Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-09, 12:48 PM   #101
Kinkedoo
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRMHK-Kinkedo
前幾日行過,見唔到samurai edge

引用:
作者: WAH415 查看文章
唔知呢度可唔可以討論一下場地的事呢?
我停左半年幾冇打,唔知近期有咩新場同邊 d 地方正呢?
原來你都有玩槍
五月十一開會同我去買

舊 04-25-09, 03:27 PM   #102
WAH415
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: mikemike 查看文章
我家都有支炮

wa...壯觀
係唔係超重...
WAH415 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 03:28 PM   #103
WAH415

引用:
作者: Kinkedoo 查看文章
前幾日行過,見唔到samurai edge

原來你都有玩槍
五月十一開會同我去買
好丫~敗野實陪你~
舊 04-25-09, 10:33 PM   #104
葉月健
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: KIM 查看文章
呢支係Bio 5的隱藏豆槍, 當然勁啦!
希望梅老大出呢支, 都好過又出92F啦~
92F其實都唔錯呀
係輕左少少0者......

M93個外型真係好吸引
木色槍柄+槍頭支小托托
感覺有少少比較舊年代

舊 04-25-09, 10:54 PM   #105
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
wa...壯觀
係唔係超重...
10幾kg

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 10:58 PM   #106
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
10幾kg
手感點呀? 有沒實戰過? 有沒買埋開山刀~?

此篇文章於 04-25-09 11:00 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 11:59 PM   #107
WAH415

我諗關於 wargame 都可以係到講gwa

下個月 想同班同學去打game
都係去收費場
搵到 戰谷 同 海灣戰區
因為大部份同學都係未打過game 同冇裝備
想問下各位邊個場比較好呢?
舊 04-26-09, 12:14 AM   #108
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
手感點呀? 有沒實戰過? 有沒買埋開山刀~?
一個字"爽"
基本都唔會拎去打wargame

我大佬打wargame時只會用M4或AK

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 04-26-09, 12:33 AM   #109
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
估唔到gaf都有war game帖喎
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-09, 01:12 AM   #110
WAH415

引用:
一個字"爽"
基本都唔會拎去打wargame

我大佬打wargame時只會用M4或AK
聽你咁講,諗落都好正
但係都應該勁食彈
舊 04-26-09, 01:31 AM   #111
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
聽你咁講,諗落都好正
但係都應該勁食彈
唔係勁食
係狂食

密和快到可以寫字

此篇文章於 04-26-09 01:34 AM 被 mikemike 編輯。
舊 04-26-09, 08:04 AM   #112
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
唔係勁食
係狂食

密和快到可以寫字
火力是否都係2以下~?
比我一定帶去戰場~~~

舊 04-26-09, 09:00 AM   #113
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
火力是否都係2以下~?
比我一定帶去戰場~~~
米傻啦
槍連電加埋廿幾kg
你未開到槍都比人射死左啦

舊 04-26-09, 10:51 AM   #114
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
拎去打game都係擺架咋
花jor肉痛
拎住肌肉痛

舊 04-26-09, 04:40 PM   #115
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
米傻啦
槍連電加埋廿幾kg
你未開到槍都比人射死左啦
有沒人敢埋身先?
http://www.youtube.com/watch?v=DmK1L...eature=related

舊 04-26-09, 05:03 PM   #116
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
人地一支遠距離就head shoot左你啦
除非你唔認死

舊 04-26-09, 05:11 PM   #117
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
請問而家仲有無國產版雷鎚買呢
唔該
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-09, 08:19 PM   #118
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
打室內場

舊 04-26-09, 08:33 PM   #119
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 呀正 查看文章
唔該
MK見到有間成間都賣國產的, 仲有呀!!!
在槍巷果度~~

舊 04-27-09, 02:00 AM   #120
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 呀正 查看文章
唔該
有啊,鎗街既"炮兵"仲有得賣,價錢不詳。
不過炮兵開門時間超級飄忽,通常你想買野佢就唔開門,唔想買野就晨咁早開門。
每日 6pm 以後去會比較穩陣,星期日仲有可能唔開添。

舊 04-28-09, 11:06 AM   #121
WAH415

想買支國狗狙
但係未玩過國產野
巴打們有冇好介紹呢?
舊 04-28-09, 07:50 PM   #122
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
想買支國狗狙
但係未玩過國產野
巴打們有冇好介紹呢?
國狗狙 = 超級雷!

機槍還好d

舊 04-28-09, 08:11 PM   #123
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
想買支國狗狙
但係未玩過國產野
巴打們有冇好介紹呢?
唔建議你玩國狙
只係大力,精準好似差d....

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-09, 08:37 PM   #124
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 葉月健 查看文章
92F其實都唔錯呀
係輕左少少0者......

M93個外型真係好吸引
木色槍柄+槍頭支小托托
感覺有少少比較舊年代
好懷念既名~~
我打game年代既一代槍王~~93R~~易改,威力強
同個個都買返支既92F~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 01:08 AM   #125
WAH415

引用:
作者: 0001 查看文章
唔建議你玩國狙
只係大力,精準好似差d....
係呢,今日係其他forum 睇左 d post
都要講點為支國狗狙大改
花費隨時同買一支馬記一樣

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
氣槍問題! 馬沙 收藏品討論版 1002 03-17-08 04:19 PM

現在的時間是 01:13 AM

手機版 | APP版