Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-17, 04:04 PM   #35951
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic74.html

今次講特殊召喚

舊 05-18-17, 04:19 PM   #35952
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: pet3 查看文章
FZ 活動明天開始

聽說可以屈到超多錢?
QP無印象特別多,
但卻是刷毛的大好良機, 打飛虫趺毛趺到笑
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 04:49 PM   #35953
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

話說有無板友用過?

舊 05-18-17, 05:47 PM   #35954
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我諗所有版友加埋都未必課得多過島崎信長

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 06:50 PM   #35955
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
人地課到可以係東京近郊買地起屋啦喎

唔係未必,係肯定無可能多得過

仲有今次活動我覺得好養生呀,基本上唔洗周回太多次本身故事又夠長b

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 06:59 PM   #35956
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
想刷黑貞 有冇d平民隊推薦下
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 07:51 PM   #35957
gingq7

穹蒼巨巨隻隻都寶5, 應該可以和信長一戰喎
舊 05-18-17, 07:55 PM   #35958
gingq7

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
想刷黑貞 有冇d平民隊推薦下
由手機版發出
BB, 聖誕黑王, 騎金時 亂打都過關了吧

有能力就換入lilith,船長,B狐食加成; 後排塞安徒生慳cost俾前排用寶石翁之類加速
舊 05-18-17, 07:59 PM   #35959
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
用咩人唔系最重要,最緊要系著アトラス院制服for解5turns魅了
小弟用自爆弓+法老金+征服王+狂金時3turns
求其一隻中魅了即刻變10turns+完場
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 08:01 PM   #35960
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
BB同lilith未練好 騎金時得寶2
即管入去試下
你地都唔用活動禮裝?

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約

此篇文章於 05-18-17 08:03 PM 被 雷帝.嘉芙 編輯。
舊 05-18-17, 08:06 PM   #35961
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: gingq7 查看文章
有能力就換入lilith,船長,B狐食加成; 後排塞安徒生慳cost俾前排用寶石翁之類加速
幾想知80lv狗糧MAX BB寶5打落黑貞扣到幾多
小弟果隻得6xlv冇食狗糧試唔到

引用:
BB同lilith未練好 騎金時得寶2
即管入去試下
你地都唔用活動禮裝?
因為會一直刷到ev完,唔裝ev禮其實都遲早換得哂
小弟依家都只系差金棋銀棋未換,所以刷關效率行先
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 08:09 PM   #35962
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
因為會一直刷到ev完,唔裝ev禮其實都遲早換得哂
小弟依家都只系差金棋銀棋未換,所以刷關效率行先
我除左棋換晒, 想換錢

試左帶全活動禮, 中間野豬差d反車

歡迎pm查詢、預約

此篇文章於 05-18-17 08:22 PM 被 雷帝.嘉芙 編輯。
舊 05-18-17, 08:58 PM   #35963
細路翔
The One

隻黑貞咁少血,你歐芙哥換晒加乘角用金閃船長亂打都過到啦

英國說大家抱團死
舊 05-18-17, 09:07 PM   #35964
gingq7

引用:
幾想知80lv狗糧MAX BB寶5打落黑貞扣到幾多
小弟果隻得6xlv冇食狗糧試唔到
我隻BB得lv60(有食狗)都一樣上場打, 因為6000幾ATK有剋制其實已等如12000ATK, 我多數係船長+BB+大腿lithth,
lilith寶具殺豬,
之後黑貞, 用船長寶具打星 > BB寶具+EX集星爆撃一套 > 船長NP充能+master禮裝加NP再開炮 > 求其打幾下完場
舊 05-18-17, 09:12 PM   #35965
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章

金時不是免費卡必寶五?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 09:27 PM   #35966
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
天空哥掛得出黎的都差唔多寶5....隻Game寶5就盡,唔會差好遠...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 09:39 PM   #35967
細路翔
The One

最新腦死級隊伍

bb+c狐+餐肉

bb本身奶大血多先裝黑聖杯就對了,反正下一回合就補回來(ry

孔明餐肉黑貞三本柱都有機會出差錯,依隊真係想死都難

當然無黑貞+兩罐餐肉咁腦死就是了

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-18-17 09:44 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-19-17, 02:30 AM   #35968
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
金時不是免費卡必寶五?
咁當然要打活動既

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 02:35 AM   #35969
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
打Lip,Lilith同妖尼姑要con先過到,估唔到BB同式反而唔洗
可能同我睇左攻略wiki編好左隊先入去打有關la
今次event令我再一次明白兄貴生存力有幾高(妖尼其實如果用令咒放實具可能唔洗con,BB果陣一個打2個之下好彩出到寶具+無敵1回合過左)

舊 05-19-17, 02:48 AM   #35970
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
琴晚打完100missions
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
我今次冇食過蘋果下尋晚先打哂MISSION換哂素材
如果之後D活動可以咁悠閒咁打就好
仲以為我壞左電話有幾日無得打會慢各位師兄好多,原來大家進度差唔多
(雖然我食左唔少果去刷計埋之前刷鎖,今次event終於得返100個(原本2百幾))
不過都好同意如果之後D活動可以咁悠閒咁打就好
引用:
我覺得今次活動都幾難打, 可能我角色技能唔高
我都覺,不過可能因為係我成日用bouns隊去打
引用:
我反而係俾某幾個wanted任嚇親
我反而認為wanted唔算太難,反而紅茶就真係俾佢陰到,
之前日本都有人話佢做敵人會幾恐怖,鷹の瞳x2可以一下Ko我隻書文心眼又1T打唔入,仲要投影UBW,如果唔係有兄貴+無敵貫通都幾難打
引用:
FZ 活動明天開始

聽說可以屈到超多錢?
因為有一關可以用禮裝加成出多一倍敵人,而且都係騎職
用殺狂刷都唔會太慢,D Item拎去換QP會多過你打QP關(而家日服如果有雙QP禮就應該多唔過)
我當年都係o係呢個活動升完7個職D攻擊Skill

此篇文章於 05-19-17 02:52 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 07:34 AM   #35971
細路翔
The One

唯一可以稱得上難打真係得大波個關(得返沖田一個人削佢兩行血),可能係我隊人相性問題

wanted任我剩係比電王陰過一次

英國說大家抱團死
舊 05-19-17, 08:22 AM   #35972
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
我記得Lip 搵師匠插佢兩野都88
真係咁難打?sosad

有升技剋職入真係無問題
如果係抱大腿衝爆機果d先可能有問題...

式果到小學生裝黑杯+梅 一炮都射死
跟住閃閃埋尾...

此篇文章於 05-19-17 08:28 AM 被 hell & heaven 編輯。
hell & heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 09:16 AM   #35973
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 細路翔 查看文章
隻黑貞咁少血,你歐芙哥換晒加乘角用金閃船長亂打都過到啦
講到咁輕鬆
我打到死下死下呀 睇下我幾廢

歡迎pm查詢、預約
舊 05-19-17, 10:01 AM   #35974
細路翔
The One

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
我記得Lip 搵師匠插佢兩野都88
真係咁難打?sosad.
因為我打個場除左沖田其他都係未練起既加成角比佢一發寶具收皮

然後剛好老虎機刷出黎果個係每回合補3000血就靠沖田單挑到尾

英國說大家抱團死
舊 05-19-17, 10:49 AM   #35975
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
打毒草小征服的掉率很差, 莫非要打回神槍? (術閃太吃毒草了)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:21 PM

手機版 | APP版