Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
電影版>World War Z
信長 10:36 AM 11-09-12
http://trailers.apple.com/trailers/paramount/worldwarz/

痴線, D 喪屍排山倒海湧過黎
Sgodkyo 03:37 PM 11-09-12

一句講哂 : zombie , inevitable
(=v=)b 09:19 PM 11-09-12
唔洗用喪屍啦~幾百/千人咁快衝埋黎~平民都夠嚇死你~
動漫遊戲迷 10:36 PM 11-09-12
這是飛越巔峰Gunbuster的喪屍版嗎?喪屍多得像當中的宇宙怪獸之小兵群。

這套以喪屍為主的電影用大反擊為格局頗少見,希望全片有預告般正便好。
Suda 10:53 PM 11-09-12
這是什麼妖術

最鐘意睇喪屍災難爆發個刻
Metal Gear NT 12:01 AM 11-10-12
本原著好唔好睇?

真係勁多喪屍,正
有機會成為28 Days/Weeks Later, Shaun of the Dead之後我最鍾意嘅喪屍片
而且今時今日嘅Brad Pitt拍得(仲係佢公司Plan B出品),我諗劇情都唔會點爛
Rance 12:46 AM 11-10-12
點解唔用D地圖武器重要遂鎗射
無賴男 02:39 AM 11-10-12
白汁雞皇飯
D喪B排山倒海
綾小路雷太 07:50 AM 11-10-12
作者: Metal Gear NT:
本原著好唔好睇?
原著以記錄文獻形式黎寫,幾厚;而且冇特定主角,以唔同人既角度去併湊返件事出黎。
初初睇可能會難捱D
動漫遊戲迷 04:18 PM 11-10-12
作者: Rance:
點解唔用D地圖武器重要遂鎗射
有Map兵器(詳見Trailer的1:10),只係範圍見仁見智。
ahleung 05:17 PM 11-10-12
人梯我諗起滿城盡帶黃金甲
Diana 05:45 PM 11-14-12
邊有甘多人變成喪C???
2dn 05:52 PM 11-14-12
The Running Dead?
irismong 12:49 AM 11-15-12
作者: (=v=)b:
唔洗用喪屍啦~幾百/千人咁快衝埋黎~平民都夠嚇死你~
sorry, 我笑左, hahahahaha
呀正 12:59 AM 11-15-12
套野好有喜感
jlai 12:19 PM 11-18-12
本身話拍起左,不過改結局要重拍
雪舟等楊 12:51 PM 11-18-12
原著唔係講個記者遊訪各地採訪喪屍災難後的故事(其實係借古諷今)

點解會改成咁
煲機小王子 03:27 PM 11-18-12
排山倒海的喪B好惡攪FEEL
ahleung 11:02 AM 02-04-13
Superbowl trailer
不過都係果D片段.......

traveller 12:52 PM 02-05-13
作者: :
World War Z 地球末日戰(六月)
中國政府隱瞞「喪屍零號」個案,結果喪屍繁衍全球,和人類開戰。這些冇感覺的喪屍,打爆頭才毀減,傳統軍隊武器無晒乎。喪屍戰爭亦改寫全球政治版圖。中國爆發十年內戰,三峽大壩倒塌,西藏獨立,然後成為民主國家;古巴變成美洲最繁榮金融中心,冰島全國被喪屍佔據,北韓人集體消失… 最後由Brad Pitt拯救世人,自然是inevitable。
個故事background堅定流呢...
強國再一次強大了

http://thehousenews.com/personal/201...B%84%E7%89%87/
wing 02:43 PM 02-05-13
作者: traveller:
強國再一次強大了

http://thehousenews.com/personal/201...B%84%E7%89%87/
你可以自己對照番小說版.
歌絲˙暮斯 10:18 PM 02-05-13
打機咩....

不過都有好趣
候鳥 01:25 AM 02-06-13
作者: traveller:
強國再一次強大了

中國咪肯定禁播
ahleung 02:09 PM 03-25-13
New poster

Metal Gear NT 09:26 PM 03-25-13
Poster設計好正

Trailer #2

1 2 3 4 5 6 

返回主題版面