Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-27-07, 03:46 AM   #26
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
還有...
上傳的圖像
檔案類型: jpg RA 014.jpg (22.3 KB, 895 次查看)
檔案類型: jpg RA 016.jpg (35.6 KB, 883 次查看)
檔案類型: jpg RA 017.jpg (31.4 KB, 880 次查看)
檔案類型: jpg RA 018.jpg (34.0 KB, 875 次查看)
檔案類型: jpg RA 019.jpg (30.2 KB, 879 次查看)

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-07, 08:16 AM   #27
kog
Moderator
リン・ミンメイ

淺井 nono ......
上傳的圖像
檔案類型: jpg RA 004.jpg (39.0 KB, 810 次查看)
檔案類型: jpg RA 005.jpg (44.0 KB, 806 次查看)

舊 03-05-07, 01:36 PM   #28
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: kog 查看文章
淺井 nono ......
等緊睇正野!
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-07, 11:12 PM   #29
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
等緊睇正野!
完成後過嚟睇下kog 大ge大作啦

舊 03-08-07, 02:06 AM   #30
大胃王
Junior Member
二次元蘿莉禁斷症

註冊日期: Mar 2006
引用:
等緊睇正野!
等緊第一頁的音夢多D
大胃王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-07, 02:10 AM   #31
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: 大胃王 查看文章
等緊第一頁的音夢多D
其實已經噴好8899,只差水貼未做,遲d要搵人做...........

舊 03-08-07, 02:11 AM   #32
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
等緊睇正野!
物主話素組.........

舊 03-19-07, 06:37 PM   #33
kog
Moderator
リン・ミンメイ

上傳的圖像
檔案類型: jpg RA 014.jpg (24.9 KB, 579 次查看)
檔案類型: jpg RA 012.jpg (22.9 KB, 576 次查看)

舊 03-21-07, 05:50 AM   #34
kog
Moderator
リン・ミンメイ

又開兩個火頭
上傳的圖像
檔案類型: jpg Z 001.jpg (13.0 KB, 725 次查看)
檔案類型: jpg Z 002.jpg (9.7 KB, 717 次查看)

舊 03-21-07, 08:29 AM   #35
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
終於都到2/50

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 01:37 AM   #36
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: mikemike 查看文章
終於都到2/50
終於set起.....
上傳的圖像
檔案類型: jpg Z 005.jpg (12.8 KB, 451 次查看)
檔案類型: jpg Z 006.jpg (11.4 KB, 448 次查看)

舊 03-22-07, 01:59 AM   #37
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
估唔到連kog大都hard sell笨大個地台

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 01:59 AM   #38
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
終於set起.....
日本原件是不是順手好多?

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-22-07, 02:01 AM   #39
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
定係做少好多功夫?b
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 02:25 AM   #40
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
估唔到連kog大都hard sell笨大個地台
方便.......
引用:
日本原件是不是順手好多?
e間廠既原件唔錯,夾口準好多,不過隻料好硬,鑽到手軟.........
引用:
作者: 森羅 查看文章
定係做少好多功夫?b
比較下.......比上次你果隻.......是做少好多功夫...........

舊 03-22-07, 02:48 AM   #41
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
e間廠既原件唔錯,夾口準好多,不過隻料好硬,鑽到手軟.........
快D試下volks果D好唔好砌啦

舊 03-22-07, 03:13 AM   #42
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
快D試下volks果D好唔好砌啦
volks原件更好過啦!.........

舊 03-22-07, 03:17 AM   #43
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
終於都到2/50
細聲
呢隻唔係2/50
係另一隻黎ga

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 03:22 AM   #44
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
小本製作唔好計較啦~~
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 10:04 AM   #45
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
volks原件更好過啦!.........
咁就快D去享受啦

舊 03-22-07, 01:50 PM   #46
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
睇來我果D都有排~~~~
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-07, 04:08 PM   #47
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
睇來我果D都有排~~~~
你睇下你樓上果個,打尖打到出晒面...........

舊 03-22-07, 04:29 PM   #48
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
你睇下你樓上果個,打尖打到出晒面...........

我好想知我到係係幾多件之後
舊 03-22-07, 04:38 PM   #49
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: TOAKO X 查看文章

我好想知我到係係幾多件之後
一件係我處,一件係tk處,今年內完成晒比你啦!........\

舊 03-22-07, 04:40 PM   #50
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
一件係我處,一件係tk處,今年內完成晒比你啦!........\

明白
咁我慢慢等

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
KOG兄, 又有首辨模型請教 muscleman 收藏品討論版 2 09-03-06 06:35 PM
KOG 我要圖片 Terry仔 收藏品討論版 4 05-27-03 07:43 PM

現在的時間是 11:49 AM

手機版 | APP版