Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 06-26-03, 06:58 PM   #1
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
Unhappy 求救~

小弟用alt+ctrl+del看見一個叫Netd既程式~
佢會一開機就auto connect~
我cut 線佢又connect~
想問下點先鏟到佢~各方高人救救小弟啦~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-03, 07:07 PM   #2
機神GBA
God of Gamer
☆The End☆

係咪你部機set左自動連線呀?
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-03, 07:09 PM   #3
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
Originally posted by 機神GBA :
係咪你部機set左自動連線呀?
冇呀~
就係果個程式幫我connect~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 07:14 PM   #4
機神GBA
☆The End☆

咁你知唔知你用咩software 連線. 你將佢set做手動連線就得.
舊 06-26-03, 07:15 PM   #5
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
咁你知唔知你用咩software 連線. 你將佢set做手動連線就得.
我用RASPPPoE0.98~
但佢冇哩D SETTING~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 07:17 PM   #6
機神GBA
☆The End☆

你一定要搵出尼個係咩software....然後改變佢setting 或者 剷左佢.
如果唔係, 你都係唔好亂咁搞佢.
舊 06-26-03, 07:18 PM   #7
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
你一定要搵出尼個係咩software....然後改變佢setting 或者 剷左佢.
如果唔係, 你都係唔好亂咁搞佢.
我鏟左佢~
個Netd依然係度同我connect...
而且用ctrl+alt+del都關閉唔到個Netd...

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 07:30 PM   #8
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
木馬程式乎?

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-03, 07:32 PM   #9
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
Originally posted by 黃金士郎 :
木馬程式乎?
唔係掛~~
咁好彩比我中到~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 07:48 PM   #10
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

armarm上網check左~
真係中毒~
其中有d cookies有毒~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 08:00 PM   #11
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

d毒鏟左Nted依法運作中~~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 08:12 PM   #12
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
不如Format啦~(逃)

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-03, 08:15 PM   #13
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
Originally posted by 黃金士郎 :
不如Format啦~(逃)
ARMARM FORMAT左兩日ja~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 09:14 PM   #14
機神GBA
☆The End☆

你有冇用防毒軟件? 例如Norton AntiVirus ...
舊 06-26-03, 09:15 PM   #15
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
你有冇用防毒軟件? 例如Norton AntiVirus ...
armarm 裝番~
已經冇毒~但個Netd仲係度~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 09:17 PM   #16
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
Originally posted by 魔術師小望 :

armarm 裝番~
已經冇毒~但個Netd仲係度~
去執行打msconfig
睇下有冇Netd
有就click走佢~

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-03, 09:17 PM   #17
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
Originally posted by 阿藍 :

去執行打msconfig
睇下有冇Netd
有就click走佢~
冇~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 09:19 PM   #18
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
Originally posted by 魔術師小望 :

冇~
咁....Format啦
唔爭在果兩日啦

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-03, 09:23 PM   #19
機神GBA
☆The End☆

我都覺得format係最好o既方法.
舊 06-26-03, 09:24 PM   #20
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
Originally posted by 阿藍 :

咁....Format啦
唔爭在果兩日啦

...就係唔想format~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-26-03, 10:44 PM   #21
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

好~問題解決~
唔該晒大家既幫手~

赤子之心 拯救失落時代

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
求救~ kaworu 手機資訊/電腦軟硬討論 1 08-23-03 06:17 PM

現在的時間是 08:33 AM

手機版 | APP版