Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
MultiPASS 11:51 AM 11-28-17
作者: lineage19:
Monolith 已經係老任第2方
Btw 其實老任都洗monolith幾盡下
最近老任第一方的大作(splatoon, zelda, mario)都係搵monolith幫手設計地圖

由極高水準的地圖設計無疑買monolith係個妙計

Sent from my iPhone using Gaforum
Monolith Soft係少數日系公司擁有獨自開發大型3D遊戲嘅能力,
玩過XCX就會知道佢地嘅實力可以拍得住西方頂級遊戲開發團隊,
任天堂當初買佢再將佢壯大係明智嘅選擇,
以高橋故事骨幹而成嘅RPG可以幫Switch開拓RPG類型短版。

P.S. Monolith Soft京都分公司係專支援任記其他遊戲,東京總公司就專注Xeno系列。
lunn 06:10 PM 11-28-17
唔知會唔會偷跑呢…?
依兩日真係要去睇吓
ELT 06:57 PM 11-28-17
作者: rinxlun:
唔知會唔會偷跑呢…?
依兩日真係要去睇吓
剛剛去左轉ssp ,聽講普通版明天有,
限定版多數要正日
RPG之鬼 07:01 PM 11-28-17
作者: ELT:
限定版多數要正日
咁開心,依家大約幾$,按YEN計都成5百
lunn 07:19 PM 11-28-17
限定版多數要正日
之前都無訂到
咁我諗我真係買普通版再搵人幫返套特典就算喇
唔係第一日出會比人炒到幾錢呢?
Gundam MK-2 07:41 PM 11-28-17
出事了
日亞限定真清倉

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
野良猫 08:06 PM 11-28-17
限定版多數要正日
GD
聽日去捕定先
ZERO NEKO 08:32 PM 11-28-17
玩住等限定parts才是王道
Gundam MK-2 09:22 PM 11-28-17
突然捕捉到日亞有貨一瞬間,一click預訂成功
唔駛正日撲貨,等下星期

fortel 09:33 PM 11-28-17
限定版多數要正日
呢幾日都係上少D網,廢事一陣又D乜鬼野制作又拎D偷跑直播show off搞到劇透
捲毛老爺 09:43 PM 11-28-17
作者: fortel:
呢幾日都係上少D網,廢事一陣又D乜鬼野制作又拎D偷跑直播show off搞到劇透
真係已經有偷號直播 係 某 t 字頭
陸奧 貴志 09:59 PM 11-28-17
係咪應該幫兄弟們入限定...?

←出game日人在大阪
KA版柯柏文 11:21 PM 11-28-17
今次日版有冇中字? 中文行版個封面充滿90年代台灣PC GAME風味
fortel 11:26 PM 11-28-17
作者: KA版柯柏文:
今次日版有冇中字? 中文行版個封面充滿90年代台灣PC GAME風味
https://ec.nintendo.com/JP/ja/titles/70010000000847

就咁睇日版都已經包埋中文
Gundam MK-2 11:33 PM 11-28-17
作者: KA版柯柏文:

eshop有寫明

harakuma 11:33 PM 11-28-17
del...
Gundam MK-2 11:38 PM 11-28-17
咦,原來日亞無貨嘅只係日亞特典明信片
唔跟明信片就仲有貨

報錯料sorry

ELT 12:28 AM 11-29-17
XB2日本game書比幾多分?
赤武神 12:59 AM 11-29-17
XB2日本game書比幾多分?
Xenoblade 36分
Xenoblade X 34分
Xenoblade 2 35分 9/9/8/9
天野 08:13 AM 11-29-17
作者: Gundam MK-2:
咦,原來日亞無貨嘅只係日亞特典明信片
唔跟明信片就仲有貨

報錯料sorry

其實日亞本身已冇晒貨
但唔知點解呢幾日又有返貨
等我仲去左官網訂
高級嘍囉 09:26 AM 11-29-17
作者: 天野:
其實日亞本身已冇晒貨
但唔知點解呢幾日又有返貨
等我仲去左官網訂
這是日亞特色,一開賣冇哂,到發售前一兩星期多數會再次有返貨。

可能係有人cancel咗個order去第二度買,又或者係廠商根據預約數量調整貨量。
lunn 10:55 AM 11-29-17
作者: 捲毛老爺:
真係已經有偷號直播 係 某 t 字頭
唔係掛…仲有人咁搞?
will1223 11:00 AM 11-29-17
日亞有時少貨唔夠派會cancel

上次日版DJ限定版等左幾日mail話可能唔夠貨派時就會cancel
最後過多2日就到貨寄到了
wai 11:39 AM 11-29-17
作者: 赤武神:
Xenoblade 36分
Xenoblade X 34分
Xenoblade 2 35分 9/9/8/9
Xenoblade 原來得36分咁少? 呢隻係我心目中神作, 人生必玩5大RPG
天野 11:44 AM 11-29-17
作者: 高級嘍囉:
這是日亞特色,一開賣冇哂,到發售前一兩星期多數會再次有返貨。

可能係有人cancel咗個order去第二度買,又或者係廠商根據預約數量調整貨量。
可能老任果邊仲有貨俾多批佢
但冇可能等佢再開訂
穩陣起見唯有去官網訂
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面