Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-18-13, 04:18 PM   #26
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: mrk 查看文章
請問呢種銀色箱點開???
引用:
作者: ps399 查看文章
斬奪MODE
引用:
作者: dust11 查看文章
blademode斬奪
唔該,不過自己已經試到點開啦!
依家有啲動搖
自己試試下開到啦!不過都多謝樓上2位。
引用:
作者: 孫雲 查看文章
不嬲行貨都係日語
係今集先唔正常
都話左香港K社近呢2年冇做日版MGS Game代理囉!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 04:20 PM   #27
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
果時行版MGS4唔係都係講英文咩
果時mgs4行有英文版同日文版
仲要唔知點解日文版貴d
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 04:37 PM   #28
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
玩到ch1中,見到Mistral對黑雷電嘅舉動,笑死我啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 04:58 PM   #29
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
XBOX版係唔係未出???

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 05:01 PM   #30
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
行版 入手 入面張咭係 White Armor

menu 上印既code 係 Cyborg Ninja ???
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 05:07 PM   #31
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
引用:
作者: tallken 查看文章
行版 入手 入面張咭係 White Armor

menu 上印既code 係 Cyborg Ninja ???
行版有兩張DLC卡(一張忍者一張三選一)
去前一頁我有官方LINK,你去睇下

我中左紅色甲

ps399 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 05:11 PM   #32
tallken
Crazy Gamer

引用:
行版有兩張DLC卡(一張忍者一張三選一)
去前一頁我有官方LINK,你去睇下

我中左紅色甲
點解我得一張咭.....
舊 02-18-13, 05:15 PM   #33
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
點解我得一張咭.....
說明書一個
DLC卡一個WOR

舊 02-18-13, 05:15 PM   #34
tallken
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 02-18-13 05:18 PM 被 tallken 編輯。
舊 02-18-13, 05:16 PM   #35
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
點解我得一張咭........

menu 書上印既code 係 什麼???
咪忍者個DLC LAW

記得21號先入

舊 02-18-13, 05:27 PM   #36
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
其實香港人買game真係幾腌尖

隻game全英文,又話要原聲日文

到時全日文,又話 聽睇 吾明,點解無英文

到時行貸咩文咩字幕都有,又話個18禁Logo 吾好睇

真係吹脹

舊 02-18-13, 05:33 PM   #37
haluforever
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
日版快偷步吧
haluforever 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 05:40 PM   #38
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
作者: haluforever 查看文章
日版快偷步吧
我估日版會早幾日會由konami style自己寄出郵包
以前試過早左一星期收到konami style d 限定game

舊 02-18-13, 05:42 PM   #39
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
hkr 賣$449...

舊 02-18-13, 05:43 PM   #40
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: ist 查看文章
其實香港人買game真係幾腌尖

隻game全英文,又話要原聲日文

到時全日文,又話 聽睇 吾明,點解無英文

到時行貸咩文咩字幕都有,又話個18禁Logo 吾好睇

真係吹脹
因為唔係個個都識日文,而識日文都當然想原汁原味啦。

舊 02-18-13, 05:44 PM   #41
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
作者: Strider 查看文章
hkr 賣$449...
邊個咁貴
前幾頁個個418$咋wor

舊 02-18-13, 05:47 PM   #42
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
邊個咁貴
海港城hk record
次次都賣貴人地幾廿蚊,仲諗住買完即刻返屋企玩
都係要落mk走返轉

舊 02-18-13, 05:48 PM   #43
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
邊個咁貴
大鋪一向貴D...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 05:49 PM   #44
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
日版會唔會平番啲
D yen 跌

舊 02-18-13, 05:51 PM   #45
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
作者: Strider 查看文章
海港城hk record
次次都賣貴人地幾廿蚊,仲諗住買完即刻返屋企玩
都係要落mk走返轉
尖咀冇辦法......

引用:
作者: joeypong 查看文章
大鋪一向貴D...
樓上果種大鋪好處係,
d斷貨炒價game成日見到仲賣緊正常貴少少價
之前psv隻重力賣到斷貨比我朗豪彷頂樓執到last一隻

舊 02-18-13, 05:51 PM   #46
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
即係360版未出???

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 05:55 PM   #47
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: rokuna 查看文章
即係360版未出???
即係未...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 06:03 PM   #48
wongdee

註冊日期: Jun 2011
418入手,點都買黎玩住先,之後等日版跌價先再入都未遅
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 06:07 PM   #49
Joejoe

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjoepei
188 GH 都係418 + 海報?
Joejoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 06:09 PM   #50
ase
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
想問問行版係咪真係得英文配音??

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Metal Gear Rising: Revengeance 綜合情報 Vol.3 neo2046 電視遊戲討論版 327 03-01-15 05:05 PM
Metal Gear Rising: Revengeance 2013年発売予定 Vol.2 草薙さん 電視遊戲討論版 1007 02-14-13 06:10 PM

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版