Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-16, 11:21 PM   #22201
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
聽撻爺一席話,勝求黃大仙
聽完你講課左1pack出左團長同白槍吾

恭喜晒師兄

我記得師兄好似一直都追緊金槍卡?
今次得償所願真係恭喜晒

我個人覺得獅王子升3技>1技>2技會好少少~
不過係未寶解都係唔好太依賴個寶具輸出會好DD

我自己跟朋友圍威喂抽2單抽兩張三星收場了

此篇文章於 09-22-16 11:29 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-16, 11:38 PM   #22202
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

恭喜晒師兄

我記得師兄好似一直都追緊金槍卡?
今次得償所願真係恭喜晒

我個人覺得獅王子升3技>1技>2技會好少少~
不過係未寶解都係唔好太依賴個寶具輸出會好DD

我自己跟朋友圍威喂抽2單抽兩張三星收場了
thx,之前一直缺槍。夏日臨尾中到狐槍已經算救濟左下

但今次想中黑/白槍吾(為左全體寶具),
開頭金卡中團長再望望個寶具都係打全體真係呆左,心諗唔係咁玩我掛,好彩海底撈月成功
(當補返魔伊炒況

你係抽2單抽定抽2單先?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-16, 11:47 PM   #22203
蛋撻王子
功德完滿

引用:
thx,之前一直缺槍。夏日臨尾中到狐槍已經算救濟左下

但今次想中黑/白槍吾(為左全體寶具),
開頭金卡中團長再望望個寶具都係打全體真係呆左,心諗唔係咁玩我掛,好彩海底撈月成功
(當補返魔伊炒況

你係抽2單抽定抽2單先?
我其實唔太強求
兩下單抽咁大把

有D手緊
而且唔知28號會出d咩
我見成班朋友個個抽2下先一齊試下

暫時身邊你係最好成績個個了
獅子王造型好靚
早d升
唔升技都起碼要襯呢幾日打20個勳章比佢靈基

舊 09-23-16, 12:08 AM   #22204
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
搞咩鬼……

剛打法職修煉場,蛇女跌左禁頁而唔係蛇眼
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 12:17 AM   #22205
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
搞咩鬼……

剛打法職修煉場,蛇女跌左禁頁而唔係蛇眼
我都覺得好奇怪..
係咪SET錯左D乜野

不過有一場見到惡魔就跌左心臟了
唔知係咪調高左機率呢..

舊 09-23-16, 07:37 AM   #22206
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
蛋撻真好人,今次可能太突然JK怕醜,下次應該好d了
今朝又咁岩企係到個個中學生後面
又係到打緊種火
但佢原來都幾歐……
見佢最少都有呆毛金閃閃黑貞魔伊w
但用盾妹+魔伊+海叔打種火…
最重要係佢轉番高速去打了w

本身有諗過即場諗住刪人加佢好友
但見佢好似見到我都不意為意咁
我諗就由佢自己努力下算了w

反正由始而終最緊要係佢改番高速呢件事

舊 09-23-16, 07:49 AM   #22207
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
又係到打緊種火
但佢原來都幾歐……

這是クーデレ

舊 09-23-16, 07:58 AM   #22208
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
這是クーデレ
會唔會係咁

可能人地單純見我係肥宅廢事講多句野

舊 09-23-16, 08:50 AM   #22209
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
聽撻爺一席話,勝求黃大仙
聽完你講課左1pack出左團長同白槍吾
恭喜中槍

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 09:34 AM   #22210
gingq7

註冊日期: May 2008
appmedia
孔明/黑貞/黑狗 9.5分
所有5星一齊降0.5分

唔通有內幕消息下一隻係真.10分?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 09:36 AM   #22211
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
又係到打緊種火
但佢原來都幾歐……

不是也同時開機打種火 然後搭話題加好友?
對方也可能等你出聲架
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 10:00 AM   #22212
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
appmedia
孔明/黑貞/黑狗 9.5分
所有5星一齊降0.5分

唔通有內幕消息下一隻係真.10分?
其實日本人向來都重視GW (黃金週)
根據我以前手遊既經驗多數都會出GW福袋去谷Sales

但FGO既情況應該會出新野多D..
我都諗緊係咪會有好爆既野..
所以今次職階pickup唔敢抽 盡量留石

本身一開始我係估會復刻d限定英靈
如黑貞之類
但如果佢咁樣出完職階pickup
我覺得出復刻炒冷飯既機會又細番d..

引用:
作者: digiharuka 查看文章
不是也同時開機打種火 然後搭話題加好友?
對方也可能等你出聲架

諗多左
初中生實在太細個
如果高中生可能會無咁怕生
以後睇情況啦

其實最大目的教佢加速已經達成
唔通以後係街見一個新手add一個咩

不過係街玩fgo既人感覺唔多就真既

舊 09-23-16, 12:51 PM   #22213
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
1符,白槍寶2

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 01:44 PM   #22214
gingq7

引用:
其實日本人向來都重視GW (黃金週)
根據我以前手遊既經驗多數都會出GW福袋去谷Sales

但FGO既情況應該會出新野多D..
我都諗緊係咪會有好爆既野..
所以今次職階pickup唔敢抽 盡量留石

本身一開始我係估會復刻d限定英靈
如黑貞之類
但如果佢咁樣出完職階pickup
我覺得出復刻炒冷飯既機會又細番d..
同時appmedia 4星榜係無減0.5分, 實在太可疑
唔會係開grand級掛?
舊 09-23-16, 02:26 PM   #22215
蛋撻王子
功德完滿

実装はよ

舊 09-23-16, 03:45 PM   #22216
大破人間

引用:
実装はよ

梅林及哈桑王應該是短期內不用想了
舊 09-23-16, 03:46 PM   #22217
gingq7

如果無騎士勳章的需要, 暫時我覺得第六章 太陽王の居城 最抵農

絆值應該係全free關最高855,
道中有機會出鎖鏈,藍技石
最後有機會出大獎金甲虫, 中獎黃技石,
但最最最重要係有保底2張金肥, 11AP一場, 即係44AP有8張金肥保底, 和打肥關差唔多, 但就高絆和有機會出素材

唔知有無其他抵打的free關?
舊 09-23-16, 03:51 PM   #22218
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
騎士章刷到好灰...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 03:58 PM   #22219
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
http://news.fate-go.jp/2016/4vmnsj/

9月26日晚上12時開始維修到早上7時,送7石

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 04:16 PM   #22220
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: 大破人間 查看文章
梅林及哈桑王應該是短期內不用想了
失蹤人口

引用:
騎士章刷到好灰...
每打死一隻都希望佢胯下屙個金箱落黎...

舊 09-23-16, 04:25 PM   #22221
gingq7

派7石咁豪爽..
舊 09-23-16, 04:37 PM   #22222
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
訓醒一覺就有7石送

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 06:04 PM   #22223
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
聖杯問題。。我好似末見過有人弓吾俾聖杯甘。。

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 06:37 PM   #22224
gingq7

點會? 呢度幾隻大腿都弓王lv100/技30/寶5 (中2-3項)

我反而成個frd list未見過人法老金技30或lv100或寶5

我仲猶豫緊升弓王技30先定法老金技30先 (QP不足)
主觀上想升弓王先, 但當成個frd list都係弓王, 又好似無乜迫切性要升佢咁
舊 09-23-16, 07:23 PM   #22225
大破人間

我這邊LIST最多100就黑J,劍吾,弓吾(劍吾明顯是愛
其次是伊莉亞(蘿莉控不少)同少量100水著聖女,大量90水著聖女
槍吾也有一個
較稀奇的有一個100童謠

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:49 PM

手機版 | APP版