Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
天空 03:44 PM 12-15-17
作者: lodoss:
下星期返船貨睇下買唔買到
好彩有FD係日本~~
今日可以即著
ROCAS 07:19 PM 12-15-17
半個廣場都是王...
信長 12:44 AM 12-16-17
要有效入波,都係2個拍住去,, 互交做波

我有交,又唔執
我差幾粒,又無人比我
睇住上面大數19粒,都做唔到波,個個遊下遊下... 激死
ROCAS 02:13 AM 12-16-17
作者: 信長:
要有效入波,都係2個拍住去,, 互交做波

我有交,又唔執
我差幾粒,又無人比我
睇住上面大數19粒,都做唔到波,個個遊下遊下... 激死
我遇到相反,我見佢唔夠...咪掉出黎諗住比佢,但佢唔執...
哥陣仲係個籃附近加冇人...
leungky1 09:03 AM 12-16-17
扔都係一粒起兩粒止
始終對自己扔野技巧無咩信心
最好嘅合作都係跟番推塔搶魚咁,開路

實際上只要唔遇著為殺人唔理個籃
B級響一次進攻後係好易靠維持油地面積贏
個人好用綠筒同喇叭
人氣高嘅油掃同水筆,就要大闊場先有絕對優勢
leungky1 09:32 PM 12-16-17
蛤殼Overtime真係另類體驗
5分鐘未攻破過對面,可以一次夠鐘前反吸成功
5分鐘兩邊無人攻到,可以拉到場比賽多5-6分鐘
比起其他Rank更考執生
信長 07:40 PM 12-17-17
真係好睇隊友實力, 全力守等於比晒地圖同蜆比對方

個個唔出去= 輸硬..佢地一攻就輸幾十分以上.. 唔同RM ..無得只守唔攻
leungky1 08:45 PM 12-17-17
都係睇咩時段遇咩人
今日就見到個B-攞住三四粒,己方籃被爆
都堅持伏住響人地嗰邊唔番嚟幫忙
結果人地第二攻贏,佢仲響嗰度游

正常油地都未見過有人咁玩
偏偏打Rank 就4個玩法都俾呢種人累到爆管
leungky1 12:29 AM 12-18-17
作者: 天空:
把傘一野比狙射爆

好彩就係唔駛死,最多爆傘。。。。
頭先試左,依家4K係就算對手開遮都可以一確即死......
天空 05:10 PM 12-18-17
作者: leungky1:
頭先試左,依家4K係就算對手開遮都可以一確即死......
oh my god
ROCAS 06:07 PM 12-18-17
自從nerf左, 呢幾日都好少見人用返傘...
(不過其實nerf後都勁過一出哥陣..)
細路翔 08:58 PM 12-18-17
尋晚先入坑,一入場就比人拎個油掃出c8763終極凌辱....
ROCAS 01:31 PM 12-19-17
作者: 細路翔:
尋晚先入坑,一入場就比人拎個油掃出c8763終極凌辱....
裝個Haunt/リベンジ技能, 揾返佢黎殺
只唔好掛住報復而唔記得理個戰況
leungky1 10:37 PM 12-20-17
舊三Rank終於全A了
剛剛場搶塔輸到3反殺到2,狂掃支水筆,超緊張
野良猫 07:21 PM 12-21-17
聽日有香檳飲
leungky1 07:31 PM 12-21-17
作者: 野良猫:
聽日有香檳飲
明日10:00
副武水簾,SP水砲

第一發高遠同SP可當半支狙咁玩......
野良猫 01:00 PM 12-23-17
支香檳咁似山寨版電磁炮
人哋就一下三發佢就下下要自己㩒先高攻同射得遠
ROCAS 01:08 PM 12-23-17
殺人就(連續地)單按, 油地都可以用返長按
比水筒類/滾筒類更快加速手制滅亡

暫時槍仔類得佢有簾....唔用簾的話不如用返其他槍
leungky1 01:42 PM 12-23-17
打幾場塔防
感覺香檳就算連射都勁過壽司
油地就麻麻
信長 02:45 PM 12-23-17
分晒狙比我...
殺人又無,劣勢又無用
天空 04:15 PM 12-23-17
3確即係咩意思?
leungky1 06:47 PM 12-23-17
作者: 天空:
3確即係咩意思?
瞄圈對準對手變紅射中三次
天空 07:58 PM 12-23-17
作者: leungky1:
瞄圈對準對手變紅射中三次
變紅射中係咪痛D ?
信長 12:29 AM 12-24-17
香檳唔錯
逐下按射得遠
信長 07:59 PM 12-24-17
終於A- 蜆
個水簾閘住守左唔少攻勢
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91  ... 最後

返回主題版面