Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-20-07, 12:03 PM   #26
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
大家quote圖果陣學下樓上咁用spoiler得唔得ar? 拉長哂到成個版面

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 12:27 PM   #27
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 小光 查看文章
本地漫畫真係創意無限
點可以唔支持本地漫畫業
大霹靂,係鄭問畫
唔好一知半解

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 12:28 PM   #28
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: vov430 查看文章
大霹靂,係鄭問畫
唔好一知半解
哦 我錯了

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 02:32 PM   #29
斯卡
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDjason169
引用:
作者: vov430 查看文章
大霹靂,係鄭問畫
唔好一知半解
但係好似係幫玉記畫掛喎
咁算係香港定台灣

唔好一知半解!?
斯卡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 03:02 PM   #30
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: nameH 查看文章
大家quote圖果陣學下樓上咁用spoiler得唔得ar? 拉長哂到成個版面
可以的話真係用下spoiler好d
我一路睇大霹靂雪糕旁白,個畫面load圖一路褪位,真係好煩

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 06:55 PM   #31
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
麥記生日會?

舊 08-20-07, 07:26 PM   #32
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
上間果間野好像是在土瓜灣?

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 09:02 PM   #33
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
  「大霹靂」最後果格應該唔係玩蜜瓜,而係玩哥爾夫球。

舊 08-20-07, 10:16 PM   #34
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 10:59 PM   #35
asd65535
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: nelson888 查看文章
玩緊 GAME???
asd65535 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 02:40 AM   #36
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 斯卡 查看文章
但係好似係幫玉記畫掛喎
咁算係香港定台灣

唔好一知半解!?
咁係覺得鄭問係畫"港漫"0既
咁米你0岩law \

而且我最想講0既係唔好一棍就吽晒所有港漫

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!

此篇文章於 08-21-07 02:45 AM 被 vov430 編輯。
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 03:04 AM   #37
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: asd65535 查看文章
玩緊 GAME???
都有可能睇緊

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 04:03 AM   #38
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
呢個idea令我諗起n年前有d產品可以貼係mon前面, 要戴特製眼鏡先睇到, 其他人只係睇到個mon一片白光, 果時幻想可以光明正大係家人面前睇

舊 08-21-07, 09:18 AM   #39
小光
でっかいお世話です。

PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
VIRTUAL BOY 2

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》

此篇文章於 08-21-07 09:20 AM 被 小光 編輯。
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 05:17 PM   #40
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
呢個idea令我諗起n年前有d產品可以貼係mon前面, 要戴特製眼鏡先睇到, 其他人只係睇到個mon一片白光, 果時幻想可以光明正大係家人面前睇
此地無銀

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 06:21 PM   #41
小四四
Senior Gamer
WAWAWA忘れ物~

註冊日期: Aug 2006
這就是斯巴達

舊 08-21-07, 06:42 PM   #42
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
唔知點解斯巴達總係同低低b拉上關係

舊 08-21-07, 06:56 PM   #43
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
咁有冇做 ?

引用:
作者: 小四四 查看文章
這就是斯巴達
-skip-
so much crossover

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 07:44 PM   #44
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: snowman 查看文章
唔知點解斯巴達總係同低低b拉上關係
我反而想知點解斯巴達成日俾人惡搞

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 07:57 PM   #45
REFF~
Crazy Gamer
~z任天迷z~

註冊日期: Apr 2005
XBox Live GamertagoREFFo
引用:
這就是斯巴達

這個好正
REFF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 08:36 PM   #46
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
我反而想知點解斯巴達成日俾人惡搞
可能係d人個樣好正

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 08:40 PM   #47
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

斯巴達果篇最後始終都要動用到筆記...

舊 08-21-07, 09:39 PM   #48
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
這就是斯巴達

最正係死亡筆記

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生