Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-17, 10:54 PM   #34726
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Hextor 查看文章
等3符返黎,
有黑J打就得
一下寶具打30幾萬
我係抱蛋撻大隻黑J打
雖然我係正常打
唔知一次打得太多HP同時用D戒指會唔會秒人
話說最近有朋友借用我隻黑貞去衝主線
因為要趕及CCC EVENT

佢話用我隻黑貞一下就爆死一條魔神柱
然後你又話打到30幾萬

佢問我先諗可能因為黑貞既絆值lv同以前唔同
我自己打個陣明明記得無用得咁過癮.....

謝謝師兄友情點

舊 04-25-17, 11:12 PM   #34727
gingq7

註冊日期: May 2008
間鋪以後black list吧, 明知呢d特別版,香港行貨多數無仲收你訂...
(訂呢d特別版我只信一間, 因為果間真係幫你在日本訂, 收得人訂但end up無貨又會去日本網拍都同你r件貨番黎, 不過果間多數都唔做PVC)

最穩陣都係自己去日本鋪頭訂, 未試過日本鋪頭收訂後無貨俾 (仲要唔駛訂金)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 11:52 PM   #34728
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我申咗,LoN
add左了

怕有師兄睇唔到貼多次繼續求fd,仲有大把位各位隨便add

此篇文章於 04-25-17 11:54 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 11:55 PM   #34729
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
BLACK LIST 就一定的了...
見佢上次有得賣隻壽屋的神擊Forte同Shining霧香特典版, 諗住壽屋既特別版無咁易甩拖
當今次黑仔啦
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:17 AM   #34730
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Bahamut 查看文章
BLACK LIST 就一定的了...
見佢上次有得賣隻壽屋的神擊Forte同Shining霧香特典版, 諗住壽屋既特別版無咁易甩拖
當今次黑仔啦
開名啦
邊間?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:33 AM   #34731
Bahamut

現時點2/F某舖
我惟有信佢係行返唔到貨,而唔係間舖自已返唔到,條氣可能順D

此篇文章於 04-26-17 01:38 AM 被 Bahamut 編輯。
舊 04-26-17, 02:47 AM   #34732
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
黑貞(無敵黑明林升埋100就更無敵,btw小弟反而唔會用人地果隻,自己都有仲用好似嘥左d,遇難關用蛋撻兄隻無敵梅林更好
我隻黑貞本身技30左,不過升緊其他角絆所以好少用(最主要係同孔明一樣驚升滿絆後要雪藏)
我要玩黑明林要借人隻梅林用(諗住有隻技30孔明都好夠用無抽到orz如果出女版應該要抽返隻睇門口)
引用:
作者: gingq7 查看文章
之於舊玩家, 我諗大多數人都唔在乎果一星期2粒維修石(而且2017年只係定期維修過2次), 佢keep住送角和buff吓d弱過頭的舊角我就ok
對我呢d微課o黎講好重要,我當佢一個月4星期*login+master misson=24粒都唔夠一次10連...
D Free Quest之前未開始月供時清哂,而家就算有新角出都只可以忍手抽一個10連算(雖然之前都係)

舊 04-26-17, 07:01 AM   #34733
gingq7

引用:
現時點2/F某舖
我惟有信佢係行返唔到貨,而唔係間舖自已返唔到,條氣可能順D
收得你訂金, 我唔認為你要理埋佢貨源係邊度黎囉...
我明白佢難處既, 可能行貨果邊都係出果日先通知佢無貨(或唔夠訂單數唔做), 但呢d係間鋪和批發之間成條產業鏈的問題(其實好多年黎都已經係咁), 所以都係black list啦

在香港九成鋪頭訂玩具都係由個客take晒所有risk(要俾訂金/間鋪可能會走佬/無貨派亦唔會賠雙), 老老實實, 小眾野都係直接去日本網站訂啦,
經香港鋪頭訂我只諗到一個好處, 就係(應該)直接由大陸運到香港, 運輸少咁幾程, 撞爛的機率低少少...

引用:
作者: the fool 查看文章
對我呢d微課o黎講好重要,我當佢一個月4星期*login+master misson=24粒都唔夠一次10連...
D Free Quest之前未開始月供時清哂,而家就算有新角出都只可以忍手抽一個10連算(雖然之前都係)
其實2017定期維護石好似只係派過2次共4粒, 而且我覺得會在其他地方補番, 例如今次生放送12粒係多過以前, 實際未必少左
計埋活動符/石和其他濕碎野, 一個月都應該有10抽既

此篇文章於 04-26-17 07:08 AM 被 gingq7 編輯。
舊 04-26-17, 07:50 AM   #34734
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
點解唔開個阿媽爽帳號搵個日本fd係果邊幫你收貨算

話說試完老友隻100lv嫁王我居然覺得都係沖田好打d

不過依家嫁王寶具一堆debuff好似又唔應該咁計法

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 08:06 AM   #34735
大破人間

引用:
經香港鋪頭訂我只諗到一個好處, 就係(應該)直接由大陸運到香港, 運輸少咁幾程, 撞爛的機率低少少...
通常我見大多人係香港訂既理由:

1.即使如amiami咁成日做到8折, 通常都只係同香港行貨差不多價, 仲未計運費
2.日本訂做唔到驗屍官,如果真係遇到問題都幾麻煩

引用:

其實2017定期維護石好似只係派過2次共4粒, 而且我覺得會在其他地方補番, 例如今次生放送12粒係多過以前, 實際未必少左
所以咪就係要罵佢唔"定期"維護囉

另外你應該中左鹽川既忍法無限月讀
一直以來都係12石+其他贈品

唔信你睇

年尾
http://www.fate-go.jp/cp/newyear/

1.5章
http://cp.fate-go.jp/fate/tamamo_cat/

fate-extella
http://cp.fate-go.jp/fate/nero/

反而係到今日都仲未講12石以外的其他贈品

我仲驚緊佢分分鐘會送少埋.
所以我要補多句: X你鹽川

此篇文章於 04-26-17 08:22 AM 被 大破人間 編輯。
舊 04-26-17, 09:23 AM   #34736
細路翔
The One

反正先O鹽川就沒錯了

英國說大家抱團死
舊 04-26-17, 09:47 AM   #34737
Bahamut

搵了街舖訂,因為
1. 壽屋行貨係香港既賣價通常比去amiami/1999買更平
2. amiami/1999無傻X特典版賣

搵香港街舖訂呢類特別版係有風險
就算上次隻神擊forte特典版係去精X訂,結果佢都係一樣俾唔到我,硬食左普通版
要開始諗諗以後搵邊度訂呢類特別版較穩陣
舊 04-26-17, 09:58 AM   #34738
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
added

小弟都順便求fd,仲有成9個位
已加 好粗的大腿

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 10:01 AM   #34739
細路翔
The One

又一個掛黑貞係頭既

英國說大家抱團死
舊 04-26-17, 10:03 AM   #34740
大破人間

引用:
搵了街舖訂,因為
1. 壽屋行貨係香港既賣價通常比去amiami/1999買更平

就算上次隻神擊forte特典版係去精X訂,結果佢都係一樣俾唔到我,硬食左普通版
其實香港一個最大問題是香港代理太糞太沒用

其實看看台灣那邊就知道了,
同樣是代理,壽屋同GSC之類的官網限定特典,台灣代理一般堅係拎到特典代理權.
GSC WHS例如艦娘重兵裝那些系列本來也是日本限定,香港代理只進到輕兵裝, 台灣照樣代理到重兵裝。
現在連GSC都在台灣開埋直營店...

其實特別版反正都係要訂水貨都可以考慮台灣訂, 台灣代理價和運費應該都會比日本平.
舊 04-26-17, 10:11 AM   #34741
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
又一個掛黑貞係頭既
你仲抽唔抽嫁王啫?
呢2日唔抽又唔知等到幾時

歡迎pm查詢、預約
舊 04-26-17, 10:31 AM   #34742
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
你仲抽唔抽嫁王啫?
呢2日唔抽又唔知等到幾時
尋晚同今朝比左兩PACK都仲係無

今晚返去再爆過

英國說大家抱團死
舊 04-26-17, 10:36 AM   #34743
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:

今晚返去再爆過
有冇射斜先?

舊 04-26-17, 10:45 AM   #34744
細路翔
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
有冇射斜先?
唔計禮裝,唔知點解出左兩張狂蘭咁大把

我已經抽到無感覺,依兩日中唔中都好應該都係會唔受控得閒就抽下

其實反正都係出四星,比多隻紅A我等我升埋上寶5好過啦

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-26-17 11:01 AM 被 細路翔 編輯。
舊 04-26-17, 11:02 AM   #34745
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
【カルデア広報局より】
本日4月26日(水)20:30よりニコニコ生放送にて「Fate/Grand Order カルデア放送局SP Fate/EXTRA CCCスペシャルイベント開催記念放送」を配信!ぜひご覧ください! #FateGO

香港七點半

舊 04-26-17, 11:07 AM   #34746
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:

今晚返去再爆過
你事先咁張揚, 中晒讀心

歡迎pm查詢、預約
舊 04-26-17, 11:12 AM   #34747
細路翔
The One

引用:
你事先咁張揚, 中晒讀心
我只能夠講多次"出得黎行,預左要還"

其實佢出多兩張4星尼祿比我都OK架啦,唔好再比我見到高文

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-26-17 11:25 AM 被 細路翔 編輯。
舊 04-26-17, 11:26 AM   #34748
gingq7

引用:
作者: 大破人間 查看文章
通常我見大多人係香港訂既理由:

1.即使如amiami咁成日做到8折, 通常都只係同香港行貨差不多價, 仲未計運費
2.日本訂做唔到驗屍官,如果真係遇到問題都幾麻煩
香港訂PVC都無乜機會可以做驗屍官啦,隨時成間鋪得你一個訂,想搵多隻驗都未必有

引用:
搵了街舖訂,因為

最穩就一定係日本訂架啦, 你果隻X特別版仲要係壽屋本鋪限定, 基本上無可能無貨派,
其實我覺得訂得特別版就無謂慳果少少運費, 硬食普通版真係心中有條刺...
舊 04-26-17, 11:27 AM   #34749
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我只能夠講多次"出得黎行,預左要還"

其實佢出多兩張4星尼祿比我都OK架啦,唔好再比我見到高文
自從瀨過鑊金ge之後, 我都唔敢再明言要抽邊個邊個
劍職金卡射斜係會灰d ge

歡迎pm查詢、預約
舊 04-26-17, 11:29 AM   #34750
細路翔
The One

引用:
自從瀨過鑊金ge之後, 我都唔敢再明言要抽邊個邊個
劍職金卡射斜係會灰d ge
即係沖田/傻B依類求其比兩單無腦試手氣既反而會中

但白貞我上次動機性好強咁去抽都係3符出...果然運係要還既

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-26-17 11:31 AM 被 細路翔 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:15 PM

手機版 | APP版