Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-31-15, 05:23 AM   #2976
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
10抽x2=
貞得 x2 new archer 4* x1

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 05:36 AM   #2977
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
打開信箱40封信仲以為中左bug
嚇死人

舊 08-31-15, 05:38 AM   #2978
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
1抽新caster
繼續訓
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 05:45 AM   #2979
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
寶石
新5星禮裝 入手⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 05:56 AM   #2980
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
得蘭斯落特.........

另我回唔到AP.............

舊 08-31-15, 06:03 AM   #2981
飛機車
Crazy Gamer
あんたバカ(゚Д゚)

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: Asurada 查看文章
得蘭斯落特.........

另我回唔到AP.............
應該有bug....我都回唔到

ザクとは

FGO 021 272 741
飛機車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 06:09 AM   #2982
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
打左兩場上級 共6金
好似真係易左出

舊 08-31-15, 06:42 AM   #2983
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
10抽, 都係禮裝up
一張4星人都無
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 06:48 AM   #2984
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

好多BUG...停機啦wwwww

頭先BUG到唔見左張慢心王⋯重開又係度

舊 08-31-15, 06:52 AM   #2985
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
正呀
三十抽食左我廿抽
重開幾次都唔見左
石就照食

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 07:00 AM   #2986
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: GN00508771 查看文章
好多BUG...停機啦wwwww

頭先BUG到唔見左張慢心王⋯重開又係度
我都係用送的卷第三抽中金閃閃,即是嚇左下成個人醒晒wwww
而且係冇乜火力的貞德AC中,睇黎呢個帳同Archer好有緣

剛發現,佢食左我個3抽野,重開都唔見...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)

此篇文章於 08-31-15 07:19 AM 被 stcdavidhk 編輯。
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 07:24 AM   #2987
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
已GG 好傷
幾PACK唔中..
頹到想棄坑........

舊 08-31-15, 07:25 AM   #2988
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
我的情況是昨晚維修前到剛剛七點訓醒登入,竟然只有17點AP,7小時竟然只回了唔夠17點AP

有無同類?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 07:28 AM   #2989
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

LV1>13>20>13

好恐怖呀⋯⋯⋯

舊 08-31-15, 07:28 AM   #2990
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
我的情況是昨晚維修前到剛剛七點訓醒登入,竟然只有17點AP,7小時竟然只回了唔夠17點AP

有無同類?
有..依家好多人回唔到體

舊 08-31-15, 07:35 AM   #2991
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
三公Acc卷中蘭斯洛特,再開game已狂閃左

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 07:35 AM   #2992
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
13抽 得1張4星士郎 1張新野都無
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 07:36 AM   #2993
大破人間

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
有..依家好多人回唔到體

我係現在正常5分點1AP,不能似乎維修期間幾乎無回過AP…
舊 08-31-15, 07:49 AM   #2994
蛋撻王子
功德完滿

好嬲自己咁無節制同咁無運氣..唉..

舊 08-31-15, 07:54 AM   #2995
大破人間

【不具合・解消方法のお知らせ】APが回復しない不具合のお知らせ(8/31 7:00更新)
Fate/Grand Orderをご利用いただき誠にありがとうございます。

APを10分で1回復⇒5分で1回復に変更したことにより
一部のお客様のAPが回復しないように見える不具合が発生しております。

■解消方法
聖晶石を使用し、APを全回復することでこの不具合を解消できます。
※現在のAPよりも消費APが多いクエストに挑戦することで、聖晶石を使用してAPを回復することができます。
お手数をおかけいたしますが、不具合の解消にご協力をお願いいたします。

■対応内容
聖晶石4個

■配布タイミング
2015年9月1日(火)AM4:00より順次

この度はお客様にご迷惑をおかけしておりますことをお詫び申し上げます。

咁都得
舊 08-31-15, 07:54 AM   #2996
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
好嬲自己咁無節制同咁無運氣..唉..
你並不孤單

但爛抽都算,抽20下都唔比卡(bug),算點

舊 08-31-15, 08:15 AM   #2997
NZ_XIII
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
伏抽完唔見哂D新卡(連埋今日送D金肥)
搞下搞下由1石變番63石,可惜抽唔到www
NZ_XIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 08:20 AM   #2998
大破人間

引用:
作者: NZ_XIII 查看文章
伏抽完唔見哂D新卡(連埋今日送D金肥)
搞下搞下由1石變番63石,可惜抽唔到www
一樣, 剛十抽友情點唔見哂D今日送D金肥同白色動物

過左成十幾分鐘同重開幾次都無出現返.....
舊 08-31-15, 08:23 AM   #2999
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
很好我抽左4下十連冇晒

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 08:23 AM   #3000
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
未抽,但打肥每場都有一至兩隻金好似掉率高左?

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:47 PM

手機版 | APP版