Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-29-12, 09:03 PM   #376
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

睇完第3集~都唔知The Governor有乜陰謀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-12, 09:09 PM   #377
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
睇完第3集~都唔知The Governor有乜陰謀~
係囉,最尾D"魚缸"…

難度想搵控制喪屍的方法,用嚟做武器?打其他地區自己稱王?

舊 10-29-12, 10:16 PM   #378
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
係囉,最尾D"魚缸"…

難度想搵控制喪屍的方法,用嚟做武器?打其他地區自己稱王?
最尾o個幕真係
佢成晚就係睇魚樂無窮?

其實點解要殺晒D 人?

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-12, 10:48 PM   #379
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
我已經預見了今季個 FINAL 會係咩樣

舊 10-30-12, 02:01 AM   #380
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
Andrea今季繼續乞人憎

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 10:24 AM   #381
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
我相信governor班人最後係自相殘殺,
或者其中一個俾喪屍咬到,最後引致社區崩潰。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 04:17 PM   #382
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: kain_plus 查看文章
最尾o個幕真係
佢成晚就係睇魚樂無窮?

其實點解要殺晒D 人?
我自己咁諗法, 應該係接收左呢班士兵之後
呢班人未必聽佢講, 連"鎮"入面既人都隨時聽士兵講

所以淨要物資唔要人, 廢事手尾長, 當然可能佢真正身份有問題都唔出奇
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 06:09 PM   #383
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
雖然講故唔好駁故...
但呢班士兵點做野嘅
咁易就比班行外包圍

舊 10-30-12, 07:33 PM   #384
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 神龍 查看文章
雖然講故唔好駁故...
但呢班士兵點做野嘅
咁易就比班行外包圍
+1
話哂都有受過軍訓,就算被暗算都冇可能連還手的能力都沒有!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 07:48 AM   #385
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 神龍 查看文章
雖然講故唔好駁故...
但呢班士兵點做野嘅
咁易就比班行外包圍
Governor有提過有啲成員受過軍訓,仲拎埋武器過黎加入的,
所以唔算完全外行,
不過現役軍人咁易被包圍就
但佢地又肯俾Andreas兩人加入,係要佢地講Rick班人啲野,
定係兩個女士另有用途...
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 10:37 PM   #386
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
睇過漫畫先好點
The Governor應該會同Rick一伙打,因為有Dyarl個阿哥,應該可以借報仇做返漫畫版咁令到Rick斷手
如果漫畫版我記得Governor係想靠個科學家研究到令到佢個女(相架)以喪屍同佢一齊生活(漫畫版係有養住佢個女)
Sinper女姣斯櫈篤,明明漫畫版係一大戰力,電視版完全係信唔過

舊 11-05-12, 04:48 PM   #387
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
今集節奏非常地明快
不過我覺得快過頭
由其今集

舊 11-05-12, 05:14 PM   #388
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
S3E4,睇完今集之後,
我覺得金髮女Andrea可以榮登最想佢死女角首位了,主要係有人"讓位"…

舊 11-05-12, 05:53 PM   #389
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 暉暉816 查看文章
Governor有提過有啲成員受過軍訓,仲拎埋武器過黎加入的,
所以唔算完全外行,
不過現役軍人咁易被包圍就
但佢地又肯俾Andreas兩人加入,係要佢地講Rick班人啲野,
定係兩個女士另有用途...
應該係想知重有冇生還者......

舊 11-05-12, 08:48 PM   #390
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
S3E4,睇完今集之後,
我覺得金髮女Andrea可以榮登最想佢死女角首位了,主要係有人"讓位"…
十分認同~b
第2位~人妻~
黑人dororo終於肚餓拎飯盒啦~b

p.s.想知Governor點樣揀人~殺/納為己用~

此篇文章於 11-05-12 08:50 PM 被 (=v=)b 編輯。
舊 11-05-12, 10:14 PM   #391
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
this episode is fxxked up...

舊 11-05-12, 10:26 PM   #392
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
The Walking Dead S3E4

這是繼上季 S2E11 Dale死亡之後 更精彩的一集
老先生之死 我是覺得悲傷
這集是悲傷再加震撼啊

還好不是虛淵作品,否則連那個"最後的希望"應該也不會留下

還有編劇你這麼快用曬大招 そんな編劇で大丈夫か?
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 10:26 PM   #393
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Anson225 查看文章
this episode is fxxked up...
this episode is crazy!!!!!!!!!!
好緊張, 完全係睇到o抖唔到氣!!!
除o左House 自割之外, 本集近年最有張力o既劇!!!

Carl..........Rick..........

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-12, 12:42 AM   #394
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
故事推進好快,本來以為成季一大半都嚮監獄磨...估唔到咁快就到個女出世.
個人覺得,反正遲早要死,將Lori改做依家死個效果反而比漫畫仲好.

舊 11-06-12, 12:46 AM   #395
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
我第一時間諗... 邊度搵奶比BB飲...

舊 11-06-12, 01:16 AM   #396
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
睇完4
做左幾集背景既T終於可以榮休
同埋carol應該未死掛...
另外真係唔明黑妹點解唔自己走,一個同自己意見完全相反既人仲咁照顧佢把鬼
最後rick果段簡直係入木三分,真係完全感受到佢果種痛
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-12, 01:27 AM   #397
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
Andrea果樣姣到出汁,繼Lori之後最想佢死

T-dog儲左咁耐戲份一次過清晒

最後一幕好鬼正,呢集超晒水準

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-12, 07:13 AM   #398
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: traveller 查看文章
我第一時間諗... 邊度搵奶比BB飲...
重有3個女人呀~

舊 11-06-12, 08:26 AM   #399
Eking

註冊日期: Feb 2006
三個女人得一個生過bb, 重要唔知去左邊

舊 11-06-12, 08:44 AM   #400
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
重有3個女人呀~
引用:
作者: Eking 查看文章
三個女人得一個生過bb, 重要唔知去左邊
唔知去左邊嗰個仲生咗咁耐... 應該一早斷左奶吧...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 01:54 PM

手機版 | APP版