Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-07-09, 02:48 PM   #1
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile 異性好朋友生日~你地會送幾$以內既野比佢呀~?

事原有個識左十幾年左右既已婚異性好朋友~要求我送生日禮物比佢~
又由於我近十年都無送過生日禮物比佢~所以想睇下行程~送幾$既野比較好~3q~/\

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-09, 04:58 PM   #2
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
事原有個識左十幾年左右既已婚異性好朋友~要求我送生日禮物比佢~
又由於我近十年都無送過生日禮物比佢~所以想睇下行程~送幾$既野比較好~3q~/\
每年$100以內
你隔左十年份即是$1000

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-09, 05:25 PM   #3
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
好朋友到咩程度先?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-09, 05:45 PM   #4
bloodsky
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
至少500啦
bloodsky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-09, 08:16 PM   #5
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: HIM 查看文章
好朋友到咩程度先?
滿分10分既話~8-9分啦~

舊 02-07-09, 08:21 PM   #6
HIM

引用:
滿分10分既話~8-9分啦~
咁就問佢想要乜, 能力範圍咪買囉

舊 02-07-09, 08:26 PM   #7
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: HIM 查看文章
咁就問佢想要乜, 能力範圍咪買囉
我知送乜呀~唔知送幾$既好咋嘛~
d精品$1xx-$x000都有~唔知買邊個價位~\

舊 02-07-09, 08:27 PM   #8
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
其實都係睇你自己既經濟能力啫

舊 02-07-09, 08:35 PM   #9
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
送D玩野類型既禮物比佢…

舊 02-07-09, 08:45 PM   #10
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
ps3+gundam無雙2啦
(拖走

你直頭問佢好過啦

舊 02-07-09, 08:52 PM   #11
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
ps3+gundam無雙2啦
(拖走

你直頭問佢好過啦
問佢只會比佢狠狠地插~

舊 02-07-09, 09:03 PM   #12
HIM

150-250啦, 太貴就唔好啦, 話晒結左婚

舊 02-07-09, 09:39 PM   #13
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
自己想(可以)付出幾多咪幾多囉...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-09, 09:57 PM   #14
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
好睇你自己能力
如果當你會為自己ge女朋友or 老婆付出$5000
咁$500內吧

舊 02-07-09, 10:31 PM   #15
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
500上限~~~
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 12:30 AM   #16
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
最緊要係份心意0者 幾多錢基本上 影響唔大
您有送份禮物比佢 相信已經開心死
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 12:41 AM   #17
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
你朋友係咩類型既女生?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 02:03 AM   #18
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
識左十幾年而你又十年無送我會考慮$600-$300(視乎現在大家關係...)
比著係我...
講真有心送其實佢已經幾開心...

舊 02-08-09, 02:07 AM   #19
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
你覺得段友情值幾錢?

舊 02-08-09, 02:30 AM   #20
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
你覺得段友情值幾錢?
唔慘得過我同馬高的只值100 蚊就ok~ (笑)

--
我覺得買實用的比較好吧!
再唔係買現金禮卷囉~~~ 實無死錯人~ 而且銀碼豐儉由人~
請佢食多餐飯聚聚舊都ok 呀~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 02:37 AM   #21
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

又囉黎抽水 ? "

--

異性好朋友呀.....唔....送d 的Sig 野可能會buy d 卦
睇下邊d女仔啦,以前我識o個d,送少少 accessories 就已經好滿足的樣子 "
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 02:42 AM   #22
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Marco 查看文章
又囉黎抽水 ? "

--

異性好朋友呀.....唔....送d 的Sig 野可能會buy d 卦
睇下邊d女仔啦,以前我識o個d,送少少 accessories 就已經好滿足的樣子 "
咁岩諗起姐~~~ XDDDDDD

accessories 都ok 架~ 不過可能係有白金有鑽石先滿足~
特別係已婚的女性~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 02:47 AM   #23
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 基路亞 查看文章
咁岩諗起姐~~~ XDDDDDD

accessories 都ok 架~ 不過可能係有白金有鑽石先滿足~
特別係已婚的女性~
I hate u

當年唔知係唔係d女仔好天真好傻,送d閃閃地既野就係度叫
不過當年花最多心機應該係摺左樽星星俾個女仔做生日禮物
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 03:02 AM   #24
sammer
Senior Gamer

註冊日期: May 2003
少婦????
禁買3舊泊街現金卷俾佢買餸算啦~夠實用
sammer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-09, 04:25 PM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
我知送乜呀~唔知送幾$既好咋嘛~
d精品$1xx-$x000都有~唔知買邊個價位~\
送金錬

論壇跳轉

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版