Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-11, 06:31 PM   #76
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Rance 查看文章
原來魚人都會食魚o既....
你唔講唔覺~係喎~魚人會食同類~好殘忍呀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 07:33 PM   #77
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Kain 查看文章
雖然未知實質係點(多數都拯救世界之類),不過原本就唔應該關草帽團事,如果夾硬變佢地既使命會好奇怪
空白一百年我估係人魚同人類既戰爭,
世界版圖出現改變
結果係人類成為天下既霸主

如果白星入隊,有機會坐正女主角

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 09:38 PM   #78
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
我估泥人去o左老笠玉守箱
之後誤打誤撞比白星打開o左
點知呢個箱個咒語唔係浦島太郎果個
因為果個已經比浦島用o左
而呢個箱個咒語係縮小
所以白星就可以上船鳥

我係咪諗得太完美?

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 09:49 PM   #79
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
魚人同魚係同類?????
咁人點解要捉d猩猩入動物園???

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 11:35 PM   #80
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
最新64期單行本出左

舊 12-10-11, 07:29 AM   #81
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 0001 查看文章
魚人同魚係同類?????
咁人點解要捉d猩猩入動物園???
我講爛gag咋~唔洗理我~

舊 12-10-11, 10:17 AM   #82
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
這是不能問的問題呀!

例如索柏設定上能同動物談話,但他也有吃肉,這樣他會聽不見動物在叫「不要殺我」之類的話嗎?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 12:31 PM   #83
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
索柏其實可唔可以同海王類傾計
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 02:28 PM   #84
Game Master
狙擊王

引用:
我講爛gag咋~唔洗理我~
我都係~~~

舊 12-10-11, 02:28 PM   #85
Game Master
狙擊王

引用:
作者: Sito 查看文章
這是不能問的問題呀!

例如索柏設定上能同動物談話,但他也有吃肉,這樣他會聽不見動物在叫「不要殺我」之類的話嗎?
變左『動物之國』???

舊 12-10-11, 04:47 PM   #86
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Sito 查看文章
這是不能問的問題呀!

動物叫時係山治面對佢o地
索柏淨係對住o的上桌品

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 06:23 PM   #87
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

睇微博~有人話以前鳥索普同果個女仔講既大話~逐樣變成真實經歷~

舊 12-10-11, 06:32 PM   #88
Game Master
狙擊王

引用:
睇微博~有人話以前鳥索普同果個女仔講既大話~逐樣變成真實經歷~
鳥索普講過好多大話波....

舊 12-10-11, 07:04 PM   #89
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
係咪講自己去左"什麼也沒有島"是巨魚的糞便的大話?

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 07:06 PM   #90
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
唔知呀~睇到微博有fans咁講咋~想係度問問證實下~
佢講過乜大話~我都唔記得囉~

舊 12-14-11, 03:33 PM   #91
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
650 知って置きべき2つの変化

ジンベイこの2年間の情報を、ルフィに教える
赤犬と青雉が喧嘩。
センゴクは、青雉に元帥になってもらいと押すが
政府上層部が赤犬をおした。
それが理由で、普段やる気のない青雉と赤犬が決闘
10日におよぶ死闘。
勝者は赤犬 新元帥はサカズキ
赤犬は、青雉になさけをかけ殺さず。青雉海軍を出る。
今はどこにいるか所在不明。海軍を辞めた。

舊 12-14-11, 05:03 PM   #92
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: money 查看文章
650 知って置きべき2つの変化

ジンベイこの2年間の情報を、ルフィに教える
赤犬と青雉が喧嘩。
センゴクは、青雉に元帥になってもらいと押すが
政府上層部が赤犬をおした。
それが理由で、普段やる気のない青雉と赤犬が決闘
10日におよぶ死闘。
勝者は赤犬 新元帥はサカズキ
赤犬は、青雉になさけをかけ殺さず。青雉海軍を出る。
今はどこにいるか所在不明。海軍を辞めた。
尾田:係時候叫D人估吓藍雞上唔上船

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 07:03 PM   #93
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
赤犬根本上就係大奸角

舊 12-14-11, 07:39 PM   #94
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
青雉能力照計比赤犬剋住都可以打咁耐算係咁........
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 08:39 PM   #95
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
BIG MOM終於出
以為會講下凱多先

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 09:19 PM   #96
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 拓飛 查看文章
青雉能力照計比赤犬剋住都可以打咁耐算係咁........
話時話唔知赤犬的天敵會係乜??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 09:20 PM   #97
是但啦
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 雙星 查看文章
BIG MOM終於出
以為會講下凱多先
今次可能會應驗咗路飛係滅島元兇個預言,原來同四皇有關,食咗粒糖,無咗個島啊。
是但啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 09:22 PM   #98
是但啦
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
話時話唔知赤犬的天敵會係乜??
上次赤犬已經比地震果實打到重傷啦,赤犬既正義肯定容唔落黑鬍子存在,分分鐘又有戲睇。
是但啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 09:33 PM   #99
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 是但啦 查看文章
上次赤犬已經比地震果實打到重傷啦,赤犬既正義肯定容唔落黑鬍子存在,分分鐘又有戲睇。
[PK芒]地面系剋炎系[/PK芒]
仲有咪唔記得仲有海樓石同霸氣呢兩個能力者雙煞
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 11:57 PM   #100
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 雙星 查看文章
BIG MOM終於出
以為會講下凱多先
d人一早已經估緊 BIG MAM 係唔係求婚船長 羅拉個阿媽...(將自己張生命卡俾左娜美個個)
仲有路飛毀滅魚人島個伏線...
真係覺得魚人島篇仲要d時間先完到...究竟幾時先完架~~~

此篇文章於 12-15-11 12:00 AM 被 ~Sau~ 編輯。
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 05:08 PM

手機版 | APP版