Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142 542  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
clie 12:09 PM 10-25-15
必殺LV2升LV3應該點食好?
SR(順便凸1)+2張R =50%
2張SR(順便凸2) =60%
邊個好?

LV3升4好難,手頭上得一張SR必殺=50%,搏唔搏得過?
啲好友隻隻LV5, 唔升唔係幾好
JMi 12:24 PM 10-25-15
機戰這東西不是只有0及100這兩個數字的嗎 lol
亍 ◣ 12:29 PM 10-25-15
問題冇了L R select start
小嘉 01:03 PM 10-25-15
SR突黎做乜...
亍 ◣ 01:09 PM 10-25-15
d肥突過先食,個突率有冇加??
clie 01:15 PM 10-25-15
SSR好難抽中相同,咁凸爆隻SR點都勁啲

另外,LV3升LV4係隻長期外借既SSR
heyman774 01:39 PM 10-25-15
SR突爆真係勁過ssr?…有冇例子 (除左cost低d之外
就算數值追到, 技能都應該有差
指揮技有佢作用就另計啦
LordofNightmare 02:18 PM 10-25-15
作者: clie:
必殺LV2升LV3應該點食好?
SR(順便凸1)+2張R =50%
2張SR(順便凸2) =60%
邊個好?

LV3升4好難,手頭上得一張SR必殺=50%,搏唔搏得過?
啲好友隻隻LV5, 唔升唔係幾好
LV2升LV3:狂食10張UC, 食到升到為止.
clie 02:23 PM 10-25-15
睇錯,原來都係0凸SSR勁啲
clie 02:30 PM 10-25-15
作者: LordofNightmare:
LV2升LV3:狂食10張UC, 食到升到為止.
三四萬資金搏一次10%
LordofNightmare 02:46 PM 10-25-15
作者: clie:
三四萬資金搏一次10%
資金唔咁用有邊度用?
我打到卅幾萬用唔晒.
UC同錢好易揾, 但係R以上同升技咭就難

我咁摶至少摶咗三四隻LV3
順便講, LV1升LV2都係食UC10張, 有50%
heyman774 02:57 PM 10-25-15
睇番DATA...真係4突滿改到SR的話都好接近0突滿改SSR, 作為過渡係OK
後期RANK升上去可以放滿SSR之後, SR就會無用
不過...SR4突都好有難度
小嘉 03:01 PM 10-25-15
5個字比你
浪費資源
clie 03:20 PM 10-25-15
唔係剩係過渡期用既,CHALLENGE都有限COST同禁SSR既關
呢類嘢陸續有黎,唔會嘥咗

另,有啲SR大絕暫未有SSR可以代替,如保羅霍特
rhmy348 03:31 PM 10-25-15
作者: heyman774:
睇番DATA...真係4突滿改到SR的話都好接近0突滿改SSR, 作為過渡係OK
後期RANK升上去可以放滿SSR之後, SR就會無用
不過...SR4突都好有難度
竟然係咁

CC滿突SR數值都勁過0突SSR丫

被動技另計
B.. 04:06 PM 10-25-15
有無人識入事前 IOS AN各有一條CODE點搞都唔得
:bface: 04:45 PM 10-25-15
作者: hm348:
竟然係咁

CC滿突SR數值都勁過0突SSR丫

被動技另計
但就算係咁,其實除左果別有特殊用途的SR同SR奶之外
無課玩家的打手角色極大部分都是SSR活動角/戒角

SR真是得唔夠cost時用來湊數或者cost/稀有度限制活動先會用
小嘉 04:52 PM 10-25-15
我寧願換10介都唔拎黎突
限制活動呢D用D 0突打咪算囉
主流都係用SSR架啦
GN00508771 09:40 PM 10-25-15
個LINE群組咩事wwww
元首KFC 09:41 PM 10-25-15
因為小家不回來所以解散了
heyman774 09:44 PM 10-25-15
咩事爆炸左
洗唔洗開過個新
元首KFC 10:12 PM 10-25-15
反正好像有好多新人沒加入群組,
從新招攬也是好主意
rhmy348 10:44 PM 10-25-15
line group爆左 XD

麻煩post番line id....
ryvius123 11:30 PM 10-25-15
因為沒有在頭POST加LINK吧....去到十幾頁才找到~_~
元首KFC 11:38 PM 10-25-15
新生gaf的line群
http://line.me/R/ti/g/KVy2JbrL1m
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142 542  ... 最後

返回主題版面