Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-12, 08:04 PM   #1126
惡即斬
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
我果個係男賊boss :O
我反而係打打下無端端接左,但係攞唔到報酬
惡即斬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-12, 10:38 AM   #1127
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: aquarius 查看文章
我果個係男賊boss :O
我覺得反而係個任務出現的時間點先係問題…

我係玩到去打龍、領都崩塌之前,做左個護衛任送條友去打龍外面個營地
之後行番轉頭先見到女賊頭上有任務ICON,解完佢之後再去搵男賊BOSS就有任務接

我係裝左賊仔面罩先入去,之後就接到任
達成條件後用番同樣裝束去交任,一樣無問題

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-12, 07:33 PM   #1128
黑澤夜
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
世界黑化後去邊度升 level 同 儲錢好 ?
黑澤夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-12, 09:48 PM   #1129
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
想問下DLC 套女隊長之鎧係唔係女性限定?
引用:
作者: 黑澤夜 查看文章
世界黑化後去邊度升 level 同 儲錢好 ?
入深淵搵屍龍打OFFLINE果隻唔難打,EXP多之餘唔計佢跌d野贏左有廿粒龍之鼓動去賣
賣一轉有埋談判應該有七十萬咁上下啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 02:07 AM   #1130
黑澤夜
Crazy Gamer

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章

入深淵搵屍龍打OFFLINE果隻唔難打,EXP多之餘唔計佢跌d野贏左有廿粒龍之鼓動去賣
打左成晚先打得死一隻 , 不過的確係最有效儲錢同 升 level 既方法
舊 07-13-12, 10:08 AM   #1131
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
打左成晚先打得死一隻 , 不過的確係最有效儲錢同 升 level 既方法
用咩職打

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 07-13-12, 10:26 AM   #1132
Irwin
愛.ROCK.友

引用:

LV54 WARRIOR(自己)+ LV54 WIZARD(自己PAWN)+ LV7X MAGE+ LV100 WARRIOR 打唔打得贏?

而家好缺錢,見到領都支WIZARD杖都要三十幾萬…但買左的話隻PAWN個魔攻有11XX…

仲有,知唔知邊到搵/買到女性的三點式上身內衣?見到請番o黎果隻PAWN用緊…

P.S.
而家進度係一週目殺龍世界黑化後,未返去見領王,費時引發EVENT之後出唔番城外…
而且仲未走去打最果洞窟同其他地方睇吓有咩怪打,強化素材又未齊…

不過第一次返領都的門口俾隻W龍主動來挑機,雖然最後都擊落左佢,但佢成日係度飛好煩

另外整左隻絆之指輪,而家係村宿屋見到女商人,諗緊俾唔俾佢好…原本想俾王妃的(再見到的話…)

此篇文章於 07-13-12 10:32 AM 被 Irwin 編輯。
舊 07-13-12, 10:28 AM   #1133
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: Irwin 查看文章
LV54 WARRIOR(自己)+ LV54 WIZARD(自己PAWN)+ LV7X MAGE+ LV100 WARRIOR 打唔打得贏?
而家好缺錢,見到領都支WIZARD杖都要三十幾萬…但買左的話隻PAWN個魔攻有11XX…

P.S.
而家進度係一週目殺龍世界黑化後,未返去見領王,費時引發EVENT之後出唔番城外…
而且仲未走去打最果洞窟同其他地方睇吓有咩怪打,強化素材又未齊…

另外整左隻絆之指輪,而家係村宿屋見到女商人,諗緊俾唔俾佢好…原本想俾王妃的(再見到的話…)
我無用近戰打佢我本身玩魔弓輕輕鬆鬆秒左佢啦

舊 07-13-12, 10:35 AM   #1134
Irwin
愛.ROCK.友

引用:
我無用近戰打佢我本身玩魔弓輕輕鬆鬆秒左佢啦
…咁我唯有轉職練魔法師 -> 巫師 -> 魔弓先去挑戰好了…

P.S. 我EDIT左樓上個POST

舊 07-13-12, 01:51 PM   #1135
nitsana
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Irwin 查看文章
…咁我唯有轉職練魔法師 -> 巫師 -> 魔弓先去挑戰好了…

P.S. 我EDIT左樓上個POST
打完紅龍世界黑化之後, 見完領王重可以出城外
城外大型怪位置有變更的
> >
入深淵打大小怪收集龍之鼓動去賣都好好賺, 一粒龍之鼓動賣3>>
賣十粒已經有30萬啦 >>

舊 07-13-12, 01:53 PM   #1136
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: nitsana 查看文章
打完紅龍世界黑化之後, 見完領王重可以出城外
城外大型怪位置有變更的
> >
入深淵打大小怪收集龍之鼓動去賣都好好賺, 一粒龍之鼓動賣3>>
賣十粒已經有30萬啦 >>
賣之前裝談判多兩成o架

舊 07-13-12, 03:13 PM   #1137
nitsana

引用:
賣之前裝談判多兩成o架
P.S. 有練巫師先有談判嘛

舊 07-13-12, 03:14 PM   #1138
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
P.S. 有練巫師先有談判嘛
2 LV 出去放幾下火球都有啦

舊 07-13-12, 03:20 PM   #1139
nitsana

引用:
2 LV 出去放幾下火球都有啦
你唔提都唔記得有呢個能力, 依家用緊大弓, >>

我大大話話賣左成百個鼓動, 蝕晒水 >>

舊 07-13-12, 04:17 PM   #1140
bsky666
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDbrianbluesky
XBox Live GamertagJellyMiu
我依家係甘 loop everfall 同打 offline ur dragon, 儲錢同素材去 enchant everfall 商人 d 武器.
不過開始打到悶......
bsky666 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 04:59 PM   #1141
nitsana

引用:
作者: bsky666 查看文章
我依家係甘 loop everfall 同打 offline ur dragon, 儲錢同素材去 enchant everfall 商人 d 武器.
不過開始打到悶......
都唔會悶啊, 得閒影下相POST上官網都好過癮 >>

舊 07-13-12, 06:00 PM   #1142
u3li

註冊日期: Dec 2007
真羡慕..前排打突然死save..
要又頭打過,根住打得好慢,依家仲未有領主老婆搞野,係咁清任務...
u3li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:56 PM   #1143
黑澤夜
Crazy Gamer

引用:
用咩職打
刺客 , 47 level
有冇勁人玩 ps3 版 ? 想 要你地隻 pawn 幫下手
舊 07-13-12, 11:58 PM   #1144
bsky666

引用:
刺客 , 47 level
有冇勁人玩 ps3 版 ? 想 要你地隻 pawn 幫下手
Psn: brianbluesky
LV 76 ranger/warrior
舊 07-14-12, 12:15 AM   #1145
黑澤夜
Crazy Gamer

引用:
Psn: brianbluesky
LV 76 ranger/warrior
你隻 pawn 我日日都用緊 wor
由你用遊俠到 戰士 再到神射手我都一直用緊 XDDDDDDDDDD
舊 07-14-12, 08:20 AM   #1146
nitsana

引用:
由你用遊俠到 戰士 再到神射手我都一直用緊 XDDDDDDDDDD
PSN : ioraska
Pawn : lv 105, 戰士,腐龍片手,腐龍盾,全防具已打龍印
合用可加我

舊 07-14-12, 12:05 PM   #1147
bsky666

引用:
Haha, 係 wor, degelrock, 記得你個 ID.
4 個物攻職業都已經滿 rank ga la. 我依家打緊 everfall, 戰士, 鬥士打大怪冇乜用, 所以多數 keep 住用ranger.
你個 pawn 係 mage, right? 因我要雙 sorcerer 加快打大怪, 所以未用倒你個 pawn 住. 不過見你 level 都升得幾快.
舊 07-14-12, 02:22 PM   #1148
黑澤夜
Crazy Gamer

引用:
PSN : ioraska
Pawn : lv 105, 戰士,腐龍片手,腐龍盾,全防具已打龍印
合用可加我
絕對岩用 , 今晚 add 你 , 另外可唔可以屈個腐龍盾比我
舊 07-14-12, 02:23 PM   #1149
黑澤夜
Crazy Gamer

引用:
Haha, 係 wor, degelrock, 記得你個 ID.
4 個物攻職業都已經滿 rank ga la. 我依家打緊 everfall, 戰士, 鬥士打大怪冇乜用, 所以多數 keep 住用ranger.
你個 pawn 係 mage, right? 因我要雙 sorcerer 加快打大怪, 所以未用倒你個 pawn 住. 不過見你 level 都升得幾快.
我用刺客, 其實升得慢了 , 不過可能我鍾意打野多過做任務, 所以多 exp
舊 07-14-12, 04:38 PM   #1150
nitsana

引用:
絕對岩用 , 今晚 add 你 , 另外可唔可以屈個腐龍盾比我
腐龍盾係打死線上腐龍隨機報酬,無得屈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Magic: The Gathering 討論交流區 turn8 ~M14 發售中~ Cancer 收藏品討論版 1001 09-20-13 12:06 PM

現在的時間是 11:42 PM

手機版 | APP版