Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>「戦国BASARA Judge End」7月5日放送開始丨オリジナルキャラクター・酒井忠次の声優:西川貴教 全12話
mikemike 12:43 PM 04-09-09

HAKAIDER 12:53 PM 04-09-09
作者: mikemike:
http://img179.imageshack.us/img179/3126/snapshot20090409123852.jpg
我個頭.............不自覺下向右打横90度
mikemike 12:56 PM 04-09-09
作者: HAKAIDER:
我個頭.............不自覺下向右打横90度
不用90度
75度優可
御社神 01:30 PM 04-09-09
勁過加死氣喉
神風@AMD 03:27 PM 04-09-09
作者: 加洛瑪.神:
點解正宗會講英文=口="(無玩過game)
因為伊達係暴走族\/

=====================
另外依d動畫唔係無雙打卒…唔通玩計謀慢慢打…?三國誌?
隻game本身都係賣誇張,熱血同攪笑
御社神 06:06 PM 04-09-09
上杉講句野就搞到女忍高潮
東條希 09:20 PM 04-09-09
好燃好搞笑,原本唔睇好呢部結果越睇越正
信玄企響馬背爬城牆果幕笑死..
風魔幾型,但俾信玄一擊退場
義元真係可憐..結果今川家旗下一個超能力者都無..?
信長出場甚有氣勢,可惜無對白
春日姐姐好銷魂
鈴蘭 10:06 PM 04-09-09
今川本身係game入面都係得今川一丁友有名之嘛
仲要都係搞gag既
ai. 12:14 AM 04-10-09
估唔到咁好笑的今川咁快比信長打死~
剛看依集之時,還以為會改不是信長殺今川,點知最後今川都係死在信長之下~
~昊~ 12:21 AM 04-10-09
今集啲人勁走樣…

但魔王出場真係好有型~
應該會繼續追落去~
吳政常 02:07 AM 04-10-09
game入面只要今川係玩家妥1...一樣可以屈機= ="
動畫真係嚴重弱化左佢= ="不過弱化得最後都係本願寺= ="
一粒音都冇發出過就死--
名前 なし 02:50 AM 04-10-09
今集走樣人物
蒼紅主角、信玄同埋春日(尤其春日雙眼成日變

人妻出場已經有脾睇。唔,小褲褲希望(拖
HAKAIDER 10:10 AM 04-10-09
作者: 御社神:
勁過加死氣喉
仲要兩隻馬打双上

春日今集好多殺必死
Nicklaus 10:12 AM 04-10-09
仲要兩隻馬打双上

春日今集好多殺必死
望到預告,我估可能集集都有佢果d自我陶醉
御社神 10:20 AM 04-10-09
仲要兩隻馬打双上

春日今集好多殺必死
我初頭以為係八腳馬

春日個v deep到
暗黑流星cal 10:53 AM 04-10-09
D打鬥用第二隻畫風...笑左.......
同埋唔順風魔咁快輸同輸得咁樣衰.....

強力若本的確利害.......聲都唔出已經咁有壓迫感,

作者: 加洛瑪.神:
點解正宗會講英文=口="(無玩過game)
因為佢有個外國人老婆....you see??
野良猫 12:43 PM 04-10-09
風魔出場好型,一閃已經晌信玄面前
不過佢啲攻擊係咪傻咗啲?明明俾人擋哂都仲要係咁斬
6078 12:48 PM 04-10-09
作者: 如月刃:
風魔出場好型,一閃已經晌信玄面前
不過佢啲攻擊係咪傻咗啲?明明俾人擋哂都仲要係咁斬
可能佢d攻擊要一set set咁出

不過佢算唔算係領左便當..... ?
野良猫 12:53 PM 04-10-09
作者: 6078:
可能佢d攻擊要一set set咁出

不過佢算唔算係領左便當..... ?
一定唔係
最後信玄講嘢嗰時鏡頭有影返上去,嗰時風魔已經唔見咗

睇嚟佢嘅設定係一君主死後就投靠另一君主
鈴蘭 01:10 PM 04-10-09
作者: 暗黑流星cal:
D打鬥用第二隻畫風...笑左.......
同埋唔順風魔咁快輸同輸得咁樣衰.....

強力若本的確利害.......聲都唔出已經咁有壓迫感,

因為佢有個外國人老婆....you see??
強怕強力若本一出聲就無晒壓迫感咋
若本配信長果種カリスマ唔係重於莊嚴
神風@AMD 04:01 PM 04-10-09
作者: 如月刃:
一定唔係
最後信玄講嘢嗰時鏡頭有影返上去,嗰時風魔已經唔見咗

睇嚟佢嘅設定係一君主死後就投靠另一君主
風魔係傭兵而已
邊個比錢就幫邊個
吳政常 01:58 AM 04-11-09
風魔可能真係消失--佢係冇人配音既係game度.......
動畫唔知.......係game入面佢除左幫北條冇做過其他野.......
動畫可能想盡快整走d唔重要既= ="好似今川/本願寺(比秒殺更快既速度- -)/北條氐政呢d....
冇人配音既風魔可能係第2個同本願寺差不多咁快速秒殺既人- -"

反白...........
神風@AMD 02:17 AM 04-11-09
唔知會唔會出五本槍…
希望淺井長政可以頂耐d

虛張聲勢.今川義元,咁快死左…
感覺啊教主都係比人秒殺既角色
money 01:05 AM 04-12-09
左邊係CBC電視台放送版
右邊係TBS電視台放送版

鈴蘭 01:09 AM 04-12-09
CBC>>>>>>>>>>>>>>TBS
TBS堆表情太濃厚,反而唔夠一致
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面