Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-09, 05:37 PM   #301
kaimankg
Crazy Gamer
我唔會再出聲

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDwhykkm
XBox Live Gamertagwhykkm
引用:
作者: 聖鬥士星矢 查看文章
本tov 宵星攻略到手了, 本野幾厚, 資料詳盡, 值得推介, 另強烈建議去博來客度郵購, 因為實在服務太好了, 寄書是用dhl 的...
我想問你買咗幾多錢?

舊 04-29-09, 06:11 PM   #302
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: 聖鬥士星矢 查看文章
本tov 宵星攻略到手了, 本野幾厚, 資料詳盡, 值得推介, 另強烈建議去博來客度郵購, 因為實在服務太好了, 寄書是用dhl 的...
有無link?
thx
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-09, 09:40 AM   #303
聖鬥士星矢
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
引用:
作者: 一一 查看文章
有無link?
thx
http://www.books.com.tw/exep/prod/bo...tem=0010432916

單買這本實際價錢我冇計到, 因為我一次過買了五本攻略用了七百幾元...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-09, 04:11 PM   #304
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Dick 查看文章
今次去台灣, 居然只得以下收獲.....
無錯, 得本 T.O.V.
我原本諗住有star ocean 4 架嘛 !!!
可能我沒有玩呢隻, 感覺好似在SINO天音館對面間書店見到呢本.......可能眼花吧!
呢幾日再確定下先~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-09, 04:39 PM   #305
Dick
最強的二打六

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
3DS Friend Code4897 7389 7987
PSN  IDTwofightsix
其實大家有無留意到我有兩本呢? hehe~~~
Dick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-09, 06:52 PM   #306
alanadc23
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDallanwong
請問demon soul 出左中文攻略未~~?

我想要d 資料~~

攻略中: army of two 2, gow3
將入手: SSF4, Lost Planet 2
己完成: FOLKLORE, NINJA GAIDAN SIGMA, DMC4, UNCHARTED, MGS4, DEAD SPACE, NBA2K9, ASSASSIN 'S CREED, GUNDAM 無雙2, Siren, 白騎士物語, MGS4, STREET FIGHTER 4, DEMON'S SOUL (白金) , BIO HAZARD 5, UNCHARTED 2(白金), GOW 1,2(白金), assassin creed 2(白金), Bayonetta(白金), Dante's Inferno(白金), Heavy Rain(白金)
alanadc23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 12:04 AM   #307
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: alanadc23 查看文章

我想要d 資料~~
要好厚先出晒d DATE~~~
不過都係先出bio 5先啦~
引用:
其實大家有無留意到我有兩本呢? hehe~~~
留意到啦~~~!!! 做咩買2本呀? 想賣出來呀?

舊 05-05-09, 12:16 AM   #308
Mic_Mic
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDHFHMICHAEL
XBox Live GamertagHFHMICHAEL
引用:
作者: alanadc23 查看文章

我想要d 資料~~
引用:
作者: KIM 查看文章
睇台版法米通,青文攻略排左
TV130 惡魔靈魂 256頁
TV131 鋼彈無雙2 480頁
TV132 人中之龍3 528頁
TV133 超級機器人大戰Z 592頁
所有價格未定

沒有 BIO 5.....
Mic_Mic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 12:21 AM   #309
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Mic_Mic 查看文章
所有價格未定

龍如3竟然有 .............見參又無

惡魔靈魂 估唔到有

Bio 5日版應該仲未出,點會有

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 12:23 AM   #310
KIM
GAF足球隊金虎拾號

528頁 , 592頁...

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
...Bio 5日版應該仲未出,點會有
米版書已經有麻~

舊 05-05-09, 12:39 AM   #311
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
我要DS
好彩可以上網買到 (唔係年尾又要飛轉台灣)

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 02:32 AM   #312
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
要買3本添

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 06:08 AM   #313
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:

BH5根本唔需要用上攻略,
直頭係BH史上最易爆的一集,最易S…

引用:
TV132 人中之龍3 528頁TV133 超級機器人大戰Z 592頁
所有價格未定

雖然未買GAME,但非常有興趣買呢本,
聽聞D MINI GAME好難玩,成為白金一大障礙,攻略唔知有無教點玩呢堆MINI GAME呢?

舊 05-05-09, 06:11 AM   #314
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
BH5根本唔需要用上攻略,
直頭係BH史上最易爆的一集,最易S…

雖然未買GAME,但非常有興趣買呢本,
聽聞D MINI GAME好難玩,成為白金一大障礙,攻略唔知有無教點玩呢堆MINI GAME呢?
有兩個字....根性

佢本o野應該係翻譯黃頁o個本, 所以好大機會冇AXA答案

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 09:29 AM   #315
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
...雖然未買GAME,但非常有興趣買呢本,
最緊要有冇夜店指南~~~!

舊 05-05-09, 09:43 AM   #316
聖鬥士星矢

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
引用:
最緊要有冇夜店指南~~~!
佢翻譯本原裝日版一定有, 因為我買了日版如龍3極之書...

我一向儲開青文攻略, 如無意外四本都會入la...

其實如龍1, 2, 見參都有出日版厚身哥d 完全攻略, 只不過青文冇做, 所以青文本如龍3我係極之期待既...

bio5唔出仲好, 出其他野la反而有興趣buy, 因為bio 5 d 野度度都搵到...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 09:48 AM   #317
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
等緊魔魂果本

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 10:14 AM   #318
海虎武神

註冊日期: Mar 2007
Nintendo Switch IDSW-6160-7431-8343
PSN  IDseatigershark
龍如3個本必入~

舊 05-05-09, 11:21 AM   #319
Dick
最強的二打六

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
3DS Friend Code4897 7389 7987
PSN  IDTwofightsix
引用:

厘疏da 堆 !!
Dick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 12:40 PM   #320
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
所有價格未定

有冇講幾時出?
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 01:09 PM   #321
nitsana

註冊日期: Oct 2008
引用:
所有價格未定

龍如3 必買

舊 05-05-09, 02:09 PM   #322
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
人中出龍3
惡魔之魂

要入手啦

TOV 係唔係真係故事式攻略?(可以直接當故仔睇?)

3本一起訂會唔會平點?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 02:57 PM   #323
KIM
GAF足球隊金虎拾號

台幣計0.25 ok麼?
引用:
厘疏da 堆 !!
當燒乖青?

舊 05-05-09, 03:10 PM   #324
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
龍如3必入啦
幾時出?

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-09, 08:41 PM   #325
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: pet3 查看文章
TOV 係唔係真係故事式攻略?(可以直接當故仔睇?)
每章每節會講攻略重點/迷宮地圖, 同埋會簡短講述故事進展,
最後幾十頁有一堆設定資料

日本唔會有小說/故事式攻略呢家野~

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:52 PM

手機版 | APP版