Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-14, 12:14 AM   #101
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: excalibur123 查看文章
我講之前抽果陣既事姐
而家都半棄GAME了
對上一次彩棋好似係無屬初音 但係打唔夠3隻進化材料....SAD
理論上呢隻game一般抽冇up加特選都唔洗抽

合作可以抽下,之前心靈判官一下中槙島
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-14, 12:19 AM   #102
excalibur123
Junior Member

註冊日期: Aug 2014
引用:
作者: ゆり 查看文章
理論上呢隻game一般抽冇up加特選都唔洗抽

合作可以抽下,之前心靈判官一下中槙島
我真係以後都唔敢抽合作以外
抽親都銀 抽合作起碼有金棋 感覺上滿足D...
excalibur123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-14, 12:21 AM   #103
ゆり

引用:
作者: excalibur123 查看文章
我真係以後都唔敢抽合作以外
抽親都銀 抽合作起碼有金棋 感覺上滿足D...
我抽合作以外既都係得爆炎魔,幻奏,火水北歐見得下人
舊 08-28-14, 12:47 AM   #104
excalibur123
Junior Member

註冊日期: Aug 2014
引用:
作者: ゆり 查看文章
我抽合作以外既都係得爆炎魔,幻奏,火水北歐見得下人
合作以外得暗獸同水機龍.....唔見得人 SAD
excalibur123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-14, 10:02 AM   #105
ゆり

男亞瑟王大戰女亞瑟王
舊 01-21-15, 09:28 AM   #106
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004

看著上面的No Game No Life
然後再看PAD 仙魔那堆騎呢怪......

(翻桌)
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 09:41 AM   #107
Alata
Insane Gamer
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
之前FATE NIGHT到DATE OR ALIVE 我已經好灰, 點解PAD咩都冇

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 10:39 AM   #108
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: Alata 查看文章
之前FATE NIGHT到DATE OR ALIVE 我已經好灰, 點解PAD咩都冇
因為呢隻野完全冇人玩既關係, 所以要搵D 唔玩都冇所謂可以搵人抽下既TITLE
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 12:13 PM   #109
superworm12
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDLEO_JUDAS
請問新手玩光TEAM有什麼好推介?
superworm12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 12:20 PM   #110
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: superworm12 查看文章
隻GAME 得幾隻限定真係勁

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 12:37 PM   #111
superworm12
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDLEO_JUDAS
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
隻GAME 得幾隻限定真係勁
其實我都係睇定左SABER 有無次選光屬推介,頂到FATE重出
superworm12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 12:46 PM   #112
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
引用:
作者: superworm12 查看文章
最好首抽教祖做隊長
之後掛三隻二光版雜魚
應該夠你頹廢到神級

但現在RTD祭
課住隻麻油用住先啦

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 03:08 PM   #113
GUSTAV
The One
poor

乜圓桌堆屎終於上修上

舊 01-25-15, 06:34 PM   #114
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
其實……呢度有幾多人有玩呢隻架a

舊 01-26-15, 01:43 PM   #115
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

玩緊
只是變成每日Online打蛋....wwww

OTL……
舊 01-27-15, 12:00 AM   #116
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
玩緊
只是變成每日Online打蛋....wwww
這不是正常嗎???wwwwwwwwwwwwwwww

另...今個星期既降臨BOSS..

咦....MG RAY 做乜去左 DG 世界...??

此篇文章於 01-27-15 12:02 AM 被 Orage 編輯。
Orage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-15, 03:39 PM   #117
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

火圓卓公布能力......今週要打腎石了orz

OTL……
舊 01-28-15, 09:15 PM   #118
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
火圓卓公布能力......今週要打腎石了orz
我都要洗...\

舊 04-17-15, 11:13 AM   #119
ゆり

舊 04-17-15, 02:51 PM   #120
GUSTAV
The One
poor

流石合作之門 連偽戀都有

舊 04-22-15, 07:31 PM   #121
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

原兩位女主已經唔錯……
Cosplay版更強………

舊 06-19-15, 10:25 PM   #122
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
又黎
上傳的圖像
檔案類型: jpg 11058742_10203866530816456_5430484952580467378_n.jpg (93.4 KB, 59 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
502 Bad Gate Way kenryu31 GAF告示版 1 03-15-11 08:10 PM
Monster Gate Ⅲ dan 街機心得交流討論區 46 01-12-08 05:19 AM
[PS2] God of War II: Divine Retribution neo2046 電視遊戲討論版 122 08-05-07 01:37 PM
gate keepers問題 RID 日本動漫畫討論版 25 03-16-04 12:44 PM

現在的時間是 09:47 PM

手機版 | APP版