Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-07, 08:23 PM   #1
marspeople
God of Gamer
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
櫻桃症候群

響日本完左未嫁

點解文傳五日出兩期

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-07, 08:29 PM   #2
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
呢本野ok架...第一輯都好好睇...

舊 10-31-07, 09:12 PM   #3
ai.
RELEASED

北崎拓期個本?好似日本未完

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-07, 09:23 PM   #4
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: marspeople 查看文章
響日本完左未嫁

點解文傳五日出兩期

第一部完咗,
而家連載緊第二部,
兩部分開唔同故事同主角,
唯一共同點係主角都會有怪病

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-07, 11:17 PM   #5
Hunter

引用:
作者: blindman102 查看文章
第一部完咗,
而家連載緊第二部,
兩部分開唔同故事同主角,
唯一共同點係主角都會有怪病
第二部主角唔係男果個咩?
有怪病果個係女黎

Hunter 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-07, 12:12 AM   #6
Zine
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Hunter 查看文章
第二部主角唔係男果個咩?
有怪病果個係女黎
難道個女嘅唔係主角?!
Zine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-07, 12:22 AM   #7
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
頂!出左3?
點解我今日見唔到
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-07, 04:02 AM   #8
55555s
Junior Member

註冊日期: Jul 2007
呢套野係唔係會出到三部架?
55555s 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-07, 10:30 AM   #9
marspeople
蒙面超人黑

第一部果個結埋婚生埋仔啦
叫睦月, 做五金佬

依家果個係sales
叫呀川

舊 11-01-07, 11:40 AM   #10
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
第一部果個結埋婚生埋仔啦
叫睦月, 做五金佬

依家果個係sales
叫呀川
第二部好似好睇過第一部tim

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-07, 12:56 PM   #11
marspeople
蒙面超人黑

因為第二部淫邪D姐

舊 11-01-07, 01:47 PM   #12
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
因為第二部淫邪D姐

第二部真係好睇過第一部,
不過唔係因為色啲,
係三個主角背景復雜啲,
尤其loli兩姊妹關係幾精彩

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-07, 10:36 PM   #13
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
第二部個展開確實好過第一部www
原來出到第三期都唔知添...
過幾日殺先www

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-07, 03:41 PM   #14
marspeople
蒙面超人黑

10月中出第4期

文傳開快車

舊 11-06-07, 03:48 PM   #15
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
10月中出第4期

文傳開快車
GJ!!!!
睇完第三期仲估緊佢幾時先出第四期wwww

呀呢...?10月中..?11月下化w?

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:00 AM

手機版 | APP版