Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-15, 12:11 AM   #1451
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 雷切爾 查看文章
咩原來引繼用過一次後要再拎過引繼碼?

我以為好OnLive Game咁自出自入...

有個AC有B獸女 同 主AC個 羅賓胡德 咪凍過水?
88/

http://www.5577.com/azyx/62636.html

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 12:12 AM   #1452
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 雷切爾 查看文章
咩原來引繼用過一次後要再拎過引繼碼?

我以為好OnLive Game咁自出自入...

有個AC有B獸女 同 主AC個 羅賓胡德 咪凍過水?
都睇怕凍過水...

舊 08-12-15, 12:15 AM   #1453
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
其實升寶具真係有d唔抵
正常除非你係3art 如果唔係一場都未必儲到一個np100

舊 08-12-15, 12:17 AM   #1454
雷切爾
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2013
算啦...再開過 咁我係咪刷到四星 獸女 或者 貞德/亞瑟王/能登 就可以正式玩? (能登係邊張卡?)
雷切爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 12:19 AM   #1455
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我AC暫時得

五星英靈:能登,
五星禮裝:寶石翁,凜,老母

四星:齊格飛

想中隻巴車
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 12:20 AM   #1456
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
禮裝有無中寶石翁先
有既你就真係超絕強運:o)
無, 抽唔中, 課原意本身就係想抽寶石翁,
之前運氣已經用盡, 頭幾次 十連出到4星servants 覺得唔錯,
到後期出到B叔之後 就放棄, 拎晒去打肥料 感覺化算D....

Support用左B叔, NP好難儲....
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 12:25 AM   #1457
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: z96282424 查看文章
我掛左隻lv30既rider出黎打錢... LV5 寶具好爽...
仲以為會改特效既添
升寶具LV

真係好 我都想呢隻抽到五隻
好鐘意呢隻RIDER~
但我抽咁多都只係中兩隻...
無乜緣份~~

牛若丸我依家就寶具4 LV..

舊 08-12-15, 12:27 AM   #1458
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
擺兄貴做お気に入り聽對白
竟然出現左特殊對白wwwwwwww
「你個倉做咩有紅茶?搞錯呀我次次係邊比人召出黎都見到佢!就黎以為我同佢有命運之線啦!救命呀!」(懶得認真翻譯,大意)
死啦如果抽埋師匠返黎會唔會又有對白wwwwwwwwwwww

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 12:31 AM   #1459
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
你真係同我地玩緊同一隻GAME=。=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 12:36 AM   #1460
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
擺兄貴做お気に入り聽對白
竟然出現左特殊對白wwwwwwww
「你個倉做咩有紅茶?搞錯呀我次次係邊比人召出黎都見到佢!就黎以為我同佢有命運之線啦!救命呀!」(懶得認真翻譯,大意)
死啦如果抽埋師匠返黎會唔會又有對白wwwwwwwwwwww

舊 08-12-15, 12:39 AM   #1461
psidef

註冊日期: Apr 2007
依家先過序章, 10抽又伏哂

舊 08-12-15, 12:43 AM   #1462
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
兄貴wwwwwww

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 12:44 AM   #1463
T.K.
很黃很暴力

又中五星禮裝,真係見到都興奮呀

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-12-15, 12:58 AM   #1464
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

ゴールデンCV遊佐
有CV遊佐咁カルナ應該幾高機會好快見到

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-12-15, 01:02 AM   #1465
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

245: 2015/08/11(火) 11:53:33.18 ID:rAT29n2Q.net
LV最大でATK10000超えるのは
青王、オルタ、アルテラ、諸葛、ヘラクレス、ヴラドだけ

呢度入面有神性既得アルテラ同海格

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-12-15, 01:03 AM   #1466
T.K.
很黃很暴力

b職打人1.5,被打2.0
是甚麼白痴的設定?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-12-15, 01:06 AM   #1467
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

設計果班人連個腦都係狂戰士

舊 08-12-15, 01:07 AM   #1468
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
ゴールデンCV遊佐
有CV遊佐咁カルナ應該幾高機會好快見到
launcher咪同ruler一樣冇屬於自己既肥料

舊 08-12-15, 02:48 AM   #1469
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
APPLE真係贏在起跑線...
我地之前咁辛苦做咩..

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 06:48 AM   #1470
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
b職打人1.5,被打2.0
是甚麼白痴的設定?
我估係因為我方一定先制攻擊, 可秒敵方其中一隻

------------

今朝打左2場上級錢

第1場有金門得5萬
第2場無金門得4萬

gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 08:26 AM   #1471
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
我估係因為我方一定先制攻擊, 可秒敵方其中一隻

------------

今朝打左2場上級錢

第1場有金門得5萬
第2場無金門得4萬

打一場上級,8個寶箱3000,得一個9000
總數得三萬幾

我上星期打中級一場都過三萬啦…
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 08:51 AM   #1472
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
抽了吾王後運氣一般了,這3天都是中禮裝不就是中自己已有的英靈……我不是一定要4或5星,但好歹也給我沒有的啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:09 AM   #1473
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
打一場上級,8個寶箱3000,得一個9000
總數得三萬幾

我上星期打中級一場都過三萬啦…
中級穩定3萬,
上級就搏有多度金門最多9萬, 無就3-4萬...

感覺上打錢都係中級實在d
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:11 AM   #1474
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: gingq7 查看文章
中級穩定3萬,
上級就搏有多度金門最多9萬, 無就3-4萬...

感覺上打錢都係中級實在d
中級無銀門的路過
其實真係睇運氣, 我自己覺得上級好刷D, 而且exp都多少少

舊 08-12-15, 09:15 AM   #1475
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
個main ac夠石10抽

其他AC就抽極都3,4星禮裝

用B隊打上級真系鬥快互秒

此篇文章於 08-12-15 09:18 AM 被 will1223 編輯。
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:16 PM

手機版 | APP版