Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-06-04, 07:48 PM   #1
路人甲乙丙
Ultimate Gamer
你想我打甚麼?

註冊日期: Jul 2002
有冇人玩Double Dragon?

有乜連招? L/R係乜制?

有冇秘技?

Thanks!!!!~

咩叫飄移呀?
飄移未就係o個個粗心大意既公路
同埋o個條濕滑既司機囉!
咁又點呀? 型囉! .
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-04, 08:04 PM   #2
比方
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
依隻game賣幾錢呀??
比方 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-04, 08:07 PM   #3
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
必殺技多到你唔信...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-04, 08:09 PM   #4
比方

我鍾意玩d action game呀!
有咩好介紹呢?
舊 02-06-04, 09:18 PM   #5
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by sugihara :
必殺技多到你唔信...
Could you tell me more?

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-06-04, 09:19 PM   #6
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 比方 :
依隻game賣幾錢呀??
I don't know.

becouse....

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-06-04, 09:22 PM   #7
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
我鍾意玩d action game呀!
有咩好介紹呢?
狐忍几好玩.

final fight one都唔錯.

小飛俠重正.

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-07-04, 01:08 AM   #8
比方

鬼太郎呢?
好玩嘛??
舊 02-07-04, 02:47 AM   #9
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
有玩,秘技如下

一開始有 10 個 coins:
在選擇畫面按著 Select 不放,
再按 L、R、下、L、R、下、L、R、右

出現音樂模式:
再按 R、L、R、L
(使用此秘技前,須要先輸入「10 人」之秘技

出現超難模式:
再按 上、上、下、下、左、右、左、右。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 02-08-04 03:49 AM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-04, 02:55 AM   #10
八仙果
youtube 頻道

Nintendo Switch ID3414-6520-7624
Re: 有冇人玩Double Dragon?

引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :
有乜連招?
1. 先用蹲下勾拳把敵人打上天,再接蹲下的膝蓋。 (AB 同時按下後再按 B)
2. 先用蹲下勾拳把敵人打上天,再接個頭頂,再接飛腿。 (一定要快)
3. 3 連拳把敵人打上天,再接頭頂或飛腿。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
舊 02-07-04, 02:42 PM   #11
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
引用:

狐忍几好玩.
咦~~乜有出過狐忍係咪都係雙截龍咁打咩?

係咪出o左好耐?

thanks

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-04, 03:20 PM   #12
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

八仙果:

Thanks!!!!~

呢隻Double dragon真係連GB個隻不如...

d招少到....... 我記得GB個隻有[無限打](同final figth個招差唔多)...

呢隻好似無... d敵人又屈又難打....

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-07-04, 03:23 PM   #13
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 煉獄 :

咦~~乜有出過狐忍係咪都係雙截龍咁打咩?

係咪出o左好耐?

thanks
係.狐忍佢係橫向動作.(但冇上下移動.)

出左好几個月.

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-07-04, 05:06 PM   #14
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 八仙果 :
有玩,秘技如下

開始有 10 人:
在選擇畫面按 L、R、下、L、R、下、L、R、右

出現音樂模式:
在選擇畫面按 R、L、R、L
(使用此秘技前,須要先輸入「10 人」之秘技

出現超難模式:
在選擇 menu 中按 上、上、下、下、左、右、左、右。
Why I can't use???

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-07-04, 05:31 PM   #15
JEREMY
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:

佢係咪講緊鬼太郎

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-04, 03:50 AM   #16
八仙果
youtube 頻道

引用:
哎呀!打漏了,
現已更正,抱歉。 >_<'

舊 02-08-04, 05:01 PM   #17
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 八仙果 :

哎呀!打漏了,
現已更正,抱歉。 >_<'
OIC.

Thanks!!!~

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-10-04, 01:44 AM   #18
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
引用:

係.狐忍佢係橫向動作.(但冇上下移動.)

出左好几個月.
哎o也~~死喇,我真係唔知出o左,脫晒節添.

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-04, 01:23 PM   #19
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
唔好意思遲左RE...
http://www.ne.jp/asahi/hzk/kommander/dda.html

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-04, 12:56 AM   #20
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by sugihara :
唔好意思遲左RE...
http://www.ne.jp/asahi/hzk/kommander/dda.html
Thanks!~!!!~

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-11-04, 10:19 PM   #21
比方

雙截龍, 賣幾錢呀???
舊 02-12-04, 03:56 AM   #22
八仙果
youtube 頻道

引用:
雙截龍, 賣幾錢呀???
美版,約 $260。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dragon Ball Z 2 , Bio Outbreak , 魔戒3 load碟有問題...慘... cckwong 電視遊戲討論版 10 02-11-04 06:19 PM
[PS2]日版Broken Sword: The Sleeping Dragon 圖片,預定5月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 02-10-04 12:01 AM
DRAGON DRIVE 馭龍少年 #7 出版! Terrier 日本動漫畫討論版 0 12-18-03 02:01 PM
[Wsc] Dragon ball ShanTou 手提遊戲機討論版 7 11-24-03 12:34 AM
[GBA]Double Dragon 畫面 neo2046 手提遊戲機討論版 97 11-18-03 01:51 AM

現在的時間是 05:36 AM

手機版 | APP版