Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-07, 07:32 PM   #1
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
DIGIMON CHAMPIONSHIP [日版已售]

戰鬥畫面唔再是勇者鬥惡龍
收錄200種以上 DIGIMON

此篇文章於 11-19-07 10:17 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-07, 10:57 PM   #2
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
>戰鬥畫面唔再是勇者鬥惡龍

THANKS GOD lol

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-07, 11:21 PM   #3
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

回家放圖

舊 10-18-07, 11:26 PM   #4
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
如果出番PS個隻第一集就好
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-07, 11:44 PM   #5
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
咁樣對戰好正咁喎..(起碼好過之前果兩隻)
快d拎返舊果隻出黎爆埋佢先..
另外果個捉獸既玩法係咪pokemon用過??
引用:
作者: kcf1201 查看文章
我好想呢隻會係psp上重出囉..
話時話..psp好似未出過digimon..
hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 12:40 AM   #6
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
+1

PS個隻第一集超好玩
有育成, 訓練, 進化, 又多劇情

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 03:43 AM   #7
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
變左arpg?
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 04:12 AM   #8
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
+1

PS個隻第一集超好玩
有育成, 訓練, 進化, 又多劇情
+2
玩完第一集之後
發覺猜一集可以做到甘正
進化,招式,場景都多又正
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 08:16 AM   #9
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
引用:
引用:
作者: lph_1818 查看文章
咁樣對戰好正咁喎..(起碼好過之前果兩隻)
快d拎返舊果隻出黎爆埋佢先..
另外果個捉獸既玩法係咪pokemon用過??

我好想呢隻會係psp上重出囉..
話時話..psp好似未出過digimon..
引用:
作者: GateHacker 查看文章
+2
玩完第一集之後
發覺猜一集可以做到甘正
進化,招式,場景都多又正
+3

不過講到佢既續集就唔好提
玩迷宮同車果集.....打到講粗口

除左ps果隻~
wsc有一隻都既正~

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 08:38 AM   #10
Shing
Game Master
Break Out

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
戰鬥畫面唔再是勇者鬥惡龍
收錄200種以上 DIGIMON
變左Pokemon Ranger

Shing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 08:44 AM   #11
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 呆王 查看文章
+3

除左ps果隻~
wsc有一隻都既正~
卡戰嗰隻又係打到我講粗口

wsc既D-Project?

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 10-19-07, 08:46 AM   #12
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
卡戰嗰隻又係打到我講粗口

wsc既D-Project?
WSC有一大串series都好好玩
不過果時既蛋種system真係玩到好煩....

Card battle#1/2都好好玩丫其實

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 09:00 AM   #13
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Gestapo 查看文章

只係我係咁卡關ja

舊 10-19-07, 09:21 AM   #14
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

PSN  IDchownett
引用:
+3

除左ps果隻~
wsc有一隻都既正~
第2集...個玩法單調兼無聊到爆
我情願佢出第1集既"超"數碼暴龍版

第1集D場景真係好有特色 [係隻暴龍會死呢點我唔鍾意 ]

舊 10-19-07, 02:32 PM   #15
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
除左ps果隻~
wsc有一隻都既正~
ws同wsc果d我都有玩過..
引用:
作者: chow263 查看文章
我情願佢出第1集既"超"數碼暴龍版

第1集D場景真係好有特色 [係隻暴龍會死呢點我唔鍾意 ]
第一集係咪好似已經有鋼鐵悟空..
hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 03:36 PM   #16
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
但係咁樣o係範圍內大亂鬥又唔係我心目中想o既戰鬥方式喎...

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 04:19 PM   #17
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

PSN  IDchownett
引用:
作者: lph_1818 查看文章
ws同wsc果d我都有玩過..

第一集係咪好似已經有鋼鐵悟空..
要用"秘技"先有 ...
[傳說還有究極比多...]

舊 10-19-07, 04:46 PM   #18
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: chow263 查看文章
要用"秘技"先有 ...
[傳說還有究極比多...]
我記憶究極比多可以就咁養出黎

舊 10-19-07, 08:08 PM   #19
ms_小畫家
Game Master

PSN  IDmakelvin666
的確ps第一集個隻既好玩又難打
之後出個堆都無一隻比得上
但nds黎隻好似有d似番ps個隻既影子
睇黎可以期待一下啦

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 09:14 PM   #20
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Gestapo 查看文章
WSC有一大串series都好好玩
不過果時既蛋種system真係玩到好煩....

我之前都有買wsc~~就係為左玩digimonXD
可惜一陣就收左

隻card battle係咪講ps果隻
我好鐘意玩~~又可以同fd對戰
我記得個大佬好狗.....set左一開波就進化阿寶加利獸

呢隻(大亂鬥?!)應該會唔錯
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 09:55 PM   #21
shield
Insane Gamer

3DS Friend Code1633 4520 6340
基本上第一集真係正到要 ,card game個隻都好好玩~
廣闊的世界觀同高完成度~
仲記得細果玩個時成日帶我隻digimon去大便王間屋個舊巨形大便鍛煉我隻digimon ge耐力

同埋隻 digimon急屎要周圍搵廁所

真係正到無朋友~耐何唔知點解之後出個d 會咁頹
shield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 03:27 AM   #22
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 6078 查看文章
我之前都有買wsc~~就係為左玩digimonXD
可惜一陣就收左

隻card battle係咪講ps果隻
我好鐘意玩~~又可以同fd對戰
我記得個大佬好狗.....set左一開波就進化阿寶加利獸

呢隻(大亂鬥?!)應該會唔錯
因為個大佬係黑客

數碼始終都係一對一最好

幪面超人(Kamen Rider).
6124 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 09:15 AM   #23
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 6124 查看文章
因為個大佬係黑客

數碼始終都係一對一最好
玩ps第一集, 一對三都幾好玩b

舊 10-20-07, 09:46 AM   #24
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
+3

除左ps果隻~
wsc有一隻都既正~
迷宮o個集我玩到死去活來~

ps 隻card game..........

舊 10-20-07, 10:02 AM   #25
ゆり

ps我最討厭係玩戰車個集
好在現在唔係remark那隻

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] 遊戲王 World Championship 2008 隱藏角色 闇遊戲 [已售] 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 150 04-22-08 01:20 AM
[Wii] Showtime Championship Boxing 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 10-04-07 11:39 PM

現在的時間是 06:55 AM

手機版 | APP版