Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-03-10, 05:16 PM   #51
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: Seppie 查看文章
nonono
沒有用的
自走炮既威力非同小可
咁兒戲既方法就可以封住咩
咁勁? 走炮自備AA溶解.......

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線  
舊 08-03-10, 05:17 PM   #52
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
咁勁? 走炮自備AA溶解.......
唯一阻止自走炮發難既方法
就係detach 佢

舊 08-03-10, 05:19 PM   #53
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
咁殘忍架,desex就算啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 08-03-10, 05:21 PM   #54
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
咁殘忍架,desex就算啦
都好wor

我諗冇女會為此disappointed

舊 08-03-10, 05:26 PM   #55
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
都好wor

我諗冇女會為此disappointed
都未必架,話唔定仲有34,44,54果D少個(嗶嗶)對象會disappointed呢

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 08-03-10, 05:27 PM   #56
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 碧克 查看文章
都未必架,話唔定仲有34,44,54果D少個(嗶嗶)對象會disappointed呢
so DISGUSTING
果D仲可能係人妖..........

舊 08-03-10, 05:44 PM   #57
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
樓主一定係好開心咁起到食緊花生....
Noyeah 目前離線  
舊 08-03-10, 05:44 PM   #58
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
樓主明知開數字topic都會比人圍,好明顯係因為佢拙於表達自己,所以先咁樣搵人傾計o者

舊 08-03-10, 05:45 PM   #59
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Noyeah 查看文章
可能食緊蕉都未定

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 08-03-10, 05:51 PM   #60
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Noyeah 查看文章
who cares?

樓主開心唔開心, 冇人理

我地大家又可以回post 又可以加post 數, 又有笑話睇, 先係最重要

舊 08-03-10, 07:10 PM   #61
wongmspk
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
大家唔好咁啦..
樓主只係想大家多個話題去共同恥笑下o者~
樓主好偉大架!!
大家應該順住佢個思想去~
即係如何食~

舊 08-03-10, 07:11 PM   #62
~昊~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
認真問~
其實樓主的Post上GAF的愛情經歴,
有多少是真的?

看你上次那Topic.
你說你很"欣賞"某個十七歲的小妹妹,
但同時又有個關係不穩定的女朋友,
令你很內疚...

事隔不過一兩個月,你又告訴我們,
你年多前已開始和某位女生摟摟抱抱,
卻又未曾與對方成為情侶關係...

其實樓主還有幾段這種藕斷絲連的關係,
是自己未曾處理清楚的?

不如樓主你先花點時間,
想清楚自己喜歡那一位女生後,
才再上來問人該怎樣處理吧。

三不五時就上來把類問題重新問一遍,
你不煩,版友也肯定受不了。

當然,假如閣下是來享受這種被群眾冷嘲熱諷的快感,
那你就繼續吧...
~昊~ 目前離線  
舊 08-03-10, 07:48 PM   #63
宮本俊
漫無目的在周圍遊蕩

註冊日期: Oct 2002
我只覺得樓主所POST的文章的可信度不大..........因為佢換畫既速度都幾快下.....我不太相信樓主的吸引力可以引到咁多女性鐘意佢......而且每次既關係都可以冇咗下文........

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線  
舊 08-03-10, 07:55 PM   #64
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 宮本俊 查看文章
我只覺得樓主所POST的文章的可信度不大..........因為佢換畫既速度都幾快下.....我不太相信樓主的吸引力可以引到咁多女性鐘意佢......而且每次既關係都可以冇咗下文........
你係話不論17,24定其他,都係樓主幻想出來?

幻想中的戀愛,真係LOVE FANTASY

舊 08-03-10, 08:19 PM   #65
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ~昊~ 查看文章
認真問~
其實樓主的Post上GAF的愛情經歴,
有多少是真的?

看你上次那Topic.
你說你很"欣賞"某個十七歲的小妹妹,
但同時又有個關係不穩定的女朋友,
令你很內疚...

事隔不過一兩個月,你又告訴我們,
你年多前已開始和某位女生摟摟抱抱,
卻又未曾與對方成為情侶關係...

其實樓主還有幾段這種藕斷絲連的關係,
是自己未曾處理清楚的?

不如樓主你先花點時間,
想清楚自己喜歡那一位女生後,
才再上來問人該怎樣處理吧。

三不五時就上來把類問題重新問一遍,
你不煩,版友也肯定受不了。

當然,假如閣下是來享受這種被群眾冷嘲熱諷的快感,
那你就繼續吧...
好認真,抵讚
不過對住佢既topic認真,你就輸定了

引用:
作者: 宮本俊 查看文章
其實都唔係既.我認識一位食客,得閒無事就會在M群講下有乜收獲,過幾日可能又會有另一單.
有D可能食完散,有D短期發展過,亦會面臨一D普通人未必見到的問題.
所以我唔會質疑樓主係咪出老吹topic搏比人笑,我只會介意有人出得來玩又唔想上身呢種態度.
有咁耐風流得咁耐折墮呀

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 08-03-10, 09:02 PM   #66
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
睇樓主果簽名, 果張係咪佢張相?
如果係, 佢把口應該好勁

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線  
舊 08-03-10, 09:26 PM   #67
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: frankylui 查看文章
good job

我想咁講好耐
kin~kin 目前離線  
舊 08-03-10, 09:47 PM   #68
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: frankylui 查看文章
可能係口技好勁

舊 08-04-10, 12:00 AM   #69
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
我click入黎之前仲諗緊點解情版會講24呢套劇....原來唔係...

不過不得不讚賞/驚嘆樓主的女性緣...
暉暉816 目前離線  
舊 08-04-10, 12:33 AM   #70
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
對唔住...
我係愛情方面其實無乜心得
所以,除左可憐你之外,就乜都做唔倒了

Justine 目前離線  
舊 08-04-10, 09:30 AM   #71
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
樓主成個後宮禁多女,不如放棄一d比人地一條生路了,由頭到尾為插而煩,自己係到製造麻煩事
stephen1980 目前離線  
舊 08-04-10, 10:16 AM   #72
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
見樓主個blog話自己响澳洲,有無試過異國風情
Designer 目前離線  
舊 08-04-10, 10:32 AM   #73
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

水已潛啦~~返你既思覺失調世界啦

你真係有後宮佳麗3千既, 就唔駛o係度煩啦

舊 08-04-10, 01:03 PM   #74
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 碧克 查看文章
唔怪得提督話3p,原來係24&25
提督?T,K係提督?
我一直都唔知...
Diana 目前離線  
舊 08-04-10, 01:03 PM   #75
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Designer 查看文章
見樓主個blog話自己响澳洲,有無試過異國風情
唔係,佢話係日本...
Diana 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
香港知多一點點 Janus ~清談館~ 227 02-20-12 01:24 PM
一名香港少女狠評香港學生及教師英文質素 MO ~清談館~ 128 04-26-10 03:05 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.50 [ <英超聯>上半無韋入,下半挑五根 ] 啤梨王子 球會討論區 1039 08-28-09 10:30 PM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
24歲的簡穎邦=垃 圾 ~清談館~ 74 04-13-08 02:13 AM

現在的時間是 10:29 PM

手機版 | APP版