!

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 11:10 AM   #3773
LemonCoke

引用:
作者: GateHacker 查看文章

隻game 出佐冇一年都有大半年....
一般中文Game 出一水兩水就唔會再入貨架喇........

講開又講, 之前佢網頁話過遲啲有patch file 黎fix 啲翻譯錯誤地方........
最後又好似冇乜消息.......

不過, 呢隻真係正game, 值得推薦嘅....
舊 08-01-13, 01:07 PM   #3774
LEDIV

引用:
作者: GateHacker 查看文章
我都仲未買到......KTGH 去到已經賣晒.....

舊 08-01-13, 01:16 PM   #3775
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
兩樣野真係好唔夾
似係阿仙奴波衫車個曼聯章落去咁
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 04:53 PM

手機版 | APP版