Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-17, 11:07 AM   #33551
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Sar8 查看文章
呢D引戰文睇完就算啦
FGO vs GBF呢個月簡直係日經文
我無留意上半部份

剩係覺得佢話鹽川根本係擺爛仲懶有原則話自己忠於原作/劇情關你鹽川依個負責遊戲系統既Q事依兩點完全中晒

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 11:08 AM   #33552
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
老實講咁又點,除左唔爽唔玩之外做到乜野

舊 03-29-17, 11:11 AM   #33553
細路翔
The One

引用:
老實講咁又點,除左唔爽唔玩之外做到乜野
照玩唔課?

英國說大家抱團死
舊 03-29-17, 11:12 AM   #33554
Sar8
The One

冇錯,如果你係5億課長級既實力

只係課一兩pack既你所謂既唔課乜野都做唔到

舊 03-29-17, 11:19 AM   #33555
細路翔
The One

引用:
冇錯,如果你係5億課長級既實力

只係課一兩pack既你所謂既唔課乜野都做唔到
有道理

咁好明顯要鐵O侍同撻神個類中級課長一齊全體戒毒先得

仲有個break系統就真係好低能,單純要玩家削對面兩條血就覺得自己好有創意
哪來的自信?不如索性整到對面紫色個條血要特定條件先削到,或者限定回合內削唔晒對面就放全體職死技清場(ry

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-29-17 11:25 AM 被 細路翔 編輯。
舊 03-29-17, 11:25 AM   #33556
Sar8
The One

你以後都會面對佢(最多會調整)

舊 03-29-17, 12:01 PM   #33557
細路翔
The One

引用:
你以後都會面對佢(最多會調整)
唔只要面對,我覺得後面d章數仲會越黎越多條紫色棒棒

英國說大家抱團死
舊 03-29-17, 12:06 PM   #33558
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
除左”等待””希望”仲可以點
只要有人比錢佢理得你死
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 12:09 PM   #33559
細路翔
The One

話時話我打算餵到隻沖田上100lv會唔會好傻

因為見佢就算剩係寶1但技10插o岩禮裝都係好q大力+卡面好j

英國說大家抱團死
舊 03-29-17, 12:11 PM   #33560
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
最好換晒d素材
分數反而次要
沒農具難度很高...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 12:11 PM   #33561
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
Gbf 個出角量係半個月3隻(ssr sr r) ,每隻有故事有cv
做的野唔會比fgo少

Fgo 最少都要出到一個月1ev, 1新角la

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 12:11 PM   #33562
Sar8
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
除左”等待””希望”仲可以點
只要有人比錢佢理得你死
離開.呢個唔係好難jer

多好玩的東西,早晚會放低

舊 03-29-17, 12:12 PM   #33563
Hextor

引用:
作者: 細路翔 查看文章
話時話我打算餵到隻沖田上100lv會唔會好傻

因為見佢就算剩係寶1但技10插o岩禮裝都係好q大力+卡面好j
不嬲都係卡面行先架啦
有愛就得
舊 03-29-17, 12:13 PM   #33564
細路翔
The One

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
Gbf 個出角量係半個月3隻(ssr sr r) ,每隻有故事有cv
做的野唔會比fgo少

Fgo 最少都要出到一個月1ev, 1新角la
仲要人地係由0設計角色,fgo有一大堆原案可以就咁拎起手用

不過會慢最大原因應該係因為fgo好多時都要請外面d大手等人地得閒交到貨都唔定,gbf本身有御用角色設計部門

即係以畫奶光同個位為例好可能要等果邊畫完魔法少女趕完cm場先會得閒理你份freelance

你官方個邊就算係本黑歷史筆記寫左幾多人設都係要等

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-29-17 12:20 PM 被 細路翔 編輯。
舊 03-29-17, 12:19 PM   #33565
Hextor

引用:
作者: fami~yan 查看文章
沒農具難度很高...
真係難無間兩張看板娘都係平均5x個
舊 03-29-17, 12:45 PM   #33566
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 眼鏡娘 查看文章
新手一問,已經打夠150萬分,但仲未換曬材料,是不是要吃蘋果去刷換曬佢地
素材真系一定要換
ev爆10果換素材 同 freequest爆10果搏素材 效率同動力都差好遠
當然換素材之前最緊要確保換哂黃金髑髏先

btw師兄需要add fd嗎?
由手機版發出

此篇文章於 03-29-17 12:48 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 12:57 PM   #33567
psidef

註冊日期: Apr 2007
好在冇咩要打遮......
https://twitter.com/uedakana/status/846761643660881920

舊 03-29-17, 01:06 PM   #33568
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [ぐだぐだ明治維新四月中開催]50日無新ev是常識吧?

引用:
作者: psidef 查看文章

咁慘
佢有課金紀錄
應該好快搞得掂既

下面有留言話呢d係遠坂特有既大懵特徵

舊 03-29-17, 01:12 PM   #33569
Sar8
The One

好快就拿得返

舊 03-29-17, 01:17 PM   #33570
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
官方代言人之一不這麼快拿回還成世界?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 01:40 PM   #33571
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
官方代言人之一不這麼快拿回還成世界?
我想見到官方出包.....要植田等1星期之類WWW

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 01:42 PM   #33572
gingq7

註冊日期: May 2008
連綠方都換埋,只剩幾張禮裝和骷髏,
....但還是沒趺禮裝
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 01:45 PM   #33573
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
....但還是沒趺禮裝
我打緊無間農蜘蛛+練絆(加10%一場1000)

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 01:53 PM   #33574
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
....但還是沒趺禮裝
漫畫禮裝會掉的嗎?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 01:58 PM   #33575
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
漫畫禮裝會掉的嗎?
會,小弟農術關跌左3張
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:15 AM

手機版 | APP版