Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-13-15, 04:03 PM   #601
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
怕炒到好貴
送藍髮悟空
唔使怕
一定貴

舊 04-13-15, 04:05 PM   #602
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
我今個星期會去日本,不過唔會睇......
其實本來有諗過去日本睇,不過既然而家知道下個月香港有得睇,
所以都係慳返,始終自己日文相當有限,無字幕的話九成都聽唔明.......
你如果去買賣區出 post
我諗大把人排哂隊請你睇
啊唔係
應該係額外俾多 d 錢求你去睇

舊 04-14-15, 12:55 PM   #603
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-14-15, 01:16 PM   #604
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ammms 查看文章
你如果去買賣區出 post
我諗大把人排哂隊請你睇
啊唔係
應該係額外俾多 d 錢求你去睇
我第一個出資

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-15, 11:42 PM   #605
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
其實呢d入場特典係買飛時會俾埋,還是真係要入左場睇戲先至有?
如果唔駛入場,我睇下有無時間經過戲院,求其買幾張飛,拎完特典就走人,
返來之後跟返票價賣特典俾大家都可以......

不過前題係我有多餘時間,因為今次去日本行程都幾忙......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-15, 09:32 AM   #606
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
其實呢d入場特典係買飛時會俾埋,還是真係要入左場睇戲先至有?
如果唔駛入場,我睇下有無時間經過戲院,求其買幾張飛,拎完特典就走人,

不過前題係我有多餘時間,因為今次去日本行程都幾忙......
我都唔係好知個特典game code點拎....
不過都跟左你隊先

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-15, 10:06 AM   #607
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:

一dd, 我0係Cinema Sunshine (Ikebukuro) 睇One Piece, 試過買飛時已經俾特典我
但又試過0係同一間戲院睇另一套, 要入場時先有員工0係戲院門口派
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-15, 04:56 PM   #608
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:

我朋友4月初同我買左張飛, 但我無時間飛過去睇, 所以得張飛响手, 應該俾你幫我去拎禮物...

買首場飛即送襟章同咭, 跟住入場睇嗰日就送張咭同鳥山明本書...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-15, 10:20 PM   #609
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: ase 查看文章
傳聞劇透反白
今次金菲利由悟空打先,悟空新型態輸左,之後由比達上,比達贏,但俾空隙菲利炸爆地球,死剩悟空、破壞神同維斯,之後維斯倒流時間三分鐘,悟空秒菲利...

所以比達都叫威返次
......
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-15, 11:16 PM   #610
money
◆.西野司命.◆

舊 04-18-15, 09:31 PM   #611
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
有冇人放張CODE~~
5隻GAME都有玩/__\
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-15, 08:54 AM   #612
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 11281984 查看文章
有冇人放張CODE~~
5隻GAME都有玩/__\
見上網一個 code 公價 280
280 * 5 = 1400
值得咩?

舊 04-19-15, 07:06 PM   #613
Game Master

引用:
值得咩?
太高價就緊係唔值,,,要睇下有幾愛
舊 04-19-15, 09:12 PM   #614
ammms
渣根懦夫

引用:
太高價就緊係唔值,,,要睇下有幾愛
其實我講笑者
不過你有興趣可以睇睇日本 Yahoo! 拍賣
個價暫時都穩定

舊 04-19-15, 11:56 PM   #615
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
值得咩?
X5係咩黎?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-15, 01:12 AM   #616
Game Master

係咪一定要睇完先有張code呢?
5月可能去日本睇..但怕佢落畫..
日本d畫係咪好快落畫...囧
舊 04-20-15, 02:16 PM   #617
money
◆.西野司命.◆

【ニュース】最終的には興収50億円越え!? 映画『ドラゴンボールZ 復活の「F」』、公開2日間で71万人以上動員&興行収入9億6千万円以上の大ヒットスタート! http://t.co/kaTcnAJF4J

引用:
最少上兩個月

舊 04-20-15, 09:34 PM   #618
money
◆.西野司命.◆

フリーザ(第一形態)53万 フリーザ(第二形態)120万(推定) フリーザ(第三形態)200万(推定) 
フリーザ(最終形態)1億2000万(推定) メカフリーザ 1億6000万(推定)

舊 04-20-15, 09:51 PM   #619
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
X5係咩黎?
5隻龍珠GAME的CODE

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-15, 10:34 PM   #620
ammms
渣根懦夫

引用:
落就應該未落
不過兩日入場人數 71 萬
我諗你後日飛去日本睇
本特典睇怕都 GG 了

舊 04-20-15, 10:47 PM   #621
money
◆.西野司命.◆

映画「ドラゴンボールZ」Tシャツ、レッドリボン軍ワッペンやフリーザの足柄も http://t.co/R5JD2Uikuo http://t.co/o90u5sTCj8

舊 04-20-15, 10:53 PM   #622
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
10既20次,係咪應該叫1000京?
定有得再上?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-15, 12:15 AM   #623
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
幾個月就升到d戰鬥力咁高,佢每練一次到底加幾多個零
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-15, 12:24 AM   #624
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: fortel 查看文章
幾個月就升到d戰鬥力咁高,佢每練一次到底加幾多個零
菲利係天才,之前一直都係無練功即係1 lv同悟空打

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-15, 11:56 AM   #625
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
咁其實古拉,斯路,布歐,布羅連呢d都一直無練功,係咪可以出復活的Bx2、復活的Cx2?

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
麻枝准「Charlotte-シャーロット-」最終巻第7巻にはTV未放送特別篇収録されます | 麻枝准:アニメで終わりです supermanlady 日本動漫畫討論版 340 11-29-17 05:51 PM
TVアニメ「VALKYRIE DRIVE -MERMAID-」始動丨監督:金子ひらく シリーズ構成:黒田洋介 money 日本動漫畫討論版 25 01-01-16 10:44 PM
山形石雄「六花の勇者」第十二話 (終)「解明の時」 supermanlady 日本動漫畫討論版 107 10-06-15 10:32 PM
藍「ミリオンドール」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 4 06-19-15 11:26 PM
鳥山明 新作連載開始 money 日本動漫畫討論版 29 04-01-14 06:39 PM

現在的時間是 04:56 PM

手機版 | APP版