Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-14, 03:47 AM   #1
manpower893
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Deadpool Movie 有片!

http://mobi.perezhilton.com/2014-07-...o#.U9f5SskVHqB

終於搵到條片! 正呀

舊 07-30-14, 01:55 PM   #2
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
呢個好似係game cg .....

舊 07-30-14, 02:45 PM   #3
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
應該都拍唔成架啦...

舊 07-30-14, 06:18 PM   #4
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
導演及演員都未confirm, 呢段一定唔係真人電影版trailer啦
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-14, 11:35 AM   #5
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
呢條已經係舊片黎架啦.....假野黎...
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-14, 10:39 PM   #6
\ot_to/

引用:
作者: Eking 查看文章
呢個好似係game cg .....
引用:
作者: blackcatlam 查看文章
呢條已經係舊片黎架啦.....假野黎...
呢段係新片, 亦唔係假野, 係計劃中既Deadpool導演造出黎既試片

不過都係果句, 所有野都未confirm
舊 09-19-14, 10:25 PM   #7
\ot_to/

今次黎真喇, 2016上畫
舊 07-12-15, 11:03 PM   #8
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586

SDCC trailer(偷拍版)

舊 07-13-15, 12:01 PM   #9
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
呢段係新片, 亦唔係假野, 係計劃中既Deadpool導演造出黎既試片

不過都係果句, 所有野都未confirm
我睇番呢排comic con報導,

就係因為上年條試片流出, fans反應好好, 結果電影公司先開綠燈開拍.

主角Ryan Reynolds 話要多謝上年流出條片既人.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 02:21 PM   #10
ahleung
The One
Bannnned

SDCC Comic Con 發佈會, F字橫飛. 其他發佈會係咪咁架?
播trailer果段cut左.

https://www.youtube.com/watch?v=Ze0sfeLX3as

舊 07-13-15, 04:49 PM   #11
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: ahleung 查看文章
SDCC Comic Con 發佈會, F字橫飛. 其他發佈會係咪咁架?
播trailer果段cut左.

https://www.youtube.com/watch?v=Ze0sfeLX3as

好多都係自重
證明係Rated R囉

舊 08-06-15, 01:22 AM   #12
王小虎

註冊日期: Apr 2002
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 09:57 AM   #13
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
條trailer睇落ok

舊 08-06-15, 12:56 PM   #14
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
F4個trailer睇落有D悶悶地,但呢套就有趣好多。話晒係專門搞笑嘅Deadpool。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 01:15 PM   #15
烈海王
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
F4個trailer睇落有D悶悶地,但呢套就有趣好多。話晒係專門搞笑嘅Deadpool。
還原度奇高,唔知仲以為係Super Power Beat Down啲片,極期待
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 01:35 PM   #16
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
爆頭正,希望暴力指數去到3級...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 02:05 PM   #17
ahleung
The One
Bannnned

上面條trailer出街前一日, 其實仲出左呢條trailer of trailer
舊 08-13-15, 08:49 AM   #18
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
初初睇話咩套杉唔要綠色, 後來知個演員做綠燈俠, 當堂識笑~ 吸硝煙嗰下勁正~ 有X人出場, 應該入到X人, 掛~

佢真係打唔死又癲癲地, 應該有好多動作笑料; 等佢幾時扮蜘蛛人

舊 12-27-15, 02:32 AM   #19
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Deadpool | Red Band Trailer 2 [HD]

好歡樂

此篇文章於 12-27-15 02:37 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-15, 03:27 PM   #20
wing
格鬥低手

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
爆頭正,希望暴力指數去到3級...
trailer有刀鋒穿過身體, 肯定唔係適合青少年果個rating.

果細路衝過去果下咁勁, 佢係juggernaut ?

舊 12-30-15, 03:27 PM   #21
wing
格鬥低手

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
初初睇話咩套杉唔要綠色, 後來知個演員做綠燈俠, 當堂識笑~ 吸硝煙嗰下勁正~ 有X人出場, 應該入到X人, 掛~

佢真係打唔死又癲癲地, 應該有好多動作笑料; 等佢幾時扮蜘蛛人
就算唔出wolverine, 至少都會提下....掛.

舊 01-05-16, 03:13 AM   #22
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

https://www.youtube.com/watch?v=N3J06ls9y3w

2月11上
https://www.facebook.com/FoxFilmHK/v...type=2&theater

此篇文章於 01-05-16 04:14 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-16, 09:22 AM   #23
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
不斷向觀眾解釋自己的事情,將原作他能向三次元說話的能力忠實表現出來

xmen系列一向也不入場看,不過這傢伙的電影我倒是會去看啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-16, 07:48 PM   #24
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
今天經過地鐵見到海報級別改為3 級,我想對大家是好事吧,不過我有點覺得故意要3 級使套戲少點人看

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-16, 10:18 PM   #25
Eking

註冊日期: Feb 2006
正常都三級,由頭f到尾

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[分享] 日本寫實 Mario Kart 車隊 (有片) neo2046 電視遊戲討論版 0 01-30-14 12:07 AM
(有片)69號小巴有鬼? ZlWS 02專區 2 08-02-13 09:33 AM
[多機種] DEADPOOL (死侍) 信長 電視遊戲討論版 26 06-29-13 01:00 AM
[動畫] いぬかみっ!THE MOVIE(犬神)丨(MOVIE DVD 9月26日發售) 貝黑萊特 日本動漫畫討論版 254 06-11-07 03:16 PM
Soul Calibur the movie (anotehr movie base on video game) GimGim 電影版 9 04-21-06 08:03 PM

現在的時間是 12:02 AM

手機版 | APP版