Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-18-16, 04:15 PM   #2051
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: yorkyork 查看文章
升左lv,多幾個fd位,
有冇人有位可以加我?
Id please..
掛緊新女柯德莉
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-16, 04:26 PM   #2052
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
掛緊泰坦3,
加左我留名
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-16, 04:37 PM   #2053
Crazy Gamer

引用:
掛緊泰坦3,
加左我留名
LoN srw added
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-16, 05:45 PM   #2054
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
Id please..
掛緊新女柯德莉
勁唔勁??
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-16, 06:41 PM   #2055
Crazy Gamer

Lv 50時盡改開晒技能打lv 45個角色關隻boss,冇其他buff 同精神下招必冇combo 打二萬幾咁囉。
另外 個stun出現機率感覺上唔低。
舊 02-18-16, 08:20 PM   #2056
clie

引用:
Lv 50時盡改開曬技能打lv 45個角色關隻boss,冇其他buff 同精神下招必冇combo 打二萬幾咁囉。
另外 個stun出現機率感覺上唔低。
大大可唔可以加埋我
長掛初號
舊 02-18-16, 09:17 PM   #2057
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
大大可唔可以加埋我
長掛初號
Added, LoN SRW
舊 02-18-16, 09:29 PM   #2058
clie

引用:
Added, LoN SRW
謝謝

我中咗隻白炎,食咗300多張都MAX唔到(3升到5)
機率係咪調低咗
舊 02-18-16, 10:01 PM   #2059
Crazy Gamer

引用:
謝謝

我中咗隻白炎,食咗300多張都MAX唔到(3升到5)
機率係咪調低咗
都話升到4先食c/uc喇。
不過其實都係機率問題,我隻老馬修一招炮只係5升Max 用咗我超過一千張先升到都係咁喇。
本來諗住打創聖ev 用嚟清卒,結果由ev 開始食 ,食咗我六十幾萬都唔夠佢食,ev 中要邊賣咭邊餵佢,餵到佢三十二lv, 食到ev 結束咗先肯升埋最後一lv 。
另,隻柯德莉由4到Max 只係用咗三十張唔到,部機升到lv 3定4就Max 咗。
強聖就食必咭到lv 5,三招由5到Max加埋都係一百張內搞掂。
再之前幾隻就都要食三百張以上先Max 。
舊 02-18-16, 10:21 PM   #2060
clie

引用:
再之前幾隻就都要食三百張以上先Max 。
原來都係講運
可能我之前太平均160~300張就MAX咗J,GGG,創聖,阿基德(除J外都係LV3開始食)
第一次咁惡運清晒我倉啲C同UC加燒左60萬都未升到
BTW,3升4要4張R,唔捨得,儲黎幫啲舊機4升5
另,EV完前都未MAX到特效都幾灰,好彩CC殺傷力一般
舊 02-18-16, 10:30 PM   #2061
Crazy Gamer

引用:
原來都係講運
可能我之前太平均160~300張就MAX咗J,GGG,創聖,阿基德(除J外都係LV3開始食)
第一次咁惡運清晒我倉啲C同UC加燒左60萬都未升到
BTW,3升4要4張R,唔捨得,儲黎幫啲舊機4升5
另,EV完前都未MAX到特效都幾灰,好彩CC殺傷力一般
唔係CC, 係拳高文,正宗老馬修,嗰時我手上冇拳機有範圍必殺,最大範圍都只係藤堂,重要我好早就有佢,係頭一兩次十抽中,嗰時未識食咭升技,得lv 3必。
舊 02-19-16, 10:33 AM   #2062
clie

引用:
唔係CC, 係拳高文,正宗老馬修,嗰時我手上冇拳機有範圍必殺,最大範圍都只係藤堂,重要我好早就有佢,係頭一兩次十抽中,嗰時未識食咭升技,得lv 3必。
當時我都係靠初號機炸,大大有呢隻美少女其實效果差不多
高文我都好早中左,早期威過一陣升到4之後就無乜點用了,太易死而且啲技能一般般
而家剛好夠機玩盾隊,可以擺後備玩指揮2
舊 02-21-16, 04:38 PM   #2063
Crazy Gamer

突爆柯德莉係咪fufufu?
咁中條女?
舊 02-21-16, 05:36 PM   #2064
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
突爆柯德莉係咪fufufu?
咁中條女?
系小弟黎的
其實小弟唔系鍾意佢,連双貌のオズ都冇睇過,只系贏左少少就拎d黎玩下咁囉
有留返d for下次強敵ev(4月?),應該可以抽返張特效再幫幫大家
另外仲有4凸朱雀、3凸藤堂、1凸白炎,小弟都只系抽左10次,SSR率都好高下
仲有一次唔記得推右邊,結果誤抽左次pinpoint,一抽就中左ダンクーガ

反而SSR15%變SSR30%果隻就好差,抽4次都係得R

此篇文章於 02-21-16 05:43 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 07:18 PM   #2065
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
系小弟黎的
其實小弟唔系鍾意佢,連双貌のオズ都冇睇過,只系贏左少少就拎d黎玩下咁囉
有留返d for下次強敵ev(4月?),應該可以抽返張特效再幫幫大家
另外仲有4凸朱雀、3凸藤堂、1凸白炎,小弟都只系抽左10次,SSR率都好高下
仲有一次唔記得推右邊,結果誤抽左次pinpoint,一抽就中左ダンクーガ

有錢都唔係咁……
機戰粉都係咁話,呢隻真心唔想課。
反而FGO 同戰鬥女子高生有心郁過想課,而且呢兩隻個營運的確係值得課比佢。
舊 02-21-16, 07:46 PM   #2066
Crazy Gamer

引用:
有錢都唔係咁……
機戰粉都係咁話,呢隻真心唔想課。
反而FGO 同戰鬥女子高生有心郁過想課,而且呢兩隻個營運的確係值得課比佢。
極之同意,衰自己有錢身痕幾差野當捐比佢

其他mobage小弟就唔太熟,因為成部機真系得呢一隻game咁大把

舊 02-22-16, 10:14 AM   #2067
clie

引用:
系小弟黎的
其實小弟唔系鍾意佢,連雙貌のオズ都冇睇過,只系贏左少少就拎d黎玩下咁囉

レグリナイト係閣下?請受小弟一拜
呢隻好正,見親就用,成日STUN,希望大大可以長掛
原來白炎機率咁低,而家組盾隊中到一隻真係好好彩
雙貌のオズ我都想睇吓,好似幾吸引
舊 02-22-16, 11:44 AM   #2068
Crazy Gamer

引用:
レグリナイト係閣下?請受小弟一拜
原來白炎機率咁低,而家組盾隊中到一隻真係好好彩
雙貌のオズ我都想睇吓,好似幾吸引
雙貌漫畫來的,不過老馬修咁hit 應該有中文版。
日文連載轉咗去我有買開嗰本雜誌度,漫畫已經進入尾聲,時間點去到老馬修第二季最後決戰前席。
舊 02-22-16, 12:03 PM   #2069
clie

引用:
雙貌漫畫來的,不過老馬修咁hit 應該有中文版。
日文連載轉咗去我有買開嗰本雜誌度,漫畫已經進入尾聲,時間點去到老馬修第二季最後決戰前席。
係咪有血緣關係?兩人眼角有粒痣
舊 02-22-16, 12:56 PM   #2070
Crazy Gamer

引用:
冇問題
小弟都覺得stun率好高,打boss起碼stun2次,d珠基本上可以用哂黎清卒
29號有個號稱史上最難quest,希望呢隻オルドリン幫到下手

舊 02-22-16, 01:08 PM   #2071
yorkyork

仲有冇人有位可以加我?
舊 02-22-16, 01:15 PM   #2072
Crazy Gamer

引用:
仲有冇人有位可以加我?
add了,小弟名レグリネイト,よろしく

舊 02-22-16, 01:18 PM   #2073
yorkyork

好,一陣開game加你
舊 02-22-16, 01:56 PM   #2074
clie

引用:
仲有冇人有位可以加我?
已加,掛緊初號
舊 02-22-16, 02:07 PM   #2075
clie

引用:
冇問題
小弟都覺得stun率好高,打boss起碼stun2次,d珠基本上可以用哂黎清卒
29號有個號稱史上最難quest,希望呢隻オルドリン幫到下手
THX
講高難度,莫過於F啲大佬一招KO啲REAL係,或者ALPHA LAST BOSS推隻黑天使上去先唔駛死機
但講真,挑戰模式有幾關已經S唔到

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:00 PM

手機版 | APP版