Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-14-15, 11:47 PM   #351
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: funnyfun 查看文章
我同你同一感覺,
但尼度多人buy, 冇計

btw, 白毛衣家咁侵略地球, 唔驚公主會醒返既咩, 醒返之後點同佢交代?
我覺得唔係buy,只係三個月前已經鬧夠,劇情已經變成唔重要,依家大家已經只對睇淡定神點開無雙同白毛點死有興趣

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 08:05 AM   #352
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
諗諗下可能又想講白毛忍慾負重只係扮協力,上左位拿到勁機先臨尾反逆
今集假公主講錯地球藍天,係白毛比淡定既信息
可能連槍戰都係予先夾定
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 08:18 AM   #353
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
諗諗下可能又想講白毛忍慾負重只係扮協力,上左位拿到勁機先臨尾反逆
可能連槍戰都係予先夾定
一個眼神幾句話夾到咁多野……nt都唔得啦……

舊 01-15-15, 09:16 AM   #354
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
可能連槍戰都係予先夾定
點解會變咗白毛比淡定嘅訊息?
白毛係唔知天空原本唔係藍所以教錯公主然後俾淡定笑咩?

淡定只係單純一聽分辨到哩個係假公主吧,唔駛諗太多
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 09:52 AM   #355
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
btw, 白毛衣家咁侵略地球, 唔驚公主會醒返既咩, 醒返之後點同佢交代?
亂估
醒番>失憶
>洗腦教育>同淡定見面>公主舉槍
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 09:53 AM   #356
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
可能連槍戰都係予先夾定
淡定重欠白毛一粒子彈

等睇白毛知淡定未死點顏藝法好過

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 10:14 AM   #357
鐵之侍

從第7集最後那背後鎗開始伊奈帆和白毛根本不可能和解(最少暫時如此)

而且以愛之戰士(雖然現在不是他負責)作品來看,多數最後也是兩個男主之間的對決了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 03:36 PM   #358
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

http://www.heart-up.com/campaign/collabo150115/
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 03:51 PM   #359
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-15-15, 03:54 PM   #360
野良猫
肥倫

淡定同白毛表情倒轉了
舊 01-15-15, 07:57 PM   #361
Alexgantz
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 野良猫 查看文章
點解會變咗白毛比淡定嘅訊息?
白毛係唔知天空原本唔係藍所以教錯公主然後俾淡定笑咩?

淡定只係單純一聽分辨到哩個係假公主吧,唔駛諗太多
白毛可能知只有火星既科技先可以救到公主
所以先假意投靠火星
好似裝甲騎兵入面奇力古條女畀教團捉左
奇力古就索性搏一鋪睇下教團救唔救得返佢

舊 01-15-15, 08:04 PM   #362
鐵之侍

引用:
作者: Alexgantz 查看文章
所以先假意投靠火星
其實有人認為:

伊奈帆=奇力古 公主=菲亞娜

白毛=伊古西隆(激勵哥的宿敵)

千萬不要又來菲亞娜的悲劇
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 09:49 PM   #363
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
其實大尉就算沒有PTSD,
都唔見得佢一定用機強,
別忘了佢有PTSD之前是用坦克.......

當然唔排除佢可以用到重力戰線果個水準
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-15, 01:14 PM   #364
Alexgantz
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: axe1292 查看文章
其實大尉就算沒有PTSD,
都唔見得佢一定用機強,
別忘了佢有PTSD之前是用坦克.......

當然唔排除佢可以用到重力戰線果個水準
其實係第二集佢既表現都好神勇
只係對方個罩太屈機

舊 01-17-15, 10:42 PM   #365
money
◆.西野司命.◆

舊 01-17-15, 11:04 PM   #366
money
◆.西野司命.◆

舊 01-17-15, 11:05 PM   #367
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Alexgantz 查看文章
所以先假意投靠火星
在下都覺係咁,不過有D問題解唔通。
一、白毛機係差唔多冇傷,可以自行飛走,理應唔救伯爵一樣走得。
二、伯爵係政變勢力,公主係正統,就算話最近既火星醫療站係伯爵勢力,伯爵死咗佢地唯一生路就係得返救公主…

舊 01-17-15, 11:08 PM   #368
money
◆.西野司命.◆

舊 01-17-15, 11:09 PM   #369
野良猫
肥倫

淡定成個007咁
舊 01-17-15, 11:12 PM   #370
money
◆.西野司命.◆

舊 01-17-15, 11:18 PM   #371
money
◆.西野司命.◆

舊 01-17-15, 11:26 PM   #372
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
真係每星期都要講一次

白毛去死 淡定哥好淡定(各種方面)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 11:27 PM   #373
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
神之左眼

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 11:28 PM   #374
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一d都唔似第一次宇宙戰-.-淡定!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 11:31 PM   #375
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: GN00508771 查看文章
一d都唔似第一次宇宙戰-.-淡定!
入機戰時能力值會高卡洛幾多點呢

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2058 07-02-18 09:03 PM
[動畫] ロボットアニメ「アルドノア・ゼロ」第10話「嵐になるまで —Before the War—」丨A-1 Pictures×TOROYCA制作 money 日本動漫畫討論版 1004 09-21-14 04:42 PM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM

現在的時間是 09:37 AM

手機版 | APP版