Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104 504  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
heyman774 06:52 PM 10-05-15
廿次首抽萬能合SSR,
有冇人用GETTER/ZAGAPAIN同我換
bear bb 07:43 PM 10-05-15
作者: heyman774:
廿次首抽萬能合SSR,
有冇人用GETTER/ZAGAPAIN同我換
有無快刷技巧?
傑斯特 07:55 PM 10-05-15
今時今日仲出配音都無嘅手機Game?
nameH 07:56 PM 10-05-15
打咁多關先首抽一部機好q脫力喎
anyone 07:57 PM 10-05-15
戰鬥中途無得停無得quit無得加速無得auto真係超強設計
T.K. 08:06 PM 10-05-15
タウバーン タクト R SSR
yorkyork 08:08 PM 10-05-15
洗5次就有SSR萬能俠,多謝sega
陸奧 貴志 08:09 PM 10-05-15
好慢........冇心機玩
roykaho 08:22 PM 10-05-15
dl 得超慢。。。
又話WIFI環境1分。。。
睇樓上幾位留言,搞到我又其待變不玩也罷
ZeroChow 08:29 PM 10-05-15
刷左幾十次都係r, 首抽係咪冇ssr架?
okabe 08:37 PM 10-05-15
作者: anyone:
戰鬥中途無得停無得quit無得加速無得auto真係超強設計
開局教學好多GAME都無好正常
CC當年一出都係咁
佢正式戰鬥有AUTO算好有心,今時今日日版CC都無裝AUTO
roykaho 09:03 PM 10-05-15
作者: ZeroChow:
刷左幾十次都係r, 首抽係咪冇ssr架?
師兄,有無快既方法去刷?定還是要DELETE 再INSTALL GAME?
咁樣法真係好脫力。。。會唔想玩==
okabe 09:09 PM 10-05-15
作者: roykaho:
師兄,有無快既方法去刷?定還是要DELETE 再INSTALL GAME?
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28845&snA=4&tnum=1

有就有不過要ROOT
roykaho 09:25 PM 10-05-15
作者: okabe:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28845&snA=4&tnum=1

有就有不過要ROOT
GREAT, 就是ROOTED

我頭先鏟GAME再黎,結果抽到SR力天
ZeroChow 09:34 PM 10-05-15
作者: roykaho:
有個平靓正方法
1. 任何file manager , 我用androzip, 去隻game 個folder 改名
Android\Data
com.bandainamcoent.srwxomg
我就加個p算 com.bandainamcoent.srwxomgp
2. 去setting app delete game data , 唔係uninstall.
3.還原個folder name

好多game都work.
Kaiser 09:37 PM 10-05-15
第三抽中左GETTER直接開局了
闇影風 09:59 PM 10-05-15
好想要三一
但刷左十次抽中得兩次SR, LOCKON果部同超龍神
亍 ◣ 10:02 PM 10-05-15
作者: ZeroChow:
有個平靓正方法
1. 任何file manager , 我用androzip, 去隻game 個folder 改名
Android\Data
com.bandainamcoent.srwxomg
我就加個p算 com.bandainamcoent.srwxomgp
2. 去setting app delete game data , 唔係uninstall.
3.還原個folder name

好多game都work.
冇root得唔得??
ZeroChow 10:13 PM 10-05-15
作者: 亍 ◣:
冇root得唔得??
呢招好處係唔使root.
hell & heaven 10:23 PM 10-05-15
兩個10連都係得保底果1SR...
ZeroChow 10:43 PM 10-05-15
刷左成晚都係r.

Btw 隻鐵甲應該係伏, 宇宙, 空中地形出唔到場
T.K. 10:44 PM 10-05-15
作者: hell & heaven:
兩個10連都係得保底果1SR...
已課???
~小鬼~ 10:54 PM 10-05-15
隻Game 冇寫寫機率?咁我估1-2%
haha3156 10:55 PM 10-05-15
作者: 傑斯特:
今時今日仲出配音都無嘅手機Game?
我都覺無配音既感覺差好多
刷到sr-宗介就開始玩了
雖然只是m9.....
janicebb 11:28 PM 10-05-15
衝完一輪劇情來一個十連,中左SSR儍那
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104 504  ... 最後

返回主題版面