Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-16, 10:26 AM   #26501
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
呢個掉落量10箱都有難度
連隊友5件禮裝先4x~6x 1場
1ap=1.幾襪
一個箱800襪
7個蘋果一箱?
條數唔太對路

小莫都ok喎 無諗起
不過帶小莫就要帶兩隻槍職入場囉
而且太唔穩定, 雪級的襪時多時少
等佢開全襪關先爆果刷
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 10:34 AM   #26502
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 大破人間 查看文章
等佢開全襪關先爆果刷
怕佢last1,2日先開, 撞岩唔得閒打就gg了

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 10:36 AM   #26503
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
1ap=1.幾襪
一個箱800襪
7個蘋果一箱?
條數唔太對路

小莫都ok喎 無諗起
小莫還有吾王特攻這優勢不太執著加成用她不錯的(反正我已刷夠芝士和士多啤利了)

我選300 是可幫手擋招+紅魔放,不過用黑貞秒了中間的眼球怪基本沒問題了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 10:38 AM   #26504
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
1ap=1.幾襪
一個箱800襪
7個蘋果一箱?
條數唔太對路

小莫都ok喎 無諗起
引用:
作者: 大破人間 查看文章
等佢開全襪關先爆果刷
昨晚開的係 銅蛋糕+襪+少量銀蛋糕

我"估計":
今晚會開多一關係打銀蛋糕+襪+少量金蛋糕
明晚會開金蛋糕+襪
打完全部故事會開全襪

所以今日都係會爆果打, 預算在全用黑貞禮裝下, 打夠銅蛋糕條數先停,
因為一來遲早都係要打銅蛋糕(應該唔會有一關係全銅蛋糕了), 二來最後全襪關頂盡得3日, 一定唔會夠時間打 (開箱多多都唔夠, 但時間有限)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 11:01 AM   #26505
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
1ap=1.幾襪
一個箱800襪
7個蘋果一箱?
條數唔太對路

小莫都ok喎 無諗起
1條滿bar 打 3.5場, 即1果約140-180, 4果左右; 實際同30AP 差距不大, 但多了好多蛋糕

都係雙黑J 吧, 速度不差多少, 但有加乘啦
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 11:14 AM   #26506
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
我是雙黑貞加騎金時(沒有太實用的槍)

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 11:20 AM   #26507
psidef

註冊日期: Apr 2007
我雙黑貞加白貞

舊 11-30-16, 11:34 AM   #26508
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
我雙黑貞+鐵拳聖女
好開心可以用鐵拳聖女w
而且好易搵大腿抱~

舊 11-30-16, 11:36 AM   #26509
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
我而家先留意到黑貞有加成
求各路師兄贊助下友情點 尋日燒左30萬

歡迎pm查詢、預約
舊 11-30-16, 11:42 AM   #26510
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
雙黑貞加白貞+1

紅卡多威力高, 中間隻眼球怪盡量選紅卡或串EX基本上二回合殺

尾王兩隻SABER, 雙黑貞分開兩個回合放寶具+普攻就殺了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 11:43 AM   #26511
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我而家先留意到黑貞有加成
求各路師兄贊助下友情點 尋日燒左30萬
掛黑J+黑貞裝就可以啦, 刷襪都會把蛋糕刷爆的
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 12:08 PM   #26512
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
蛋糕換完, 長刷襪關沒用加成角.
雪級 孔明 吾王 白槍傻 OK好用
除左第一關普攻(2~4T),
二, 三都可以直接開寶具.

舊 11-30-16, 12:34 PM   #26513
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: digiharuka 查看文章
掛黑J+黑貞裝就可以啦, 刷襪都會把蛋糕刷爆的
已掛黑貞&突滿黑貞裝都是沒人用...

非洲人...
舊 11-30-16, 12:39 PM   #26514
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
非洲人沒黑貞,只能用黑狗+紅A 借黑貞刷襪
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 12:43 PM   #26515
gingq7

引用:
作者: fami~yan 查看文章
已掛黑貞&突滿黑貞裝都是沒人用...
洗大腿好似bug左, 想用都用唔倒
舊 11-30-16, 01:20 PM   #26516
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
洗大腿好似bug左, 想用都用唔倒
我都覺.....好似洗極都係同一批人~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 01:40 PM   #26517
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
成朝洗左6個金蘋打40ap都仲未出到禮裝
嫌な予感しかしない
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 01:40 PM   #26518
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: Bahamut 查看文章
非洲人沒黑貞,只能用黑狗+紅A 借黑貞刷襪
有黑狗都叫非洲

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 02:03 PM   #26519
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
有黑狗都叫非洲
大家的地理位置可能有D出入

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 02:05 PM   #26520
fami~yan
Game Master

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
成朝洗左6個金蘋打40ap都仲未出到禮裝
嫌な予感しかしない
讀心...我這兩次EVENT都是無心就刷出來了

非洲人...
舊 11-30-16, 02:12 PM   #26521
gingq7

我已經連續三個EVENT無趺禮裝...
希望今次唔會係連續四次
舊 11-30-16, 02:16 PM   #26522
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
突然間アルテラup,發生咩事?
因為EXTELLA好賣得?

張黑貞禮裝係我打10AP打到訓着咗,第二朝打埋佢就出咗來

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 02:20 PM   #26523
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 夜貓 查看文章
突然間アルテラup,發生咩事?
因為EXTELLA好賣得?

張黑貞禮裝係我打10AP打到訓着咗,第二朝打埋佢就出咗來
1係就下個活動加成角, 1係就見呢期多左咁多アルテラ廚, 俾機會佢地抽

歡迎pm查詢、預約
舊 11-30-16, 02:58 PM   #26524
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
1係就下個活動加成角, 1係就見呢期多左咁多アルテラ廚, 俾機會佢地抽
似後者
玩完EXTELLA好難唔變アルテラ廚

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 03:06 PM   #26525
gingq7

引用:
作者: fami~yan 查看文章
讀心...我這兩次EVENT都是無心就刷出來了
就講就跌,太感動

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:41 PM

手機版 | APP版