Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-10, 12:09 PM   #426
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Mr.K 查看文章
春日有的是力量
長門有的是操縱能力
咁講岩唔岩
咁班外星人唔係派長門黎睇住春日係因為春日有力量改變世界咩?
咁其實IN ONE SENSE, 班外星人, 超能力者同未來人
都係 "害怕" 春日既力量, RIGHT?
既然外星人既長門有能力改到春日無左個力量
咁一開始點解唔修正呢個 "春日" 呢?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-10, 01:05 PM   #427
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: irismong 查看文章
咁其實IN ONE SENSE, 班外星人, 超能力者同未來人
我估唔係長門令到涼宮冇左能力,而係長門將涼宮o既身邊的人與事改變左,令涼宮o既命運向另一方向走,使涼宮能力暫未發揮出黎,會唔會係咁呢?
stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-10, 09:02 PM   #428
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
係囉, 呢個BUG有冇FANS可以回應下 +w+?
相對合理0既解說
長門爆BUG後
涼宮想法同原先有別而去左光陽園無去北高
(原來世界係因為吐槽王著北高制服所以揀北高 爆BUG後心諗佢都畢0左業啦)
亦因為無遇到吐槽王 所以往後0既SOS團建立、外星人x超能力者x未來人能力全數被隱藏
更因為咁我地先有長髮涼宮睇
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-10, 09:07 PM   #429
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
呢點其實第一期小說已經講左...

佢地一方面係害怕涼宮 但另一方面對她的力量抱有興趣(宇宙人同超能力陣營都係 未來人係唔係我唔記得左)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-10, 09:18 PM   #430
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
作者: GN00508771 查看文章
呢點其實第一期小說已經講左...

佢地一方面係害怕涼宮 但另一方面對她的力量抱有興趣(宇宙人同超能力陣營都係 未來人係唔係我唔記得左)
未來人係要提防吐槽王玷污自己
舊 12-14-10, 04:29 AM   #431
neogeo6438
Junior Member

PSN  IDNEO_WAI
又再加場
上映期限會延至第三週嗎?
neogeo6438 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-10, 11:58 AM   #432
Mr.K

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: neogeo6438 查看文章
又再加場
上映期限會延至第三週嗎?
有錢唔賺 ,視為

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
樓上3日後見
OH!NO!
對唔住,比次機會

ザ★ビシバシ ------: MR.K

此篇文章於 12-14-10 12:41 PM 被 Mr.K 編輯。 原因: 不雅
Mr.K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-10, 12:28 PM   #433
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
樓上3日後見

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-10, 03:52 PM   #434
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: ty1106 查看文章
未來人係要提防吐槽王玷污自己
即係點?

我諗要搵日拎返套小說出黎睇先得

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 12-14-10, 08:10 PM   #435
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
即係點?

我諗要搵日拎返套小說出黎睇先得
其實講穿0左即係未來人要監視涼宮春日
令現在~未來0既路線係沿住既定事項
舊 12-14-10, 09:25 PM   #436
neogeo6438

星期四落畫...已確實
舊 12-14-10, 09:49 PM   #437
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
星期四落畫...已確實
最後兩日場次
星期三 1230,1530,1830,2130
星期四 1020,1600,2145

*黐線... 哈你老豆場次數多到一日幾個院廿幾場...
舊 12-15-10, 01:27 AM   #438
neogeo6438

咦咦..又加場喎
咁應該上咪今個星期
舊 12-15-10, 09:44 PM   #439
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
上星期六走左去睇
(睇歌姬們前時間剛剛好XD)
估唔到果時仲有底片送~~~
中左亞虛, 佢吐嘈真係一絕*v*b
一個普通怕羞既長門大明神~~萌!!!
葉老頭 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-10, 09:54 PM   #440
hanshimsv006

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
引用:
作者: 葉老頭 查看文章
上星期六走左去睇
(睇歌姬們前時間剛剛好XD)
估唔到果時仲有底片送~~~
中左亞虛, 佢吐嘈真係一絕*v*b
一個普通怕羞既長門大明神~~萌!!!

借問邊你係咪11號去睇??

我8號去睇都無底片既...........
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-10, 10:09 PM   #441
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
星期五都重有得上!!
講真,呢套比我weekend都會繼續上…去埋聖誕(個故事又係講聖誕之前,配合到不得了)

舊 12-15-10, 10:10 PM   #442
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
咦咦..又加場喎
咁應該上咪今個星期
好唔穩定... 自己執生

星期四 1020,1600,2145
星期五 1030,1610,2150
舊 12-15-10, 11:52 PM   #443
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
今日終於去左睇了~
真係超正,雖然我唔係涼宮系列fans www
但係應該會買返隻blue ray 儲
真係絕對要去戲院睇一次既戲

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-10, 02:33 AM   #444
neogeo6438

真正最後一場(?)
星期六晚1020..有冇人會去作最後支持?
舊 12-16-10, 08:21 AM   #445
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

其實我想問呢...我見好多網都寫BD品切左,個D係咪只係指網上予訂既份品切晒...
到時去店頭仲有機會可以買到ga??
有無人可以答答我ww因為後日就出...如果店頭有機會有現貨既話,我想叫人幫我去買www

「勇往邁進!」
舊 12-16-10, 09:34 AM   #446
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: hkjacky2001 查看文章
其實我想問呢...我見好多網都寫BD品切左,個D係咪只係指網上予訂既份品切晒...
到時去店頭仲有機會可以買到ga??
有無人可以答答我ww因為後日就出...如果店頭有機會有現貨既話,我想叫人幫我去買www
某d店預約特典full哂姐

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-10, 09:59 AM   #447
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
某d店預約特典full哂姐
咁即係就算去到店頭買都唔會有特典?特典全數已經被人訂晒之類?

「勇往邁進!」
舊 12-16-10, 10:37 AM   #448
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
日本Amazon特別版係未除左個盒之外,期他野一樣?

舊 12-16-10, 11:05 AM   #449
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: hkjacky2001 查看文章
咁即係就算去到店頭買都唔會有特典?特典全數已經被人訂晒之類?
無哂店頭好似會寫出黎
之前有見過個別作品會寫

舊 12-16-10, 11:07 AM   #450
irismong
Goo ◕ ω ◕

★劇中のラストシーンを使用したスチールブックが付いたAmazon専用商材!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 貴家悠 x 橘賢一「テラフォーマーズ」総合THREAD 凍檸茶 日本動漫畫討論版 652 12-20-19 11:45 PM
[動畫] 久米田康治 x ヤス「じょしらく」総合THREAD丨J.C.STAFF制作 money 日本動漫畫討論版 33 01-11-16 04:23 PM
[動畫] 豊田巧「RAIL WARS! 」第1話「けーよんへようこそ!」 money 日本動漫畫討論版 51 03-10-15 05:38 PM
[動畫] 春野友矢「ディーふらぐ!」第1話「風間一派だ!」 money 日本動漫畫討論版 135 09-23-14 07:09 PM
海冬レイジ「機巧少女は傷つかない」 第1話「Facing“Cannibal Candy"I」 money 日本動漫畫討論版 20 06-07-14 10:38 AM

現在的時間是 06:31 PM

手機版 | APP版