Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-18, 08:42 AM   #351
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: wongdee 查看文章
玩咗晚,個波除咗攞咗隻夢夢出黎同當手掣用之外未有其他用途?
仲有手機版個隻手帶嘅功能

舊 11-16-18, 08:59 AM   #352
wongdee
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
Smile

連手機捉到精靈同轉波波個波都會震,問題係係咪可以係個波攞返D係街捉嘅嘢入返去隻G度?係就可以轉D精靈球入去,係G內買個精霊球好貴,成舊水個
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 09:23 AM   #353

註冊日期: Nov 2006
有冇人兄有game同波試玩感報告,仲心大心細咁
由手機版發出

此篇文章於 11-16-18 09:39 AM 被 19909696 編輯。
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 09:39 AM   #354
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
連手機捉到精靈同轉波波個波都會震,問題係係咪可以係個波攞返D係街捉嘅嘢入返去隻G度?係就可以轉D精靈球入去,係G內買個精霊球好貴,成舊水個
隻精靈由Go轉入Let's Go後要響個公園再捉一次先用得
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 09:40 AM   #355
egthkaa
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
請問邊度有go park?
egthkaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 09:42 AM   #356
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
今集明顯易玩左...

初版你試下剩用比卡超打小剛,今集直情sm小剛...
我記得果時要專登捉野先打贏小剛

個ball手感唔錯, 哩集真係懷念而去買

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 09:45 AM   #357
wongdee

引用:
作者: 19909696 查看文章
有冇人兄有game同波試玩感報告,仲心大心細咁
由手機版發出
唔算報告,不過覺得係玩緊手機果D師兄會順便玩埋
舊 11-16-18, 09:58 AM   #358
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
今集明顯易玩左...

易玩到有D 怪,睇黎佢真係好想吸GO果班新血....比招二連踼,打到小剛喊咁口

個波仲係日森,用JOYCOIN玩手感麻麻地,同埋成日襟錯制
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 10:10 AM   #359
峰凌
隨意想像

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code5455 9355 8123
引用:
作者: mrk 查看文章
個白色位可以咁入去,(除左係粒菇之外,重係個掣呢!)
然後會著燈,
等多1-2秒就會連到switch架啦!
得左
唔該師兄
峰凌 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 10:41 AM   #360
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
想問手機search精靈球係咪要開藍芽先
咁裝置名稱叫咩名?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 11:23 AM   #361
忍者

引用:
作者: Akira 明 查看文章
想問手機search精靈球係咪要開藍芽先
咁裝置名稱叫咩名?
手機開BT
入GAME
GAME入SETTING
去poke ball plus
禁粒的一下

舊 11-16-18, 11:28 AM   #362
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
今集明顯易玩左...

引用:
作者: fortel 查看文章
易玩到有D 怪,睇黎佢真係好想吸GO果班新血....比招二連踼,打到小剛喊咁口

個波仲係日森,用JOYCOIN玩手感麻麻地,同埋成日襟錯制
咁可以不用買了...我打多次3ds隻黃版算....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 11:28 AM   #363

引用:
作者: 忍者 查看文章
手機開BT
入GAME
GAME入SETTING
去poke ball plus
禁粒的一下
係咪bt連接後 手機就唔洗開pm go app就喺現實條街遇到精靈就會震同有聲? 條街有咁多精靈會震同響得好密?
由手機版發出

此篇文章於 11-16-18 11:31 AM 被 19909696 編輯。
舊 11-16-18, 11:32 AM   #364
charcsc2000
J神哥

引用:
係咪bt連接後 手機就唔洗開pm go app就喺現實條街遇到精靈就會震同有聲? 條街有咁多精靈會震同響得好密?
由手機版發出
手機都要開app...個波功用係不用成日拎機出來掃mon...
佢會通知你...好似有wts咁...
舊 11-16-18, 11:35 AM   #365

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
手機都要開app...個波功用係不用成日拎機出來掃mon...
佢會通知你...好似有wts咁...
手機開app狀態下但熄mon袋入褲袋,個波都會detect到有反應?
由手機版發出
舊 11-16-18, 11:41 AM   #366
柚原このみ

點係地圖開技?學左01未劈到樹

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 11:43 AM   #367
charcsc2000
J神哥

引用:
手機開app狀態下但熄mon袋入褲袋,個波都會detect到有反應?
由手機版發出
係...因連左藍芽...
道理應該係和之前隻plus手環一樣...
舊 11-16-18, 11:43 AM   #368
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
咁可以不用買了...我打多次3ds隻黃版算....
你唔用拍擋打就一樣難嫁啦,特別係伊貝,多屬性絕招、一堆吸血同必上狀態既技

2周目既1VS1大師戰都夠玩你幾個月...

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 11:56 AM   #369
野良猫
肥倫

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
點係地圖開技?學左01未劈到樹
埋去禁就得啦
今集全部祕典應該都係主寵學哂
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 11:58 AM   #370
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: zzzdx 查看文章
你唔用拍擋打就一樣難嫁啦,特別係伊貝,多屬性絕招、一堆吸血同必上狀態既技

2周目既1VS1大師戰都夠玩你幾個月...
想問有沒得練招???
舊 11-16-18, 12:08 PM   #371
wongdee

想問吓D精霊球除咗係商店買一百P一個之外仲有冇途逕可得到
舊 11-16-18, 12:09 PM   #372
忍者

引用:
由手機版發出
可以去做第二D野(whatsapp/玩第二隻GAME之類)
唔kill個APP就OK

一震就禁制就OK
多咪密囉

舊 11-16-18, 12:12 PM   #373
野良猫
肥倫

引用:
想問吓D精霊球除咗係商店買一百P一個之外仲有冇途逕可得到
打路人
基本上唔係狂捉的話應該都夠用到尾
錢都仲未用過

中途仲有個阿伯話唔夠可以問佢拎
但我當時身上仲有5x個所以佢冇再俾我
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 12:26 PM   #374
wongdee

Smile

引用:
作者: 野良猫 查看文章
打路人
基本上唔係狂捉的話應該都夠用到尾
錢都仲未用過

中途仲有個阿伯話唔夠可以問佢拎
但我當時身上仲有5x個所以佢冇再俾我
琴晚玩咗兩粒鐘已用晒四十幾粒波
舊 11-16-18, 12:39 PM   #375

引用:
作者: 忍者 查看文章
可以去做第二D野(whatsapp/玩第二隻GAME之類)
唔kill個APP就OK

一震就禁制就OK
多咪密囉
唔好意思問多少少,一震就襟制then手機就會自動去咗捉野個畫面?
由手機版發出

此篇文章於 11-16-18 12:58 PM 被 19909696 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「ポケットモンスター(Pokemon) XY」好評放送中!! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 551 09-19-23 06:11 PM
[3DS] ポケットモンスター ウルトラサン/ウルトラムーン 2017年11月17日発売予定 ゆり 手提遊戲機討論版 42 11-15-17 07:06 PM
[3DS] [VC版]ポケットモンスター 赤・緑・青・ピカチュウ | 2DS 同梱版 | 2016年2月27日発売 seed2005 手提遊戲機討論版 33 03-24-16 09:58 AM
[3DS] ポケットモンスター オメガルビー・アルファサファイア (Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire) money 手提遊戲機討論版 264 05-26-15 08:16 PM

現在的時間是 12:13 PM

手機版 | APP版