Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-19, 01:19 PM   #3426
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
都做左30集、終於有一集俾到我:咦?做完啦 唔夠喉呀

既感覺

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-19, 06:08 PM   #3427
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
星忍都完,仲要鋪咁多伏線...有機會收咩

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-19, 07:32 PM   #3428
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
求東映唔好再搵敏鬼返黎
本來龍騎結局都唔差......依家比敏鬼強姦班角色...好後悔睇左

先唔講條女點解可以拉以前龍騎班人入鏡打多次...
個理係為阻止男友埸殺人遊戲而自己搞一場殺人遊戲...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-19, 10:53 PM   #3429
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
月讀要壞了?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 08:54 AM   #3430
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
龍騎其實只係因為最後蓮同基子嘅梗先拍

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 07:45 PM   #3431
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
求東映唔好再搵敏鬼返黎
本來龍騎結局都唔差......依家比敏鬼強姦班角色...好後悔睇左

先唔講條女點解可以拉以前龍騎班人入鏡打多次...
個理係為阻止男友埸殺人遊戲而自己搞一場殺人遊戲...
我睇完第二集已經有強興嘅感覺出左黎......

舊 04-16-19, 07:55 AM   #3432
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: qwe 查看文章
月讀要壞了?
月讀不嬲都壞了
突然加月讀失憶嘅設定

三位一體好歡樂,沃子好得意
問啲個個都知嘅問題
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 06:26 PM   #3433
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
月讀越來越多野,但都係救唔返架啦,繼續歡樂三子好過
agito+G3,警察乜都唔問十分合作……嗯,我唔應該思考的……

舊 04-16-19, 07:01 PM   #3434
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
月讀越來越多野,但都係救唔返架啦,繼續歡樂三子好過
agito+G3,警察乜都唔問十分合作……嗯,我唔應該思考的……
睇OP嘅話,月讀可以時停條線一早鋪咗
可能收得太埋,太多野唔講得
既然有設定但喺都寫到咁,浪費咗佢(我覺得個演員唔差,早兩集「我好驚」真喺幾有感覺。做港女又做得好)

歡樂三子真喺好開心,沃子做得好好,好搶戲
可能個角色夠直接,
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 04:36 PM   #3435
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
既然有設定但喺都寫到咁,浪費咗佢(我覺得個演員唔差,早兩集「我好驚」真喺幾有感覺。做港女又做得好)

可能個角色夠直接,
由手機版發出
月讀之前在日劇監獄公主演新人獄警已經做得唔差
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 06:26 PM   #3436
尼路
The One

套龍騎睇完同無睇一樣……

舊 04-18-19, 09:49 PM   #3437
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Sito 查看文章
月讀之前在日劇監獄公主演新人獄警已經做得唔差
引用:
作者: iu fu pig 查看文章

可能個角色夠直接,
由手機版發出
個人認為,
其實大幡樣唔算差,
係月讀個造型限制左佢。

舊 04-18-19, 10:08 PM   #3438
Eternal Wind
Game Master

3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: 尼路 查看文章
套龍騎睇完同無睇一樣……
唔睇好過睇,有D似劇場版,但又做唔番果種劇情張力

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 10:37 PM   #3439
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
拉打四號可以救返Faiz個爛尾結局
敏鬼呢套只係強姦原本唔差既龍騎結局

引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
唔睇好過睇,有D似劇場版,但又做唔番果種劇情張力
唔睇好過睇 < 不能同意更多

但劇場版好睇好多囉...
敏鬼呢套龍騎原全唔知為乜要班舊人再打, 情節不知所謂
然後死剩真司出返黎唯一作用比隻錶時王就自己走左去...

舊 04-21-19, 09:48 AM   #3440
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
算唔算佢係平成最後拉打?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-19, 11:19 AM   #3441
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
AGITO篇好睇!

點解前半既前輩回唔似今集咁做w

感覺由基子和解篇後 套野轉左風格(定路線)

今次既AGITO同上次既劍同以前既前輩篇完全唔同

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 04-21-19 02:11 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-19, 12:44 PM   #3442
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
播Believe Yourself超感動

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-19, 01:27 PM   #3443
鐵之侍

神回!!作為AGITO FANS非常滿意

讓過來人的翔一引導月讀不錯,莊悟那歡迎回來也是致敬

最重要還真是用回處刑曲真是超神!!(不過今回打斗的確不錯啦)

其實也不能說製作組不想做,還是要看請不請到原主角還有對方有沒有時間演這麼多的,賀東今次真是給足面子

下回沒響叔不過還是有轟鬼和侑斗

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-19, 07:16 PM   #3444
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
一早就應該咁啦,一齊變身先似返樣
出舊人唔變身唔播歌,出來把?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-19, 10:24 PM   #3445
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

但今次agito化既平民爆死晒

舊 04-21-19, 11:50 PM   #3446
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
神回!!作為AGITO FANS非常滿意

讓過來人的翔一引導月讀不錯,莊悟那歡迎回來也是致敬

最重要還真是用回處刑曲真是超神!!(不過今回打斗的確不錯啦)

其實也不能說製作組不想做,還是要看請不請到原主角還有對方有沒有時間演這麼多的,賀東今次真是給足面子

下回沒響叔不過還是有轟鬼和侑斗
認到轟鬼認唔到侑斗...
響鬼係咪演出最大年齡既主角仮面?

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-19, 10:17 AM   #3447
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
Unhappy

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
認到轟鬼認唔到侑斗...
響鬼係咪演出最大年齡既主角仮面?
電影版藤岡弘算唔算?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-19, 10:41 AM   #3448
尼路
The One

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
但今次agito化既平民爆死晒
我已經專登唔想,係都要講出來

舊 04-22-19, 01:09 PM   #3449
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: qwe 查看文章
電影版藤岡弘算唔算?
唔識~
其實禾唔係睇過咁多仮面(只睇過龍騎+555+響鬼+Kabuto+電王+kiva+Decade+W...
之後頂唔順OOO人設...睇左幾集之後就放棄左睇,Fourze造型更加嚇死人
引致連之後歷代仮面都無睇了
係時王呢輯先追返~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-19, 01:28 PM   #3450
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
唔識~
其實禾唔係睇過咁多仮面(只睇過龍騎+555+響鬼+Kabuto+電王+kiva+Decade+W...
之後頂唔順OOO人設...睇左幾集之後就放棄左睇,Fourze造型更加嚇死人
引致連之後歷代仮面都無睇了
係時王呢輯先追返~
Rider最奇芭設造型先有最正路(?)劇情
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 10:44 PM

手機版 | APP版