Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-18, 10:04 AM   #301
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
引用:
作者: jamsquare 查看文章
幫完人打死曬D 賊
諗住過去寒暄幾句
一咁L2就舉起左支槍指住人地個頭

又要開拖 : [
連按兩下L1轉槍收槍,chok完先同人傾
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 10:21 AM   #302
ps4boy

註冊日期: Mar 2016
Download 中玩住一部份可save?

舊 10-31-18, 02:11 PM   #303
jack850312
Senior Gamer
Jack

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDJack-WCK
XBox Live Gamertagjack850312
有冇人撞見過一個邪教燒十字架之後有2條友仔自焚....
我果PART應該點做??

舊 10-31-18, 03:29 PM   #304
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: darkvolver 查看文章
火車真係小見,地圖都睇唔到..

Sent from my iPhone using Gaforum
唔知係唔係錯覺,發覺去火車站附近等火車,比較易等到火車黎
可惜係今集火車碌過人唔會上集甘爆屍噴血。。。
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 03:40 PM   #305
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
係火車橋底有件得半截既男屍吊起左, 同埋隔離有段英文, 這個會不會另有劇情?
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 04:34 PM   #306
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
想問技能點學?

舊 10-31-18, 04:42 PM   #307
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Rez 查看文章
係火車橋底有件得半截既男屍吊起左, 同埋隔離有段英文, 這個會不會另有劇情?
還有兩個地方有下文,youtube有片說位置

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 06:29 PM   #308
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: jack850312 查看文章
有冇人撞見過一個邪教燒十字架之後有2條友仔自焚....
我果PART應該點做??
FFF團

自焚完之後有條黑衫佬會走
我lump左佢之後, 執到張meeting minutes有講下個邪教點滴

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 09:06 PM   #309
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
終於開始第三章...發現d錢唔知點用,因為武器要去到某些任務先解放,結果買的野有局限性。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 10-31-18, 09:38 PM   #310
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
有冇試過夜晚騎馬果陣明明冇任何敵人
但係隻馬俾d聲嚇親拋咗主角落馬
然後主角後面多咗班人,係紅點敵人
走咗幾步佢地都會追到貼一貼,追兩秒班人就消失咗

好彩距離個鎮唔遠,叫返隻馬快手快腳去酒吧食野定驚
各位有冇類似撞鬼經驗
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 09:56 PM   #311
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 血之淚 查看文章

各位有冇類似撞鬼經驗

最多回家中途,有人大叫跟住call馬....特別行大路時發生。

舊 11-01-18, 01:49 AM   #312
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:

各位有冇類似撞鬼經驗
多數係毒蛇/水蛇
係第二章去黑水救人果時行海邊小路過去經常遇到

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 07:59 AM   #313
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
一開波果陣死亡之眼係自動瞄,而家玩玩下變左子彈時間,借問一下點改返做自動瞄?
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 08:25 AM   #314
darkvolver
頹冗

Red Dead Redemption 2 | 中文版2018年10月26日發售

引用:
作者: Irwin 查看文章
多數係毒蛇/水蛇

補充:

有個人被捕獸器夾到,攪好後,他會坐在一般商店給你免費買野機會。

舊 11-01-18, 08:33 AM   #315
利家
Game Master

引用:
補充:

有個人被捕獸器夾到,攪好後,他會坐在一般商店給你免費買野機會。

我見網上其他人既報恩者係被蛇咬有免費槍
我就係個傷者被捕獸器夾傷而任買槍一支

舊 11-01-18, 09:14 AM   #316
鐵之侍

免費那個應是要馬上買才生效,之後再去就沒有了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 09:41 AM   #317
fortel
Game Master

引用:
補充:

有個人被野狼咬,我救左佢比藥佢仲乜我老母,我忍唔住一槍打爆左佢個頭
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 09:57 AM   #318
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

其實,免費野都係早期有效。
始終武器有cap,一定要到某些章節才開啟,所以玩下去便可以。

舊 11-01-18, 10:20 AM   #319
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:

各位有冇類似撞鬼經驗
引用:
作者: Irwin 查看文章
多數係毒蛇/水蛇
有機會係蛇, 但的確真係有「鬼」
為免劇透, 有興趣請自行google "red dead redemption 2 night folk"

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 11:27 AM   #320
lwl

PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
支鎗加左len
請問有無得zoom in out?

舊 11-01-18, 01:07 PM   #321
利家
Game Master

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
下....
我仲鎖緊勁既槍所以走左冇買免費槍.....

好搞笑
我偷左馬車送去黑市商人時
車速太快、佢未開晒門時我就撞左上去、撞到商人
佢即變左紅點
我行開少少回來佢仲紅點緊
佢射我兩槍、我還拖佢gg 左
騎返架車但點到送唔到入去換錢

之後我左一旁開camp 訓24小時
一起身就見到被人舉報murder
又要還拖及走人

之後去左老遠trapper 賣野再回來時
個黑市商人死而復活

舊 11-01-18, 01:41 PM   #322
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 利家 查看文章
下....
我仲鎖緊勁既槍所以走左冇買免費槍.....

好搞笑
我偷左馬車送去黑市商人時
車速太快、佢未開晒門時我就撞左上去、撞到商人
佢即變左紅點
我行開少少回來佢仲紅點緊
佢射我兩槍、我還拖佢gg 左
騎返架車但點到送唔到入去換錢

之後我左一旁開camp 訓24小時
一起身就見到被人舉報murder
又要還拖及走人

之後去左老遠trapper 賣野再回來時
個黑市商人死而復活
城鎮槍鋪老闆死左都會復活。。。。

睇完樓上d留言,點解我幫人啜蛇毒係唔係免費槍,而係免費去雜貨鋪買野。。。

仲有有時見人被打劫,禁互動鍵都冇反應
再行近d就開拖,班受害人就鳥獸散,打完晒連榮譽值都唔加。。。

此篇文章於 11-01-18 01:44 PM 被 jeffyen83 編輯。
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 01:49 PM   #323
darkvolver
頹冗

Red Dead Redemption 2 | 中文版2018年10月26日發售

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
城鎮槍鋪老闆死左都會復活。。。。

睇完樓上d留言,點解我幫人啜蛇毒係唔係免費槍,而係免費去雜貨鋪買野。。。

仲有有時見人被打劫,禁互動鍵都冇反應

再行近d就開拖,班受害人就鳥獸散,打完晒連榮譽值都唔加。。。

佢係random給你免費野,但是有cap

指定上鎖的東西不能買,因為同故事有關...

如果大家想升村,可以集中升武器庫直到lv2,因為成日發現不夠子彈...

此篇文章於 11-01-18 01:51 PM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 02:06 PM   #324
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
試過見到有兩條友用斧頭想爆開個夾萬, 諗住隊冧佢地再用槍打開佢, 結果係打唔開
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 03:38 PM   #325
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: holsety 查看文章
想問技能點學?
你講咩技能? 即係HP, 耐力, dead eye果D? 多用多升, 例如跑多D就升耐力

引用:
作者: Rez 查看文章
試過見到有兩條友用斧頭想爆開個夾萬, 諗住隊冧佢地再用槍打開佢, 結果係打唔開
下次記得你身上有炸藥

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求]全新Red Dead Redemption Game of the Year Limited Edition Guide Hardcover攻略 game300 買賣專區 0 06-21-15 06:13 PM
[業界] SE北瀬氏: 『Skyrim』や『Red Dead Redemption』に刺激を受けた neo2046 電視遊戲討論版 0 01-07-12 11:14 AM
[問題] 請問PS2美版Red Dead Revolver邊到仲有賣? denim 電視遊戲討論版 2 07-29-08 05:32 PM
[PS2,XB]Red Dead Revolver ,5/26發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 03-26-05 12:48 PM
[PS2/XB]Red Dead Revolver 圖片 neo2046 電視遊戲討論版 3 12-19-03 11:06 PM

現在的時間是 03:37 AM

手機版 | APP版